Vad händer idag?

Gomorron :-)

Jag är härligt utsövd faktiskt! Somnade medan jag nattade Elmer igår kl 20:00 och vaknade igen nu 06:30 :-) GÖTT! Inte så ofta som jag är utsövd klockan halv 7 på morgonen precis.

Nu är kaffet klart också och sen ska Elmer ha frukost. Hemgjord välling och sen får han macka. Igår fixade jag puré av ris, majs och lite majsolja - det åt han till både lunch och middag och sen tog jag sån pure och mixade, la till vatten, lite socker (blev tvungen) och lite Maizena så blev det välling som han fick 3 gånger under hela dagen. Förrutom det så fick han några mackor också, dvs vitt bröd med Milda Culinesse som pålägg.

Lite tråkig mat kanske och inga proteiner bland annat men det var vad jag kunde fixa av vad som fanns hemma. Ska försöka ut och handla idag. Ska bli intressant dock att se om han är bättre i magen idag. Igår bajsade han bara två gånger men var riktigt kass.

Mer idag då? Inget vad jag vet mer än att jag måste handla. Jag får hem Alvin igen vet jag iallafall :-)

Ska försöka fixa fram lite bilder från i fredags också. Både från shoppingen och från midsommarfesten. Ska även lägga upp två tävlingar idag eller iaf en av dem :-)

Sista chansen i Libero-tävlingen idag med! Missa inte! Enkelt att delta, bara skriva en kommentar och svara på två superlätta frågor. Du behöver inte ha blogg.

Nej nu ska jag ta min första kopp kaffe :-)

Kommentarer


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback