FULLT upp!

Oj, såg precis att jag inte bloggade en enda gång igår. Skumt det känns. Vad gjorde vi då? Ja först så var jag ju fortfarande barnvakt på morgonen och sen mitt på dagen stack vi iväg på kalas eftersom Tiger som sov över här har fyllt 5 år i veckan.

Efter middagen så la sig småkillarna hyfsat tidigt och jag ägnade heeeela kvällen åt mitt svenskaarbete. La mig 02:30! Barnen vaknade FEM! KUL - INTE! Men jag köpte lite barnpassning av Victor från typ 6-tiden när han vaknade så han tittade på TV och höll koll på bröder medan jag halvsov/halvpassade barn (jag har ju sängen i vardagsrummet).

Men det var viktigt att få gjort arbetet i natt. Sista arbetet i Svenska C och det blev betydligt större än jag hade föreställt mig. Jag har fortsatt att jobba på det nu här på förmiddagen.

Jag måste plugga ännu mer idag, har så mycket som måste in i huvudet nu inför den här tunga veckan i skolan med en massa prov.

Jag har lite att fota också och blogga om, förhoppningsvis under dagen :-) :-) beror på vad jag får tid till. Nu ska jag ge barnen lite mat och sen söva Elmer. Har en massa annat som måste göras med, hänga tvätt, diska mm. INTE bra att det här var min barnhelg, jag hade behövt plugga järnet :-/ men men det löser sig nog.

Hej på en liten stund :-)


Kommentarer


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback