Jag har ÅKT SKIDOR!

Trasslande SKIT!

I går kväll kunde jag inte logga in i bloggen så jag kunde inte uppdatera som jag lovat! Hrmpf! Ska försöka med de uppdateringarna idag istället och dessutom har jag fått rolig post som jag måste visa upp :-)

Måste bara berätta att vi köpt SKIDOR! Längdskidor alltså. jag har inte stått på ett par skidor på typ 13-14 år hahaha, mindes inte alls att det var svårt ;-) Men det är det kan jag intyga! Iaf när man är ovan. Mathias har aldrig i sitt liv stått på ett par skidor. Hemma där jag kommer ifrån (Jämtland) är det lixom obligatoriskt med skidor och skridskor och sånt om man går i skolan eller redan på dagis faktiskt. Massa "Lilla vasaloppet" och annat sånt. ALLA har skidor och åker skidor (iaf var det så när jag var barn) men så är det absolut inte här. De flesta har typ inte ens sett ett par skidor live ;-) närå men nästan.

Anyway. Vi packade oss iväg till Eljusspåret nu ikväll med våra nya fina skidor, slängde upp en varsin unge på ryggen och stack iväg. Eh ...20 meter! Sen flåsade jag som en hund och undrade vad fan vi tänkte med?! *LOL* Vilken syn! Men det vore ju synd att inte ge det ett ordentligt försök så vi fortsatte hela spåret runt *s* tur det för efter en stund fick jag upp flåset och svetten RANN och då var det bara roligt, skööönt och uppfriskande. Men rejält jobbigt med extra vikten på ryggen :-P Jag blev ju lite mör efteråt men försökte stretcha lite iallafall.

Mathias hade ...en del ...balansproblem ;-) hahaha och Alvin som satt på hans rygg var LIVRÄDD guuud stackars unge :-D det gör vi INTE om i eljusspåret kan jag säga! Livsfarligt med alla backar! Vi får nog åka på plant underlag när barnen ska sitta på ryggen!

Så imorgon ska vi ge oss ut igen och då ska Elmer ha barnvakt för första gången i sitt liv! Vi ska lämna både Alvin och Elmer till min syster Susanne ett par timmar och sticka iväg och åka skidor bara jag och Mathias.

Jag är jättetaggad. Fan så GÖTT det var. Hela kroppen kokade och svetten forsade, speciellt i ansiktet *s* otroligt skönt att åka skidor men SVÅRT! Det är ju verkligen missvisande när man kollar på skidåkarna i OS ;-)


Mobilbilder i toppkvalité ;-)

Kommentarer
Postat av: thile

Åh, så herlig, vennen !

Fine bilder! Ha det så fint imorgen på skitur!!!

2010-02-16 @ 23:12:20
Postat av: carin

oj! hihi, fick mig ett sånt garv här så kaffet satte sig i fel strupe :p hehe, att ni inte filma.. skratt

vi bor brevid isamon (skiiidbacke, vid isaberg)sambon o barnen vill se mamma åka, mamman är skeptisk. :p kan typ gå i skor o knappt cykla. haha!

2010-02-17 @ 08:39:00
Postat av: Jessika

Alltså detta ser ju helt sjukt ut! Varför tvinga på pojken en mardrömsresa och sitta fast på ryggen, kan han för bövelen inte få ett par egna skidor och lära sig åka på. Stackars Alvin som måste sitta fast och bli buren så där, fan vad förnedrande..

2010-02-17 @ 16:42:31


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback