Här är den: Sanningen!

På något sätt har vissa lyckats missförstå hur det här gått till. Så jag får väl förklara. Igen.


Jag var bland de allra första som laddade upp en bild i Vi Föräldrars tävling. Detta var i april och JO jag läste reglerna först! Jag visste att det inte fick vara en gammal bild så jag letade bland mina bilder tagna i april och mars och valde en jag gillade och laddade upp den.

Efter några dagar insåg jag att bilden jag valt var tagen den 4 mars och inskickad runt 20 april, alltså mer än en månad. Man får bara tävla med en bild och man kan inte ta bort sina bilder själv. Man måste maila för att få sin bild borttagen. Detta är helt okej enligt reglerna. Det enda som står är att man inte får flytta med sig sina poäng från den gamla bilden (såklart).

MEN! Istället för att bara be dem ta bort bilden så frågade jag självklart först om det behövdes, jag hade ju fått en massa röster som jag inte ville kasta bort om det inte var nödvändigt. Jag berättade att min bild var lite mer än en månad (berättade exakt datum) och undrade om det var okej. Jag fick svar från Vi Föräldrar att min bild var okej, att de inte kollar exakt datum. Hon skrev ordagrant att min bild INTE KOMMER DISKVALIFICERAS. Därför bad jag naturligtvis inte henne att ta bort bilden och därför laddade jag inte upp en ny bild. Annars hade jag gjort det. Jag hade samma rätt att byta bild som alla andra men jag gjorde det inte för att Vi Föräldrar skrev till mig att jag INTE skulle diskas.

Tiden går, tävlingen avslutas, Elmer kommer till final. Vi får tågbiljett, bokat hotellrum och en tid för fotografering. Allt är ordnat och klart. Jag pratade med Vi föräldrar så sent som i förmiddags om morgondagen och allt var lugnt. Samma tjej som skickade mailet att min bild INTE kommer diskvalificeras.

Typ en timme senare ringer de upp igen, en annan person, en kille. "Hej, jag har något tråkigt att berätta" inleder han och sen spelar det ingen roll vad jag säger. Spelar ingen roll att jag inte gjort fel, spelar ingen roll att de begått misstaget - JAG får straffas för att deras anställda gjort fel. Min bild diskvalificeras.

Det finns inte en jävel som på riktigt kan tycka att det här är rättvis på en enda fläck! Ni som tycker illa om mig som person är förblindade av er avsky så ni försöker intala er själva att jag gjort något fel eller att det här är rättvist - men det ÄR INTE RÄTTVIST eller rätt eller okej. Det är rent ut sagt förjävligt! och framförallt: det är INTE jag som gjort fel!

Här är namninsamlingen mot Vi Föräldrars beteende i detta: http://www.namnlista.se/lat-elmer-aka-till-stockholm





***

...och alla ni som tycker jag ältar, har snöat in på detta, lägger onödig energi osv. Hahaha nya bloggläsare eller? Jag tar detta OERHÖRT sansat, lugnt och bra för att vara jag. Ni får vara nöjda så. Jag är nöjd över mitt beteende i den här soppan.

Kommentarer
Postat av: ★★★Egomamma.se★★★

JA för att vara dig så tar du det lugnt och fint. Jag tror att jag härjat mer än vad du har idag i den här frågan, hahaha. Jag retar mig så på att det inte är ditt fel utan att deras egen anställda är den som sjabblat bort din finalplats. Hade det varit så att du inte läst reglerna eller frågat dem om tiden och om det behövts en annan bild etc, då hade det varit en sak, men när du inte gjort ett dugg fel.. Nej, I'm pissed off, och det har redaktören fått läsa med, liksom en del andra. Rätt ska vara rätt. Oavsett vem det gäller.

2010-06-04 @ 18:43:34
URL: http://egomamma.se
Postat av: Petra

Mitt i allt elände tycker jag också att de kört fult spel mot den anställde och kört över den personen på ett inte så vackert sätt...

2010-06-04 @ 18:46:06
URL: http://www.willvindesign.se/blog/
Postat av: Thile

Du er toppers, all grunn til å være nøyd med deg selv, vennen :) Klem

2010-06-04 @ 19:11:42
Postat av: Alexandra Harjula Gad

Vet du, jag får en känsla av att nåt inte stämmer. Har du dubbelkollat detta med Vi föräldrar? Jag hoppas verkligen att det inte finns människor som är SÅ dumma, men jag börjar undra. Tänk om det är "den andra mamman" som har bett nån att ringa och säga detta till dig, enbart för att jävlas?? jag hoppas inte det, men på ett sätt så skulle det ju innebära att du Inte är diskad... Är jag helt ute och cyklar tror du?? Hon kan ju uppenbarligen vara ganska ful, med tanke på vad hon skrev i sin blogg om dig och de andra..... Kram.

2010-06-04 @ 19:25:50
URL: http://mammaharjulagad.blogg.se/
Postat av: Elin

Tänk att jag dömmer efter din handling och är objektiv, kan alltså ha rätt åsikter om det här oavsett om jag gillar dig eller ej förstår det :)

Du tycker inte att detta är ganska ytligt trots allt. Hehe Gött det där med att du fått skit för att lägga ut andras IP adresser äntligen :D

Du är bara en saftig intrigerska ;)

2010-06-04 @ 19:35:42
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Alexandra; de har bytt ut Elmer på hemsidan mot en unge de valt från fotograferingen som var i kista. ännu en stockholmsunge alltså.

2010-06-04 @ 19:37:39
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Sara

Jisses Släpp detta NU!

Jag har/lägger mycket tid att surfa runt på bloggar och diverse familjelicstrådar men du måste lägga 70% av din vakna tid på att författa blogginlägg eller trådinlägg.

Nej, ut och lev livet med dig. Ut i den underbara sommarkvällen. Pussa på dian barn njut av livet. Älta inte gammalt, man fastnar så i gamla hjulspår! Tro mig, jag har varit där du befinner dig just nu. Det är tungt men det hjälper faktiskt med en time out - en slags media time out.

2010-06-04 @ 19:38:23
Postat av: Johanna

Va, har dom valt en från fotograferingen nu? Det är ju också DÅLIGT och orättvist mot alla som kämpat med detta. Hade Alex stått på tur och dom hade ringt, hade jag tackat nej, dom är ju helt störda.

2010-06-04 @ 19:41:16
URL: http://johannasalex.blogg.se/
Postat av: Lotta

Måste hålla med Sara lite - isället för att ha suttit hela dagen framför datorn och ältat hur orättvist behandlad du blivit, så borde du ha passat på att vara ute i det fina vädret med dina barn.



Hur många timmar har Elmer varit ute idag tex?

I ditt sista inlägg då det står att du är ensam, Alvin hos M och Elmer sover - Viktor då? Nu har du ju tiden att helt ägna dig åt honom, vilket han säkert saknar som äldsta barn.



Nä, Beckah, skaka av dig dagens händelser och ta tag i det som är bra i ditt liv - Du har det egentligen ganska bra!

2010-06-04 @ 19:47:13
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Få saker är så korkat att säga till någon som mår dåligt som just "RYCK UPP DIG".



Jisses. Men jag ignorerar denna dumhet...

2010-06-04 @ 19:49:27
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Jessica

Men alltså ni som lägger er i vad Beckah gör med sina barn och hur mycket dom är ute,skärpning för fan....

2010-06-04 @ 19:52:54
URL: http://jeslan.blogg.se/
Postat av: Alexandra Harjula Gad

Hmm, ok. man kan ju börja undra över hur denna tävling ordnas igentligen.....

2010-06-04 @ 19:56:45
URL: http://mammaharjulagad.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag tycker ändå att det är rättvist, och jag har inte någonting emot dig alls som person! Rätt ska vara rätt. Har de satt en månad, så är det en månad. Antagligen så har mamman som först blev diskad, påpekat att även din bild var "för gammal" -och det vet vi ju alla att du också påpekat om det var du som blev diskad. Eller hur? De har varit tvugna att göra lika för alla. Om en ska diskas pga för gammal bild, ja då måste ju alla det. Eller hur! Inte mer än fair.



Sen är det väl även så, att hade inte du haft en välbesökt blogg + raggat röster som ett psyk både härifrån och via FB, så hade Elmer nog inte fått lika många röster. Någon utan blogg och din "fritid" att spendera till röstfiske har ju inte en chans.

2010-06-04 @ 20:00:44
Postat av: Lotta

Beckah - du har inte patent på att må dåligt, jag har haft perioder i mitt liv då jag precis som du önskade att jag kunde lägga mig ner och dö.

Jag vet också att det inte hjälper med "Ryck upp dig", men de som sitter och tycker synd om dig och stryker dig medhårs, de gör dig en björntjänst, även om det känns bra för stunden.



och du jessica - försvara gärna beckah med ord som skärpning för fan" - din idol har ju ALDRIG klankat ner på någons sätt att sköta sitt barn (tillägger att det sista var sagt med ironi så att du förstår)

2010-06-04 @ 20:03:19
Postat av: Jessica

Beckah är absolut inte min idol asg

Förklara gärna hur du kan ha med att göra med hur ofta hennes barn är ute?

2010-06-04 @ 20:31:37
Postat av: blirsåirriteradpådittscripfelsomgörattmanintekanuppdaterakommentarer

...

2010-06-04 @ 20:44:12
Postat av: åsa

självklart skrev jag under namnlistan!!

2010-06-04 @ 21:24:09
Postat av: leni*

nej fy fan så ruttet av vi föräldrar!!!

bojkott från min sida hädan efter, helt klart



stor kram

2010-06-04 @ 22:06:22
URL: http://vildalillablomma.blogg.se/
Postat av: Josefin

Så jävla dåligt! Att bilden var lite mer än en månad gammal ska väl inte spela någon roll. Speciellt inte när de säger till dig att det är okej! De borde skämmas!! Tycker att det är förjävligt!!

2010-06-04 @ 22:33:12
Postat av: Carolina

Det är pinsamt agerande av Vi Föräldrar... helt galet dåligt! Har såklart skrivit under listan, både jag och maken!

2010-06-04 @ 22:49:44
URL: http://carolina1979.se
Postat av: Liam & Loui´s Mamma

Haha :) Det finns verkligen folk till allt. Ser att det är någon som tror att jag bett någon ringa dig och säga att du blivit diskad? Haha! Herregud, tror dom att jag har tillgång till Vi Föräldrars hemsida också? Ojoj..



Jag skulle aldrig sjunka så lågt att skvallra på någon annan?! Tyvärr var det någon som tyckte det var kul angående min bild. Vilket inte ens var medvetande.. fick en chock när dom ringde mig och sa något om en månad gammal. När det gäller din bild så hade ju du frågat angående det där.. och hade koll på reglerna. Hela tävligen är en flopp!

2010-06-04 @ 22:51:43
URL: http://www.metrobloggen.se/ThereseSundin
Postat av: lucke

Var med och tävla om en klocka på min blogg om du vill :D

2010-06-04 @ 23:00:38
URL: http://modegrabben.blogg.se/
Postat av: Anonym

en del straffar gud direkt!!!bli behandlad som du behandlar andra!!!

2010-06-04 @ 23:20:57
Postat av: Lisa

Vi Föräldrar har handlat korrekt. Tyvärr är det så att om de godkänt ditt finalistfoto, hade det varit tvungna att godkänna andra finalistfoton som hamnade på fel sida av tidsgränsen.



Hade ingen protesterat - hade du och Elmer åkt till Stockholm. Men tydligen var det någon eller några som gjorde det?



Ta det lugnt Beckah. Det var viktigt en men inte livs- eller dödsviktigt.



Elmer. Han. Han är ju lika fin före som efter.



Kram

2010-06-04 @ 23:29:49
Postat av: Anonym

konstigt att du visste reglerna men endå körde med för gammal bild !!OCH sen skvallrade på en annan finalist sopm missat reglerna!sjukt dåligt av dej och TUR att den mamman har vänner som ochså har koll



PÅPEKAR att det är inte louis mamma utan andra som ligger bakom koll

2010-06-04 @ 23:52:00
Postat av: Anonym

klart att även du åkte dit när du gjorde som du gjorde!!!

2010-06-05 @ 00:00:42
Postat av: Sanna

Trist soppa när de har sagt att det inte ska göra något först och sen tar tillbaka det hela. =(

2010-06-05 @ 14:28:52
URL: http://iefterhand.blogg.se/


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback