Sjukligheter på flera håll

Idag har vi varit i Borås med lillepalten för attg han sklulle till specialistbarntandvården (pedodonti?!?) för att kolla så sjukdomsprickarna i munnen var borta. Ja alltså det vet jag ju att de är men det ska ändå kollas för säkerhets skull och så där. Han kommer att få ytterligare en tid typ till sommaren.

TJOCKISEN, han ser tjockare ut för varje dag. Undrar vad som hänt? Detta började för ca en vecka sen och han blir bara fetare och fetare. Innan har han mest varit "stor" men nu är han tjock. Absolut inte mig emot för jag tycker det är urgulligt :-)

Något som inte är lika sockersött är Alvins trots! Underbart med ungar som skriker för full hals i affären så man får bära ut dem och brotta ner dem i bilbarnstolen och sånt. Han var väldans jobbig att ha med sig idag (samma sak igår på badhuset med Mathias). På måndag när vi ska till läkaren med Elmer får Alvin ha barnvakt istället. Tror det blir roligare för honom också. Han är rätt less på att vara hemma, även fast vi (Mathias) försöker underhålla honom med lek ute, besök på badhuset osv.

Han har tjaaatat länge om att få åka hem till farmor men tyvärr är farmor sjuk så det går inte men så fort hon blir frisk igen ska Alvin få åka och vara där, hoppas natten sön-mån så han kan vara hos henne medan vi åker till sjukhuset.

På måndag är det även äntligen dags för min mamma att kontrolleras, hon har tid för UL för att kolla vad som är fel inuti magen, om det är en tumör eller vad det nu är. Känns lite läskigt.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Dagis har väl inte fortfarande stängt ?

Varför är han inte där eller har jag kanske missat något?

2010-01-14 @ 21:41:54
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Mathias är pappaledig med Alvin.

2010-01-14 @ 21:56:48
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Cdot

Min 2-åring är likadant just nu! Vi åkte flyg med henne igår...och då kan man ju tyvärr inte bära ut henne heller när hon börjar gasta ;-)

2010-01-14 @ 22:11:04
Postat av: Korneliusamy

Very good site, well done. I especially like the ease of use and navigation

2011-05-10 @ 20:12:20
URL: http://korneliusamy.bloglyric.com


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback