Elmer har varit pigg och glad idag med Alv...

foto0763 (MMS)

Elmer har varit pigg och glad idag med Alvedon. De ska ta en massa blodprover och sen får vi åka hem. Vi väntar på resultatet till nästa vecka så får läkaren som har Elmer bestämma då hur man ska gå vidare. Det känns okej att vänta tycker jag nu när de tar prover iallafall. Skönt att åka hem även om det är mer oroligt.


Kommentarer
Postat av: Thile

Så bra dere får komme hjem <3<3

Mange bamseklemmer fra meg.

2010-07-15 @ 11:44:39
Postat av: Marie-Louise

Vad skönt att dom har tagit en massa prover och att dom tar din oro på allvar. Det är inte alltid det enklaste att vara mamma :( oron över barnen finns alltid där och när dom är sjuka så är den ännu värre.

2010-07-15 @ 13:29:57
URL: http://madredetres.blogg.se/
Postat av: Claudia W

Nu har halva sommaren gått och jag undrar vad du har hittat på och tänker hitta på med dina barn, tänker framförallt på Viktor och Alvin.

Lite väl mycket fokus på Elmer alltid.

Hur många gånger har du varit och badat med Viktor och Alvin denna sommar?

Ska ni åka på semester?

Känns som att du borde släppa Elmer lite och göra något kul med dina andra barn som kommer mycket i skymundan tack vare Elmer.

High Chaparall ligger väl i närheten av där du bor? Och Skaras sommarland? Liseberg?

När Viktor kommer tillbaka till skolan efter sommarlovet och skall berätta vad han gjort vad kommer han att svara då?

Att han har suttit på en köksstol och tittat på sin deppiga morsa som bloggar om självmord och ammar sina stora barn som hon kallar för bebisar?



Det värsta med Viktors problem är att du är den enda som kan hjälpa honom och göra något för honom och du är alltid upptagen med bloggen och Elmer. Det min vän, det är tragiskt.

2010-07-15 @ 16:37:54
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Men snälla du :-) du har ingen aaaaning. Tror du på allvar att Victor sitter på en stol och stirrar på mig? :-) han har haft fullt upp med bad och nöjen i sommar.



Ta och bekymra dig över något vettigt istället för att sitta och gnälla om saker du inte vet något om. Jag skriver inte om allt i bloggen. Det händer massor här hela tiden som DU och andra bloggläsare inte vet något om.



Men ja, det är mycket fokus på Elmer i bloggen för det är det jag känner för att SKRIVA om.



Jag hade kunnat ha en blogg där jag enbart skrev om tex matlagning. Det hade inte varit ett bevis för att det enda som fanns i min verkliga värld var just matlagning, eller hur? :-)



Lägg ner nu.

2010-07-15 @ 16:48:11
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Lena

Denne Claudia har tydeligvis ALDRI hatt syke barn selv!!! Ikke bry deg om hennes kommentar!!

Ikke ofte jeg har lagt igjen en liten hilsen her, men nå måtte jeg bare! Hev deg over sånne kommentarer!!!

Har selv ei datter som er mye syk og med vel 30 operasjoner bak seg. Det går utover familielivet ja, desverre så gjør det det...MEN man kan ha det koselig hjemme også :)))) DET har nok ikke Claudia!!



God bedring til lille sjarmisen :)

2010-07-15 @ 16:50:26
URL: http://www.maelca.com/blogg
Postat av: Jenny

Nog för jag kan tycka ditten och datten om saker i bloggen, men det var mig sjutton den dummaste kommentaren jag någonsin hört Claudia. Nu skriver Becka om att hon är inneliggande med sitt barn på sjukhus och det du undrar över är om de andra barnen varit och badat???? Hmm ganska oväsentligt nu va???

2010-07-15 @ 18:14:30
Postat av: Tora

Varför kallar du kunnig läkare/doktor för clown i din blogg. Skillnaden mellan er är att han har en adekvat utbildning du har bara läst på din lilla kunskap via nätet.

Direkta känslan utav dig är att du nu är smått avis på den andra bebisen som ligger inne med liknande sjukdom men med värre tillstånd och dessutom på samma sjukhus i samma län. Ironiskt nog också fick vara med i nyhetstidning medans din unge får nöja sig med att blottas i en blogg. Skulle gissa på att din stress och psykiska hälsa påverkar en hel del på Älmer.

Och att inte slicka din röv eller dela åsikt gör inte mig till barnlös etc det är bara dumt att spekulera i vidare man har barn eller inte.

2010-07-15 @ 19:41:12
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Clownen träffade Elmer när han var 6 månader, såg hans mastocytom och sa att det var hans LCH som blivit aktiv. Att mastocytos och LCH var samma sak. Hon gissade fritt om något hon inte hade det minsta lilla kunskap om. Clown är ett snällt uttryck i det läget.



Resten av inlägget är så vedervärdigt sjukt att det inte ens behöver kommenteras och vad vet du om Elmer och media btw? Inget, uppenbarligen. Sen har du missuppfattat varför man visar sitt sjuka barn i tidningen verkar det som. Det har inget med uppmärksamhet att göra utan det gör man för att upplysa folk, belysa de ovanliga sjukdomarna som ofta feldiagnostiseras eller rent av missas.



Idiot!

2010-07-15 @ 19:49:49
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Johanna

Stackars dig som får så ointerligenta och sjuka kommentarer..Claudia tror du inte Becca bryrsig om sina äldre barn bara för att hon måste ägna sig särskilt mkt åt Elmer som har en sjukdom?Alvin har en pappa som säkert badar och gör saker med han o Victor antar jag kan åka med kompisar o bada..Kram från en som tycker du verkar som en otroligt stark människa.

2010-07-15 @ 20:42:31


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback