Fixa, dona och lite uppfostringsmetoder...

Inget bloggat idag, dåligt av mig ;-)

Har haft fullt upp med att greja hemma, varit och handlat och sånt. Plus alla gnälliga barn hemma då som dessutom envisas med att typ avsky varandra och bråka hela tiden. Framförallt Victor och Alvin. De går verkligen inte ihop för fem öre. Måste handla om en personkemi som inte stämmer.

Guud det är så mycket kvar att göra hemma innan jag känner att det är lugnt att julafton kommer så imorgon måste det göras hur mycket som helst här!

Nu ska jag ta en glögg och sen vika enoooooorma mängder tvätt framför TV:n.

Imorgon är det till att fortsätta greja med kläder, fixa med städ och mat och så är det några julklappar som ännu inte packats in. Victor hjälper till med städandet. Ett straff. Han gjorde en mycket dum grej en gång för mycket och fick 2 veckors utegångsförbud men jobbade bort några dagar. Straffet skulle egentligen upphöra på julafton men han blev "fri" i måndags. Vad GÖR ungen? Jo, redan dagen efter, igår, så gör han om EXAKT samma grej som han hade utegångsförbud för. Blir man trött eller? Han fick välja mellan att ha utegångsförbud fram till julafton + hjälpa till med julstädningen eller att få 3 veckors utegångsförbud och valde såklart det korta straffet med städning. På grund av detta missade han något väldigt roligt han hade kunnat göra idag istället så nu äntligen tror jag han lärde sig att det INTE är okej att göra det han gjort nu flera gånger.

Jaja nog om det. Nu ska jag vika tvätt och dricka glögg (Dufvenkrooks hjortron).

Ha det gott i julstressen :-) kram på er <3

Kommentarer
Postat av: Erica

Ojojoj, vad kan han ha gjort?

Min mamma gjorde med liknande grejer mot mig när jag tjuvrökte när jag var i 12 års åldern.

2010-12-23 @ 12:27:42
URL: http://duveterica.blogg.se/
Postat av: MA

Som ensamstående mamma till fyra barn vet jag att föräldraskapet är den största utmaningen som finns. Som förälder ska älska sina barn i nöd och lust, fostra och vägleda dem i att göra bra val i livet skydda dem för faror och annat ont,ha roligt och skratta med dem, trösta när dem är ledsna och så vidare, listan kan göras hur lång som helst. Rebeckah, dina pojkar är jättefina. Jag läser din blogg varje dag, trots att det nästan är en generation mellan oss. Du skriver mycket om dina småpojkar och särskilt om Elmers sjukdom. Jag vet att du med respekt till din store kille inte brukar utelämna honom i din blogg så mycket. Men jag förstår att han är lika viktig för dig som de andra småpojkarna. Nu är mina egna barn nästan vuxna. Det har inte alltid varit lätt att vara rättvis i alla lägen. Jag har aldrig medvetet missgynnat något av mina barn. Men jag har haft dåligt samvete många gånger att jag inte har hunnit med mina barn och gett dem så mycket uppmärksamhet som de verkligheten förtjänade. Det straffet som var effektivast på barnen när de var små, var att hota om datorförbud. En gång gjorde jag verklighet av det. Jag var så himla arg vid ett tillfälle att jag drog ut alla sladdar till datorn och tog datorn och skärmen och la in allt i min garderob i en vecka!! Detta har aldrig mina barn glömt bort, fast idag kan vi skratta åt saken!



Jag önskar dig en riktigt god jul och jag kommer att skänka ytterligare 100 kr till barncancerfonden.

2010-12-23 @ 16:17:40
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Tack, Kram och God Jul <3

2010-12-23 @ 16:35:01
URL: http://beckahbitch.se


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback