Elmers läkarbesök blev långdraget idag...

Efter att vi varit och träffat Hailey och de andra så tog jag och Elmer hissen en våning upp för att träffa hans läkare + ta prover.

Elmer hade varit bra i magen idag så den biten hoppade vi över men att jag skulle höra av mig om det fortsatte (återkommer till detta).

Sen pratade vi lite om hans nya diagnos, Mastocytos, som var den egentliga anledningen till dagens besök eftersom man behövde ta ett blodprov och kolla om den finns allmänt i kroppen eller bara begränsat till Mastocytomet på benet (typ så). Mastocytos är lika rolig som LCH när det gäller sjukdomens bredd. Det är alltså väldigt individuellt hur jobbig och hur spridd den är för varje patient.

Hon gick igenom Elmer också som vanligt och allt ser bra ut, också som vanligt. Men nähä... så kom vi till öronen då ja. Han har ju varit lite småröd i båda öronen i en dryg månad (som vi vet, kan vara längre). Vänsterörat ser nu helt bra ut men högerörat var dessvärre inte så tjusigt.

Läkaren ringde öron-näsa-hals i förhoppning om att få en tid redan imorgon. Bättre upp! Vi fick komma direkt! Bara att åka två våningar ner alltså! Toppen :-)

Så när vi var klara med allt på Barndagvården åkte vi ner till öron och väntade en hel massa. Sen fick Elmer träffa en öronläkare som kollade i örat med specialutrustning. Hon blev osäker och fick hämta överläkaren som också kom och kollade och konstaterade en Öronkatarr. Han får komma tillbaka i höst och kolla igen.

Sen kunde vi ÄNTLIGEN åka hem... eller ja, inte riktigt för klockan var strax efter 17 när vi kom ut från sjukhuset och jag hann inte ner till stan för att ta 17:25-bussen utan fick vänta och åka med 18:25-bussen.

Nästan hemma så lägger Elmer av världens brak i blöjan. Kommer hem och får ta hand om en mycket "välfylld" blöja med löst bajs. NAJS! jaja, vi får väl se vad läkaren tycker om det, jag har meddelat henne nu iallafall.

Så nu är det lite väntan på provsvar och så igen då, för ovanlighetens skull *ironi*.

Kommentarer
Postat av: Linda

konstigt att dom inte passade på att ta lite extra prover för att se om bajsandet eventuellt har med ngn allergi eller aå att göra.

Han e duktig din lilla kille. Inte rättvist att han ska behöva vara med om så mkt då han e så liten!

2010-06-30 @ 22:40:53
URL: http://eldgrisen.blogspot.com
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

vi visste inte då att han fortfarande var kass i magen :-/

2010-06-30 @ 22:42:44
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Fia

Tycker Elmer var snäll mot sin mamma som inte bajjade blöjan full när ni åkte buss! Stackars liten, undrar såklart varför han är så lös magen.



Kan hans öronkatarr påverka hans framtida hörsel? Kram på er!

2010-06-30 @ 23:17:05
Postat av: Johanna

Ja det kan vi göra, jag är ledig imorgon och på fredag :)

2010-06-30 @ 23:23:06
URL: http://johannasalex.blogg.se/
Postat av: Fia

Var inne på Therese sida (Haily´s mamma?). Men förstår inte riktigt då det står Adrians mamma. Du skrev ju att hon hade tre flickor... Vimsig i mössan är jag men kan du förklara lite igen?

2010-06-30 @ 23:25:21
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Haileys mamma heter Rachel och Therese är Rachels kompis. Therese har en son som heter Adrian och jag träffade alla fyra idag.

2010-06-30 @ 23:29:42
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Johanna

blir fint :)

2010-06-30 @ 23:53:55
URL: http://johannasalex.blogg.se/


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback