Mina personlighetsstörningar och nattning av barn.

Så där ja, barnen sover och genast ökade energin lite grann :-)

Planeringen sprack för allt fick sin lilla förklaring med att det var den tiden på månaden tydligen ;-)
Alvin var supertrött så han duschades, tandborstades och lades i sängen och och var skitarg en stund. När han varit arg färdigt ville han kramas så jag fick ligga hos honom och kramas tills han somnade medan Elmer lekte i köket och rev ut alla slevar odyl. i kökslådan sålänge :-)

Sen var det Bellens tur och göras i ordning och få majs/ris -välling -sörja. Sen dusch, tandborstning och nattning. Han ville inte heller sova själv så det blev en kramsomning till *mys* förrutom att min "kära" systerson kom och bankade på dörren! Jag låg ju och nattade Elmer och svarade inte. Då bankade han ännu hårdare, slet upp dörren och började ropa efter Victor! Victor är i Kinna hos några kompisar! Jag fräste ifrån så ungen stack ...utan att stänga dörren! SUCK! Upp och stänga dörren och sen fick jag börja om med Elmer men det tog bara en kvart.

Efter det har jag avreagerat mig lite på gräset på framsidan hehe så nu är det nyklippt.

Själv ska jag ta en dusch också snart. Har en tvätt som håller på i maskinen som jag måste vänta på och hänga upp och en disk som ska diskas. Sen kanske jag lägger mig men nu är jag ju inte lika trött längre :-P brukar bli så när barnen väl somnat.

Åh, vilken dag alltså!

Men ja nu råkar jag ju lida av en passiv-agressiv personlighetsstörning bland annat ifall någon undrade så jag är inte så speciellt bra på det där med tålamod, motgångar, stress och sån skit.

Ja, jag nämnde ju det att jag har en hel hög personlighetsstörningar. Det är en av dem, Emotionell instabil personlighetsstörning (Borderline) är en annan. En tredje är Depressiv personlighetsstörning och sen är det lite oklart om det är fler för jag har rätt höga poäng på någon till (fobisk personlighetsstörning) men inget är klart ännu, hon (psykologen) håller på och sammanställer osv, fast nu blev det semestertider. Men nu vet ni.

Nej om man skulle ta en uppiggande dusch då kanske.

Kommentarer
Postat av: Suzan

Skönt för dig att få veta mer om dig själv, det kan hjälpa dig att förstå dig själv och dina reaktioner. =) Se bara till att inte grotta ner dig i dem, men du är stark och fixar det, eller hur? Hur än det är så är man inte sina diagnoser. =)

2010-06-28 @ 20:41:15
URL: http://blogg.aftonbladet.se/suzan
Postat av: thile

Fine tjejen! Du har humor , det er en egenskap jeg setter høyt :-)

Hvilken dag du har hatt!

Ha det litt mys nu. Klem

2010-06-28 @ 20:45:44
Postat av: Amanda

Åhh...känner igen irritationen över att bli störd mitt i nattningen! Skönt att det gick ganska smidigt iaf! Och gräset mådde nog bra av att du avreagerade dig på det! ;)

2010-06-28 @ 20:56:43
URL: http://creyla.blogg.se/


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback