Mysfamiljen är tillbaka

Den underbara familjen i Älvdalen, med Jörgen och Tina i spetsen, är tillbaka i "Familjen annorlunda" i fyran. Under förra säsongen gick jag och blev förälskad i den här familjen och hade lätt låtit dem adoptera mig :-D Vilken fantastisk familj.

Nu är de alltså tillbaka i rutan och har fått sällskap av två nya familjer som jag ser fram emot att "lära känna" lite, efter dagens avsnitt gillar jag dem alla iallafall :-)

Många barn i familjen är ljuvligt. Jag älskar att ha många syskon och då har jag inte ens i närheten så många som i dessa familjer. Jag har ju bara 4 systrar. Om jag hade haft orken och möjligheten hade jag absolut skaffat tio barn, att ha en sån familj som i "familjen annorlunda" är ju rena mysdrömmen. Så varmt och kärleksfullt, vilt och rörigt <3 Många syskon är något jag hade velat ge mina barn men så blir det nog inte. Jo, Victor för han har ju redan många syskon tack vare sin pappa :-) Victor har två bröder och två systrar på pappas sida och två bröder här hemma.

Min storasyster Kicki har 4 på sin pappas sida och 4 på mammas sida, min lillasyster Jelina har 4 på mammas sida och 4 (5?) på sin pappas sida. Mååånga syskon blir det :-)

Som ni märker gör jag absolut ingen skillnad på hel- och halvsyskon, nej.


Här är familjen Annorlunda-mammornas bloggar:
http://www.tiobarnsmamma.se/ Tina
http://tiobarnsmamma.blogg.se/ Mirka
http://wetterholm.bloggplatsen.se/ Carola


Familjen Mys (aka Johansson)  i Älvdalen


Från TV4.se:

Familjen Johansson
i Älvdalen medverkade även i första säsongen av Familjen Annorlunda. Jörgen 39 år och Tina 38, bor i en 6-rumsvilla strax utanför Älvdalen med sina tio barn. Syskonskaran består av Alexander (Alex)15, Amanda 13, Linnéa 12, Matilda 10, Lovisa 9, Evelina 6, Olivia 4, Theodor (Theo) 3 och tvillingarna Noel och Isac som är 2 år.

Familjen Norrström
i Märsta består av 36-åriga Mirka, 45-åriga Peter och deras nio barn. Peter har tre barn från ett tidigare förhållande. Barnen är: Kevin 11 år, Linnea 9 år, tvillingarna Jennifer och Benny 6 år, Selina 5 år, Viktor 4 år, tvillingarna Alice och Oliver 2 år, Thor 1 år. De som inte bor med familjen är Peters barn Emmelie 22 år, Daniel 17 år, och Mikaela 16 år.

Familjen har precis flyttat till en större lägenhet i Märsta på fyra rum och kök. Peter är snickare och renoverar ofta hemma. Just nu arbetar han på ett företag på ett byggföretag endast en kvar från hemmet. Mirka som varit mammaledig med Thor, 1 år, ska börja skolan för att vidareutbilda sig till undersköterska. Hon är gravid med sitt tionde barn.

Familjen Wetterholm
i Uppsala består av pappa Per 38 år och mamma Carola som är 39 år. Tillsammans har de 8 barn, Janelle 15 år, Patricia 13 år, tvillingarna Robert och Corrinda 9 år, Novalie 5 år, Trixie 3 år, Lovelia 1,5 år. Under säsongen föds sonen Jordan.

Per och Carola träffades 1987. Deras första dotter kom 1994. Familjen Wetterholm har flyttat från lägenhet till hus och återigen till större hus. Nu bor de i ett stort hus utanför Uppsala där alla får plats.

Kommentarer
Postat av: Bella

Ja, det är verkligen kul nu när Familjen Annorlunda har börjat igen & att familjen från Älvdalen är med igen :D

2010-01-11 @ 22:18:57
URL: http://grymmabella.blogg.se/
Postat av: En tjock katt i en smal värld

Låter som familjen Norrström har det trångt. ;)

2010-01-11 @ 22:22:09
URL: http://tjockkatt.webblogg.se/
Postat av: Helena

Min pappa har försett mig med 15 halvsyskon, och i några av dessa familjer finns även halvsyskon till halvsyskonen, och för mig som var först ut, alltså äldst så har det vart allt annat än mysigt och varmt många gånger, 9 gånger av 10 så har jag inte fått vara en i familjen för att de nya kvinnsen inte accepterat pappas andra barn. Och det gäller ju inte bara mig utan alla av hans tidigare barn har uteslutits när en ny kvinna kommit in i bilden. Har bara kontakt med en av dessa syskon, och hennes halvsyskon, även om det är krångel på hög nivå med henne också, mycket strul och tjafs och elände, så vill jag inte släppa taget. När jag var yngre var detta en stor sorg för mig, att vara borträknad och inte tillhöra pappas familj, numera tar jag det inte lika hårt,och har heller ingen kontakt med pappa. Har en ny pappa, så det är inte blodsbanden som räknas i en familj.

2010-01-11 @ 22:38:33
Postat av: Sussie

Hello. Har du bättre minne än mig? Men har för mig att tvillingarna robert och Corinda hade sidor på babyfriends förut... Lr har jag fel?

2010-01-11 @ 22:45:50
URL: http://sussiesliv.blogg.se/
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Jag vill också minnas att de hade en BF-sida så nu när du minns samma sak vågar jag påstå att de måste ha haft det :-)

2010-01-11 @ 22:48:09
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: iidaa

tack för länken till älvdalen bloggen :)

Jag älskar den familjen, dom kommer med sån myskänsla så man blir helt lugn :)



Förresten, vart har du köpt din domän? funderar på att köpa en egen domän, och undrar lite priser och vart du "hittade" den? :)

2010-01-11 @ 23:04:39
URL: http://iidaallansson.blogg.se/
Postat av: Geshiia - mamma till två pojkar

Jag har aldrig sett detta program, fast det kan ju ha att göra med att jag inte tittar på TVprogram? ;) Eller jag tittar på TVprogram men inte mer än max 1 timme per vecka typ.

2010-01-11 @ 23:12:55
URL: http://geshiia.blogg.se/
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

iida: hos Loopia



**



Geshiia: då har du missat ngt ju :-)

2010-01-11 @ 23:16:23
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Filura

Weeeeho, älskar oxå familjen i Älvdalen! Alltså, deras nästminste, lille Theo, han är min lille älskling bland barnen. Hehehe. Sen älskar jag föräldrarna såklart! Och jojomen, jag kände igen direkt Robert och Corrinda, visst hade dom Bf-sidor, det vet jag absolut att dom hade! Dom kallades för Robban och Corran, hihihihihi!

2010-01-11 @ 23:31:13
URL: http://www.mysfias.se
Postat av: Heidi

Älskar jag med den serien! Och hade jag med haft ekonomisk möjlighet och ork så hade jag velat ha en hel drös med barn med!! Ja förutom den lilla drös med barn jag redan har! ;-)

Du är ung Beckah!! Du har möjlighet att få fler barn i framtiden!!

Min favvo familj är med Familjen "mys" :-)

2010-01-11 @ 23:35:44
URL: http://vittsomsocker.blogspot.com
Postat av: Emma

Älvdalen gör hela programmet, jag hoppade högt när jag såg på tv:en att det va tillbaka. Längtar redan till nästa avsnitt

2010-01-11 @ 23:38:01
URL: http://www.metrobloggen.se/emma198
Postat av: Julia

Det är så roligt att titta på det programmet, jag och sambon sitter och ler och skrattar igenkännande genom hela programmet :)

2010-01-12 @ 07:06:23
URL: http://grabbligansmamma.com/
Postat av: Anonym

Man blir ju supersugen på fler ungar när man ser detta program! MEN, hur gör man för att bli en sådan lugn & harmonisk mamma/pappa? Skulle med glädje kunna på en hel sommar med familjen "MYS" eller någon annan för att lära mig att få tålamodet att räcka länge.

BECKAH: Har du tips vad du själv brukar göra när man bara vill "sälja" ungarna på närmsta loppis?

2010-01-12 @ 11:08:13
Postat av: Veronica (Lupin84)

Favorit programmet har börjat igen... dem är för sköna dessa familjer!

2010-01-12 @ 13:32:13
URL: http://virresblogg.blogspot.com/
Postat av: Helena med Eskil

Vi älskar också den serien här hemma!!! Så fint det var när Pappa Mys sade att han aldrig gjort skillnad på "sina" barn och de två som inte är hans biologiska. Snyft! :-)

2010-01-12 @ 19:59:49


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback