Rastlös

Måste städa golven idag, det är hög tid. Alvin skitar ner golven snabbare än en grisig hund. Får hoppas att Mathias tar med sig Alvin ut en stund eller åker iväg så man får städa i lugn och ro.

Sen får jag nog hitta på något själv också. Kanske man kan besöka någon så man slipper ruttna av uttråkning. Vill ju inte sitta här hela dagen.

*RASTLÖS*


Tänkte på en grej angående gårddagens inlägg om läkarbesöket...

Varför måste man skriva allt i detalj för att få lov att skriva något alls? Jag ville berätta om vad vi gjort på morgonen, jag ville inte berätta om varför han skulle till läkare, bara ATT han skulle det.

Jag skulle kunna skriva att jag träffat en kompis. Det betyder inte att jag vill berätta vilken kompis eller var vi träffades eller vad vi gjorde.

För ett år sedan berättade jag att jag var gravid här i bloggen. Det betyder ju inte att jag i detalj vill skriva hur tillverkningen gick till.

Jag kan berätta i bloggen att jag är sjuk. Det betyder ju inte att jag vill detaljredovisa hur snoret ser ut, eller hur ofta jag spyr och vad spyan innehåller.

Jag skulle kunna avsluta ett inlägg med tex "Nej, nu ska jag gå på toa". Det betyder ju inte att jag vill berätta vad jag ska göra där eller att jag vill ha gissningar "jag antar att du ska bajsa".

Nej jag förstår inte ALLS varför jag måste skriva allt eller inget?

Kommentarer
Postat av: Himmelohelvete

Att folk orkar tjöta på dig om allt hela tiden. det är DIN blogg och du väljer precis vad du vill skriva och inte i den liksom! Sen behöver man ju faktiskt inte berätta allt!



Hoppas du får en bra lördag



kram mitha

2010-01-30 @ 11:47:54
URL: http://himmelohelvete.se/wp
Postat av: lisa

därför att folk är så sjukt nyfikna av sig.

tycker inte alls det är konstigt att du skriver "a men inte b". din blogg är ju även som en typ av dagbok för dig där du skriver ner små och stora saker i din vardag, utan att för den sakens skulle vara för detaljerad angående sånt som är lite känsligt.

inte så kul för victor heller om halva svergie vet exakt vad han ska göra hos läkaren.

2010-01-30 @ 11:49:23
Postat av: thile

Enig med sist talende ;) Det er din blogg, dine ord, dine valg og det står du får :o)

2010-01-30 @ 11:50:31
Postat av: Josefin

Jösses, ibland är det pinsamt hur sjukt nyfikna folk är...

2010-01-30 @ 13:39:24
URL: http://josefinz.blogg.se/
Postat av: donna

joooo Beckah!! Jag vill absoluut veta när du ska bajsa! Skriv gärna rapport oxå. Konsistens? Färg? Mängd? Bajstid? Läste du under tiden? Vad använder du för papper? =D=D



hahahaha du är guld bruden!! Me like alot! ;-)

2010-01-30 @ 15:09:26
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Jag får göra ett undantag nästa toabesök för din skull donnis ;-)

2010-01-30 @ 15:40:57
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: donna

haha wunderbar!

2010-01-30 @ 19:44:45
Postat av: Malin Rydberg

Ingen av dina liknelser är ju detsamma som inlägget om läkaren. Folk vet hur det går till att göra barn. Folk vet hur det känns att vara förkylda etc etc. Det är en helt annan sak att skriva som du gjorde.



Det har ju inte bara med att ni skulle till läkaren att göra utan det är ju också hur du lägger fram det som skapar sådan nyfikenhet. Att du skrev det som ett eget inlägg istället för att bara nämna det som en notis i förbifarten. På det viset uppfattas det som om du skriver inlägget på det sätt du gör nästan just FÖR ATT folk ska bli nyfikna och undra.



En operation dessutom. Det är ju inget man upplever varje dag direkt och även om du skrev att det var ett rutiningrepp så uttryckte du också tydligt hur orolig du ändå var.



Jag förstår helt enkelt inte hur du INTE kan förstå att folk blir nyfikna och börjar gissa hej vilt om vad det kan vara. Är han sjuk? Är det allvarligt? Särskilt nyfikna kanske folk som själva har barn blir, som kan sätta sig in i situationen att låta lägga sitt barn på operationsbordet.



Här har du en blogg där du skriver om ALLT du upplever, från att i detalj beskriva dina barns födelser till konsistensen på deras bajs... Är det då konstigt att folk blir nyfikna när du helt plötsligt skriver att något är för privat för att nämnas?



Så tror i alla fall jag att det kan vara. Även om jag personligen inte är särskilt nyfiken på just detta.

2010-01-31 @ 00:28:29
Postat av: Johanna

Haha!! Jag är definitivt väldigt nyfiken på hur Elmer blev till ;)



Förstår mycket väl att du inte vill berätta allt, detta gäller ju Victor och det kanske han inte vill ska stå så alla kan läsa.



2010-01-31 @ 12:38:11
URL: http://johannasalex.blogg.se/
Postat av: Angelica

Folk är väl nyfikna. Blir lite mer spännande när ni säger att det kanske även blir operation!? Då låter det lite allvarligt och folk är väl intresserade.



Kan du inte lägga in fler bilder på dig själv också? Eller dig och barna tillsammans!? Man ser så lite av just personen med bloggfingrarna. =)

2010-02-01 @ 13:42:02
URL: http://sweamne.blogg.se/
Postat av: Camilla

Herregud så bra skrivet,kunde inte sagt det bättre själv.

Dessutom vet jag som följt din blogg länge att du berättade vid et annat tillfälle att Victor och även hans kompisar läser i bloggen ibland.Vet tom att Victor vid något tillfälle kommenterat här i bloggen angående Alvins dagiskort.

Vad tycker han om att du basunerar ut om att han ska göra en operation?

2010-02-01 @ 18:28:22


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback