KLAAAR!

Det trodde jag aldrig! Men vi är klara!

Det blev så att jag lämnade bort Alvin till hans farmor. Sen diskade jag och dammsög och så kom vagnköparna och hämtade vagnen strax före 12. Mathias blev kvar rätt länge hos syrran och hjälpte till med flytten så de fick svänga förbi och hämta upp marsipanen på Kinna finbageri medan jag, Victor och Elmer gick ner till affären istället och väl där träffade vi på Mathias som var klar :-)

När vi kom hem igen var klockan runt 14 och alla var hungriga. Jag lagade mat medan Mathias började förbereda för smörgåstårtorna. Sen sprang jag iväg och hämtade nyckeln till lokalen och så hem och äta mat. Elmer ammades och sen tog jag med mig honom och Victor och gick och dukade. Blev ingen lunch till Elmer, tur man ammar och att han började med fast föda för skoj, inte för att han inte klarade sig på amning hehe :-)

Dukningen tog typ 2,5 timmar! Men det blev hyfsat fint. Jag fick ju sätta mig och göra bordsplaceringar för hand istället så därför tog det lite tid.

Väl hemma igen höll Mathias fortfarande på med smörgåstårtorna och jag gav Elmer gröt innan jag tog ett bad med honom och nattade honom. Sen var det dags för mina tårtor. Slängde ihop en massa fyllningar (köpta) och vispade till min Polly-fluff som jag gjort tidigare. Fick göra tårtor samtidigt som jag halvtittade men iaf hel-lyssnade på Melodifestivalen. Helt OTROLIGt men det var typ minst 5 låtar som gärna hade fått vinna för min del! Det har väl aldrig hänt förr. Det brukar vara knappt EN som jag vill ska vinna :-P

Klockan 22 var tårtorna äntligen klara och sen tog jag iru med diskBERGET som bildats under dagen, sen sydde jag upp byxorna och plockade fram allas kläder till imorgon så det är klart.

Nu är klockan midnatt och jag brukar vara vaken ett par timmar till men idag är jag helt död så nu ska jag snart kasta mig i säng.


Kommentarer
Postat av: Amaranth

Låter som om du kan ta det hyfsat "lugnt" i morgon då de flesta förberedelserna är klara, det är bra. Kom ihåg att ha roligt också! Får man fråga hur du gör Polly-fluff, det låter grymt gott?



Och så måste jag säga att jag tycker precis tvärtom när det gäller melodifestivalen, det var ovanligt uselt i år, inte ett enda bidrag gillade jag! :-)

2010-03-14 @ 00:19:04
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

3 dl grädde i en kastrull. ner med ca 180 gram godis, tex Polly och låt godiset smälta ner i grädden. Ställ in i kylskåp.



Ska stå länge, typ en dag och sen tar man fram det och vispar med elvisp tills det blir fluffigt :-)



Funkar med många olika sorters godis och choklad :-)

2010-03-14 @ 00:25:03
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Carolina

Vad skönt att det är klart - hoppas morgondagen blir lyckad!

2010-03-14 @ 00:29:35
URL: http://carolina1979.se
Postat av: Geshiia - mamma till två pojkar

Lycka till på dopet idag, ser fram emot att få se bilder från dagen. :)

2010-03-14 @ 08:02:01
URL: http://geshiia.blogg.se/
Postat av: elin

Ni får ha lycka till med dopet

2010-03-14 @ 08:42:50
URL: http://tuffochelegant.blogg.se/
Postat av: thile

Håper dere får en fin, vakker og lys dag, på Elmer's dåpsdag <3

Må solen skinne =)

Så duktig du var igår=)

2010-03-14 @ 09:25:31


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback