Buzzador?

Kom på att jag ju har ett konto på Buzzador som jag aldrig använt. Tänkte att jag skulle ta tag i det nu och då vorde det ju kul om man kunde rekrytera några personer också :-) Så här står det om Buzzador: 


"Som Buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster. Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna. När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det."


Om du använder den här länken så blir det jag som rekryterar dig och det skulle göra mig glad såklart :-)  https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=Beckah82

Det var min syrra som rekryterade mig för några år sen men jag har aldrig ens loggat in tror jag :-) hon har däremot fått testsaker hemskickat flera gånger så jag vet att det funkar :-) godis och grejer har hon fått och jag har ju också provat en del eftersom man ska dela ut till vänner och släkt också :-)

Kommentarer
Postat av: donna

jag har vart medlem i flera år men bara fått en testgrej. Fått ca 3 "erbjudanden" utöver men det har bara gällt ljudbok i mobilen, hyrfilm o nån tidningsgrej. Antagligen ingår jag väl inte in i någon intressant målgrupp :-D

2010-03-06 @ 22:40:36
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

har du en uppdaterad profil? att du har barn å sånt? :-)

2010-03-06 @ 22:48:23
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Anonym

ÄLSKAR Buzzador! har fått hemskickat barnmat, godis, skönhetsprodukter, hårvård osv.. Senaste är 1 stor förpackning och 12 små förpackningar, 12 st rabattkort på 5kr av nya Dove visiblecare's nya hudvård! en duschcreme som ska förnya hudens celler och göra den superlen och fin :) kommer räcka lääänge om jag behåller dom för mig själv ;) har dock redan delat ut 4 st små förpackningar men har inga fler att dela ut till så jag behåller dem för mig själv nu ;)



Gratis är gott!

2010-03-06 @ 23:00:28
Postat av: donna

ja absolut! ändrat arbete/inkomst vid ändring osv

2010-03-06 @ 23:35:50


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback