Allt möjligt babbel

Bort med två - få två nya ;-) hehe ja jag har då bara Elmer hemma men ikväll blir det fullt hus igen. Får två syskonbarn istället :-) men de är 8,5 och 10 år gamla så de är rätt självgående. Dessutom kan man sätta dem i arbete ;-) underhålla bebis och gå med sopor och sånt. Perfekt med stora barn ;-) :-D

Elmer har varit en liten sol hela morgonen. Glad och nöjd och leker, härligt. Ska försöka ta mig iväg till affären med honom här idag annars har vi inget för oss direkt. Tre bajsblöjor har han producerat hittills idag. Han måste väl väga upp att han bara bajsade ynka två gånger igår förstås :-) jag vågar inte skriva något om konsistensen för så fort jag skriver att han är bra så ändras det. Varannan lös och varannan normal typ. Ordentligt knepig mage. Men han har inte haft frätande bajs sen i förrgår så huden har läkt bra nu iallafall.

Pratade med hans läkare i går eftermiddag och nu kopplar vi bort det här med magen eftersom den tycks vara "normal" och det känns bra. Alla provsvar har varit bra men ett prov är inte klart än och det är glutenprovet så han skulle ringa när han får det svaret.

Nej om man skulle få gjort något vettigt här kanske? Typ plocka i ordning och dammsuga? Diska? Slänga i en tvätt? men det är ju såååå tråkigt!

Jaja...

Kommentarer
Postat av: Tania

Det är jättebra att ha stora barn :)



Melle har fått börja göra (tråkiga) saker nu. Han får gå ut med kartong till återvinningen (en barnsäker container). Häromdagen fick han cykla själv till centrum och posta ett brev åt mig. Micke var på Ica så jag ringde honom och berättade så han skulle hålla koll utan att synas.



Melle växte flera meter i stolthet när han kom hem. Ville gärna göra mer "vuxensaker".

2010-07-24 @ 11:27:19
URL: http://takenine.blogg.se/
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

hehehe ja det är väl det man har ungarna till eller? ;-)

2010-07-24 @ 11:29:56
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Jenny

NU vet inte jag alls hur det funkar med Elmers sjukdomar, men tänkte ändå fråga en sak. Min son hade diarré och normal, men mest diarré i över 2 månaders tid när han var ungefär lika gammal som Elmer. Vi var till läkare och då visade det sig att han hade haft magsjuka ett tag innan och då hade hans tarm blivit så "förstörd" så den orkade inte med laktosen efteråt. För det som bryter ner laktosen till laktas i tarmen blir lätt skadade av magsjuka. vi körde sedan laktosfritt i 2 månader och sedan var det bra.

Enligt läkaren kan man få en sekundär laktosintolerans av magsjuka och behöver då köra laktosfritt någon månad, fast man egentligen inte är laktosintolerant..tja du förstår säkert.



Något Elmers läkare diskuterat med er? Har han varit magsjuk eller haft någon annan bacillusk i tarmarna innan detta kom? Bara en tanke...

2010-07-24 @ 14:13:23
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Precis det hände min äldste son. Han blev laktosintolerant efter upprepade "maginfluensor". Från han var ett knappt halvår tills han var 1,5 år ungefär då kunde han dricka mjölk igen.



Det är inte det som är fel med Elmer dock för han är varken laktosintolerant (reagerar inte på mjölk) och har inte haft magsjuka :-)

2010-07-24 @ 14:15:48
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Jenny

Ok skönt det i alla fall ;-) Hoppas ni kommer till rätta med vad det är, tänkte bara komma med en idé hihi men då vet du redan om det!



Hoppas som sagt hans mage blir bra snart!

2010-07-24 @ 15:00:07
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

tack <3 ja hoppas det. men jag är nöjd att hans 5 veckors diarréperiod är över iallafall :-)

2010-07-24 @ 15:01:48
URL: http://beckahbitch.se


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback