Kväll med syrrorna + dopsnack

Ännu en tråkdag men ikväll blir det andra bullar. Ska ta mig hem till syrran och umgås med alla tre systrar en sväng så får Mathias sitta här och uggla med barn istället.

Imorgon har jag bokat in mig på en ögonbrynstid också, inte en dag för tidigt hahaha två stora vita buskar som sitter helt tjocka och vildvuxna ovanför ögonen nu ...typ.

Fick en traderaskjorta med posten idag, strl 80 så den funkar till dopet men jag behöver finbyxor och väst också. Skor och slipsar finns redan. Ska kolla barnaffärerna i Kinna imorgon när jag ändå är där. Så himla synd att han inte kunde ha kostymen från barnkorgen.se men inte mycket att göra åt. Han får glänsa i den skönheten till hösten istället.

Hur ska jag göra med doptårtan förresten? Köpa eller göra? Det blir betydligt färre besökare än på Alvins dop så det är ju inte lika jobbigt att göra tårtor. Typ 1, max 2 st i vanlig hemma-storlek. Ska fundera en stund till. Dukningskrafset är ju färdigköpt iaf.

Skulle behöva köpa en doppresent också för jag tvivlar på att jag hinner/kan/orkar rita ett blyertsporträtt :-/


Kommentarer
Postat av: Madde

Hur kommer det sig att du har så många "tråkdagar"? Ofta läser jag att du skriver om ytterliggare en "tråkdag" osv osv. Hitta på saker i stället som du tycker är kul, passa på att njut av tiden hemma tillsammans med dina barn. Aktivera dig för guds skull så slipper du "sitta hemma och uggla med barnen"!

2010-03-05 @ 19:26:22


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback