Fantastiskt Willvin-paket!

Jo jag skrev ju igår att jag fått ett helt fantastiskt paket med posten :-)

Jag är fortfarande idag lika bubbligt lycklig kan jag säga!


Paketet jag fick innehöll nämligen TVÅ WILLVIN SKÖTVÄSKOR i två andra modeller än den jag redan har (Magnificent). Fatta vilken LYCKA! :-D :-D :-D

Ska bli superkul att testa dessa två väskor också för redan nu vid första anblick så känns det som att de kompletterar varandra riktigt riktigt bra!


Båda nya fina väskorna! Multidad och Ryggsäck


Båda igen :-)

En smart grej är ju tillbehörspaketet som följer med alla tre väskorna för då kan man byta väska jättesmidigt - eller "byta barn" om Mathias har nya väskan "Multidad" och är iväg med Alvin och jag har "Magnificent" och är iväg med Elmer och sedan möts man och byter barn så kan man behålla "sin" väska med nycklar, plånbok och sånt krafs och bara byta tillbehörsdelarna där man då kan ha lagt extrakläder, blöjor osv. Skitbra!

Just Multidad som är den ena väskan jag fick igår kände jag direkt att det kommer att bli min favorit! jag älskar ju magnificent som jag redan har med Multidad är mer en "grab-and-go" man får plats med de viktigaste grejerna och så sitter väskan som gjutet på kroppen (min favoritutformning på väskor) samtidigt som den också är anpassad för att passa som skötväska på vagnen!


Multidad med alla tillbehör. Själva väskan innehåller också en massa genomtänkta och smarta fack. Blev ärligt talat rätt impad!

Syrran som var här igår kväll och hämtade sin Tiger som vi passat blev ordentligt avis kan jag säga hehe hon gillar också den typen av väskor.

Så här hemma kommer det nog mest bli en MultiMOM  hahaha nejdå mathias ska få ha den också ;-) han är ju helt klart den som sticker iväg mest på småturer och har då med sig Alvin så Multidad kommer att passa dem perfekt. Utseendet på väskan gör ju att den passar alla.

Den andra väskan är lite speciell, nämligen en ryggsäck! detta passar ju extra bra för oss som bär i sjal nästan! Storleken på väskan är dessutom väldigt bra för den är inte för stor och otymplig samdiigt som den inte är för liten heller, man får gott och väl plats med allt man kan tänkas ta med på en liten utflykt.


Ryggsäcken med alla tillbehör - skötbädd och 3 olika sorters småväskor!

Även denna väska har såklart tillbehörssetet! Sen har den dessutom mitt älskade BOTTENFACK :-D samma som Magnificent har och det facket är verkligen oslagbart bra.



Tack snälla snälla Petra för våra nya väskor! Ska bli så himla kul att testa dem alla!




Kommentarer
Postat av: Geshiia - mamma till två pojkar

De verkar supersmidiga, du kan ju alltid skicka hem en hit. ;)

2010-03-03 @ 14:23:09
URL: http://geshiia.blogg.se/
Postat av: thile

Perfekte vesker du fikk i posten. Tommelen opp ;)

2010-03-03 @ 14:35:44
Postat av: Kerstin

Hej Rebecka.



Mitt namn är Kerstin och jag är legitimerad psykolog inom den privata sektorn. Jag har följt din blogg en tag nu och undrar om du och din äldsta son Viktor är utredda för Aspergers syndrom? Framförallt du men även din son uppvisar oroväckande symptom för detta.

Jag har träffat många patienter som är som dig, som uppvisar samma symptom som du gör. Livet behöver inte vara så svårt, det finns hjälp att få.

Vill du ha någon att prata med och bolla tankar så kan du kontakta mig.



Med vänliga hälsningar

Kerstin Andersson

Leg. psykolog

2010-03-03 @ 15:35:16
Postat av: Maria

Kan du inte börja amma Viktor igen? Han är ju en yngre kopia av Marc "The Skeletor" Anthony. Akut näringsbrist? Verkar som Elmer äter upp Viktors mat.

2010-03-03 @ 15:43:48
Postat av: Sofie

hoppas de funkar bra

2010-03-03 @ 19:46:13
URL: http://sofiesundqvist.blogg.se/
Postat av: ulle

Skitsnygga!

2010-03-04 @ 00:03:13


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback