Gissa? Jupp...blir Borås igen.

Nu har Elmers läkare ringt upp. Vi blev inte vidareskickade utan de tar det här med hans mage för hon hade ändå tänkt ringa och boka in en tid den här veckan pga hans "nya" diagnos med Mastocytomet. Rent teoretiskt så kan ju båda hans sjukdomar sätta sig i tarmsystemet också för den delen, även om det i båda fallen är högst osannolikt.

Det de vill göra är att ta ett blodprov för att kolla om det finns någon allmän aktivitet i kroppen av Mastocytos, om jag förstod det rätt. Antagligen med tanke på att han inte alls bara har ett solitärt Mastocytom som han "borde" ha utan även har lite andra fläckar och reaktioner osv.

Så vi ska dit på onsdag eftermiddag och är han inte bra i magen ännu då så skulle de kolla upp den biten med.

Före dess, också på onsdag, blir det lite andra små projekt i Borås hehe ;-) kan inte ta upp det nu men ni får veta sen på onsdag om inte förr *SPÄNNANDE* :-) :-) :-)

Förhoppningsvis är Elmer bra i magen innan onsdag. Nu har han ätit lite bättre lunch här idag :-) samma ris/majspuré som innan men med morot och vit fisk också och som efterrätt mumsade han i sig två kokta morotsstavar. Han äter bra måste jag säga :-)

Ska bli intressant att se hur det ser ut när det kommer ut igen (enbart en bebisförälder kan tycka sånt är intressant hahaha *störd*).

Förresten; tycker inte ni också att utglesningen av läkarbesök gått alldeles strååååålande hittills? ;-) well well, det kommer nog en sån också. Hellre kolla upp noggrannt än att missa något. Jag har inte så ont av att åka på kontroller, däremot har jag hemskt ont av oro. Elmer bryr sig inte om varken det ena eller andra ;-)

Kommentarer


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback