Härligt!

Men åååh vilken eftermiddag och kväll jag haft <3 mycket värme och många skratt.

Orkar inte skriva en massa nu mitt i natten men jag är väldigt lycklig iallafall.

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Hallåj



Ut med dig och arbeta kvinna och sitt inte bara hemma vid köksbordet och tyck synd om dig själv. Börjar bli tröttsamt att se nu. Du är själv ansvarig för ditt liv!

Än så länge vet bara din äldsta hur det egentligen ligger till men se till att lappa ihop ditt liv så dina yngsta slipper se eländet. Vad vill du att de ska växa upp med för bild av dig? En trasig människa som vägrar ta tag i sitt liv och istället sitter framför datorn dygnet runt och skriker ut sin ångest? Räknar man samman alla timmar du ägnar på internet får man ihop mer än en hel arbetsvecka varje vecka. Det är sjukt. Du försummar dina barn. Tänk så roligt ni hade kunnat ha alla dessa timmar istället.

Dina systrar är inte skyldiga att se till att du äter.

Du är snart 30 år och ensamstående med tre ungar. I din ålder förväntas du ha ältat klart dina egna misslyckanden och istället kunna lägga allt fokus på dina barn.

Verkar mest som att de är en belastning för dig då du hellre verkar vilja sitta och uggla framför datorn och skrika ut din ångest över att livet inte blev som du ville när du i själva verket inte gör ett dugg för att ändra på något åt det bättre.



Det är hemskt att se hur alla dina väninnor som egentligen inte känner dig stöttar dig i allt du gör även när du gör fel. Det är sådana människro som aldrig skulle ge dig den feedback du hade behövt på riktigt utan dem är får, sådana som bara följer dig oavsett vad du säger och gör. Du kommer aldrig att kunna föra en dialog med dem eftersom de håller med dig i allt.



Du borde få ut mer av att omge dig med självsäkra individer med egna åsikter som vågar säga emot dig när du faktiskt har fel utan att vara elaka.



Ta Geisha för ett exempel, det finns inte ett enda inlägg i din blogg där hon inte håller med dig. Hon har sitt ansikte så långt upp i din röv att man kan tro hon är nummer två i The Human Centipede. Känner du ens henne på riktigt? Har du umgåtts något längre med henne? Varför vill hon så gärna ha din bekräftelse i allt?

Förstår om du inte vill hänga ut människan man förstå att man undrar.



Kramar

2010-06-06 @ 01:22:01
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Hahaha ursäkta, jag vet att din kommentar inte var menat som ett skämt men jag måste ändå skratta åt det för att det är så humoristiskt :-)



Inte en siffra rätt typ, men det tror jag att du vet om egentligen? Att du mest bara skrivit för att provocera?



jag ältar inte MINA misslyckanden. Hur kan DU räkna antalet timmar jag är på nätet? Gör inte ett dugg för att försöka ändra på någat? Hehehe du har uppenbarligen inte läst något här?



Alla de som inte känner mig skriver du. Hm...tills killnad mot dig då? :-P vem du nu är? :-D



Jag känner ingen Geisha men Geshiia däremot känner jag på riktigt ja, vi har bott ihop ett år och nej, hon håller absolut inte med mig i allt utan ifrågasätter så fort hon känner att hon har något att ifrågasätta. Du kan inte ha läst min blogg speciellt noga innan du uttalade dig :-)



Du inleder med att det är tröttsamt att se det jag skriver men snälla lilla vän - vad gör du här då? varför läser du? verkar rätt korkat ärligt talat :-)



Men det var ju trevligt att du har ett sååå himla oviktigt och tråkigt liv att du måste ägna din tid åt att läsa tråkiga bloggar :-)



Ha det gott!

2010-06-06 @ 01:32:32
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

....och ut och jobba är lite problematiskt när man är ensamstående och hemma mammaledig ;-) men lugn, jag börjar skolan till hösten.

2010-06-06 @ 01:33:36
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Geshiia - mamma till två pojkar

Ehh!



"Ta Geisha för ett exempel, det finns inte ett enda inlägg i din blogg där hon inte håller med dig. Hon har sitt ansikte så långt upp i din röv att man kan tro hon är nummer två i The Human Centipede. Känner du ens henne på riktigt? Har du umgåtts något längre med henne? Varför vill hon så gärna ha din bekräftelse i allt?

Förstår om du inte vill hänga ut människan man förstå att man undrar."



Du kanske skulle ta och se hur mycket jag har kommenterat här den sista tiden? Det är INTE mycket. Angånde att jag håller med Beckah i allt (enligt dig) är för att jag antagligen tycker så? Tror du att jag håller med bara för att? Nej!



Och vadå bekräftelse från Beckah? Varför skulle jag vilja ha bekräftelse från henne? Förklara gärna lite där.



Jag kan ju säga såhär är det något jag inte håller med om så säger jag det beroende på vad det är och ibland så säger jag inget alls eftersom jag dels tycker att vissa saker är onödigt att säga och så för att jag inte vill skapa missförståda tjafs som det har blivit ibland när jag har tyckt annat och påpekat det (jag är ganska dålig på att formulera mig rätt). Du måste ha missat att det faktist har varit "tjafs" mellan B och mig? Både i blogg och BDD. Jag antar att du inte är vän med Beckah på Facebook? senaste förra veckan kommenterade jag en av hennes statusar för jag inte tyckte som henne, men det är bara bloggen som räknas eller?



Nåja oftast brukar jag vara tyst både i Beckahs blogg och i andras (fast det ibland kliar i fingrarna) eftersom jag inte orkar ha massa drama.. fast jag kanske skulle börja tycka och tänka högt i Beckahs blogg (och andras bloggar) för det skulle ju ge min lilla blogg lite mer besökare antar jag, folk verkar ju älska dramaqueens. ;)

2010-06-06 @ 08:40:13
URL: http://geshiia.blogg.se/
Postat av: Sofie

"ut o jobba" hur dum får man vara ska Becka lämna Elmer själv hemma?? då är hon ju verkligen en mycket bättre mamma.



ÄR även så trött på denna brist av förståelse när det gäller handikapp som inte syns på utsidan. Om jag nu fattat rätt så har Becka ett neuropsykiatriskt handikapp, jag jobbar varje dag med ungdomar som har diagnoser inom detta område och de svårigheter och framför allt den brist på förståelse som dessa ungdomar möts av är skrämmande att behöva bevittna.



Sist med inte minst tror inte någon behöver vara orolig för att beckas barn far illa. Om ni läst bloggen så vet ni att becka både har kontakt med BUP, kurator och psykolog. Barnen har dessutom en pappa som borde larma om något är fel, Alvin går på dagis o victor i skolan. Elmer har täta läkarkontakter. Om barnen nu skulle fara illa borde inte någon av alla dessa professionella vuxna slå larm då?

2010-06-06 @ 09:30:08
URL: http://sofiesundqvist.blogg.se/
Postat av: Elin

Vilken bra kommentar från Geshiia finns verkligen dem som håller med B om ALLT haha då menar jag ALLT! Men det kan jag inte påstå att Geshiia håller med i allt det tycker jag inte, har sett att hon säger ifrån ibland. Det var hårt skrivet av Pernilla men det låg en del sanning i det även fast vi andra inte vill säga det. Men hon har fel i att du inte gör ett skit åt det för du går ju nu hos en psykolog och gör olika tester. Så något verkar ju hända men jag fattar vad du menar Pernilla. Men sen kanske det är svårt i praktiken då hon är bunden och mammaledig!

2010-06-06 @ 09:40:44
Postat av: Elin

Sen måste jag ju påstå att att man inte kan uppfylla samma normer som en "vanlig" 30åring som förväntas vara och kunna när det gäller ett "maskrosbarn". Man blir aldrig hel som människa och för att fungera som människa tar det lång tid speciellt om man inte får den hjälp som behövs vilket inte B har fått!

2010-06-06 @ 09:47:42
Postat av: Johanna

Det var ju lustigt att alla vi som känner Rebeckah på riktigt egentligen inte känner henne alls, men DU vet precis hur hon är och vad hon gör.



Man behöver inte skriva i en jäkla blogg allt man tycker olika om, hur pantad får man vara? Dessutom är det väl onödigt att sitta och diskutera olikheter istället för saker man tycker lika om och kan dela. Jag tycker absolut inte samma sak som henne i allting, men hon som alla andra har väl rätt till sin åsikt?



Vad skulle hon göra fel som vi stöttar henne i ändå?

Är det fel att vara mammaledig? Är det fel att ta hand om sina barn och under den tiden hålla igen alla sina egna bekymmer tills dom inte ser? Jag tycker hon är otroligt duktig när det kommer till barnen. Hon kunde lika gärna suttit och gråtit och skitit i allt hela tiden, men det gör hon inte. Hon finns där för sina barn när dom behöver henne och visar inget annat än kärlek för dom. Det VET jag, för JAG känner henne, till skillnad mot DIG!!!!!

2010-06-06 @ 09:51:40
URL: http://johannasalex.blogg.se/
Postat av: Elin

Men....Johanna jag vet att nästan alla här som skriver INTE är vän med Beckah IRL utan bara här, alltså aldrig träffat varandra....är du en "sån" kompis? Kan man känna ngn bara genom en blogg? Som B tidigare skrivit hon skriver verkligen inte allt här hur kan folk känna henne då?

2010-06-06 @ 10:21:17
Postat av: Johanna

Ja :) Vi bor i princip grannar, jag känner henne IRL, våra barn brukar leka och jag umgås även med hennes systrar.



Det är precis det jag menar. Andra tror dom känner henne genom att läsa det som står i bloggen, precis som att all fakta finns där...

2010-06-06 @ 10:58:19
URL: http://johannasalex.blogg.se/
Postat av: Elin

Hehe ok då litar vi på dig :)

2010-06-06 @ 13:31:02
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Johanna: <3 <3 <3 :-) ;-) hehehehe FOLK asså! 'LOL'



___________



Sofie; klockrent, men du glömde att jag har en stödinsats från Soc också. Som jag själv bett om och som DE valt att trappa ner och ha avslutning av nästa vecka så snart har jag inte kontakt med dem längre.

2010-06-06 @ 23:06:57
URL: http://beckahbitch.se


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback