Min barnlediga dag :-)

Jahapps :-)

Idag har jag alltså varit på Liseberg med två gulliga tjejer :-) det här har varit bestämt i flera månader men snacka om otur med vädret då! Fy satan vad det regnade!!! Nu snackar vi inte något lätt duggregn utan öppen himmel hällregn precis heeela tiden vi var där. Vi var dygnsura rakt igenom innan vi ens hunnit gå från bilen in i parken - KUL!

Meningen var att vi skulle leka loss ordentligt och vara där från de öppnade tills de stängde men vi fick faktiskt ge upp strax före 16-tiden. Vi hann dock åka en hel del ändå för det var ju såklart noll köer. Perfekt väder med andra ord om man bara hade varit rätt klädd! Så hällregn är ett hett tips ;-) alla åkattraktioner var öppna så det var inget bekymmer, däremot är det liiite jobbigt när man åker snabba grejer för regndropparna förvandlades till elaka sylvassa nålar som smattrade i ansiktet ;-) men guuud så kul vi hade. Vi åkte Lisebergsbanan 6 gånger och asgarvade oss igenom varje åk bara för att det gjorde så ont i ansiktet hahaha.

Vi tog en bit mat också. Helt okej käk på Järnvägsrestaurangen eller vad den nu heter. Har aldrig ätit där innan men man sitter i små bås som ser exakt ut som inne i ett tåg :-) vi blev ombedda att hänga av oss alla våta kläder utanför båset dock. Funderade på om hon verkligen ville att jag skulle ta det bokstavligt för då hade vi ju fått sitta i underkläderna bara ;-) kanske inte hade varit så poppis ;-)

Jag hade inte tänkt spela på några hjul men H spelade en massa gånger. Hon sa att hon inte hade något speciellt nummer utan brukar bara ta något. jag sa att jag alltid kör på nummer 13 om det är ledigt. En stund senare stod vi i närheten av kexchokladhjulet så de andra två skulle passa på att spela när vi ändå stod där och då tänkte jag att "äh va fan, kan väl spela en gång då". Så jag tog hela brickan som nr 13 var med på. Vad händer? :-D stjärnvinst på nummer 13! Yey! 2 kilo kexchoklad! Tackar tackar!

Sen gick vi bort till marabou-hjulet. nr 13 fanns inte ledigt så jag bara tog något som fanns. 41-45 var det på min bricka. Stjärnvinsten tillföll nummer ...42! OMG! :-D hahahaha 2 kilo choklad till! Sen vann H 2 kilo Plopp :-) massa choklad blev det som vi fick släpa till bilen för då gav vi upp, det var inte så kul att vara där längre. Blöta, kalla, trötta.

Men jag är ganska nöjd för vi hade riktigt kul iallafall.

Barnen var hos sin farmor under tiden. Meningen var ju att jag skulle vara borta till jättesent så det var bestämt att M skulle ha barnen när han slutat jobbet sen så de skulle sova hos honom men nu kom jag ju hem tidigt. Han valde att ha barnen iallafall så jag har varit barnledig heeeeeeeeeela dagen! Känns skitkonstigt och tomt här hemma kan jag säga!

Imorgon kommer de små grynen hem från sin pappa och i morgon kväll kommer även det stora grynet hem från sin pappa :-) då blir det fullt hus igen.

Klockan är snart midnatt så jag ska ta och lägga ner datorn för dagen. Jag har suttit här vansinnigt mycket idag hehe eftersom jag inte haft barnen. Så mycket att jag känner mig lite "mätt" på datortid :-) ska krypa ner i sängen och kanske se lite TV och sen sova.

Detta blir andra gången någonsin jag sover utan Elmer och det är första gången någonsin jag är utan honom såååå himla länge. Det känns lite jobbigt faktiskt, ett helt dygn blir det. Klart jag saknar alla barnen men det blir ju mer med Elmer eftersom det är så ovant. Lilla plutten <3 läängtar tills imorgon <3

Gonatt på er <3

Kommentarer
Postat av: Linda

Låter som ni haft en helmysig dag trots regnet! chokladen hade jag verkligen inte tackat nej till =) kram

2010-07-31 @ 08:06:35
URL: http://www.lindisen81.blogspot.com
Postat av: SoffiZ-Oliwers mamma

Grattis till härliga vinster!

Vi var på Liseberg för några veckor sen och jag såg massor med folk med stora chokladförpackningar. Sa till min sambo att det kan väl inte va så svårt att vinna. Satsade 20 kr och vann en 2kg Marabou schweizernöt:)

2010-07-31 @ 09:37:44
URL: http://soffiz.blogg.se/
Postat av: Sofie

vad kul, har också haft lite egentid denna vecka och ikväll blir det dessutom fest för mig!!! tur man har en snäll mamma som ställer upp o passar monstret ibland.

2010-07-31 @ 10:09:27
URL: http://sofiesundqvist.blogg.se/
Postat av: Johanna

Haka på då då. Ska åka på eftermiddagen typ vid halv två eller nåt :)

2010-07-31 @ 12:01:11
URL: http://johannasalex.blogg.se/
Postat av: N.

Ammar du Elmer fortfarande? I sånna fall, funkar det bra för honom att sova utan tutten ibland?

2010-08-01 @ 21:22:29
URL: http://yummymummy.blogg.se/
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Nä, jag slutade amma ganska tidigt, när han var 9,5 månad.

2010-08-01 @ 21:56:22
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Anonym

Vad kul med Liseberg. =)

2010-08-02 @ 10:06:47
URL: http://tvminnen.blogg.se/


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback