En skön dag :-)

Hääärlig soldag idag :-)

På morgonen tog jag och städade och dammsög lite och efter att vi lämnat Alvin på dagis sov Elmer en stund medan jag tog disken. Kom på att jag ju inte hade någon skjuts till morgondagens läkarbesök (tydligen har jag gjort slut med hela M's familj? så farmor kör inte längre, hm?) så jag fick fixa det med.

Pratade med syster A och det föll sig så bra att hon ska på en jobbintervju i Borås imorgon så jag och Elmer får åka med henne. Tur jag har kvar babyskyddet :-) Elmers bilbarnstol har jag köpt men naturligtvis är jag vuxen och mogen så jag låter skyddet stå kvar i Mathias bil. Skyddet är ju Elmers och ska vara där ELMER har störst nytta av det, inte där jag har störst nytta av det. Men som sagt, ännu så kan han ju åka i babyskyddet ett tag till innan det ska lämnas tillbaka.

Efter lunch gick jag bort till syster S med Elmer och satt ute i solen. Elmer fick umgås med två stycken augustibebisar, Filomena och Gabriel och hade det gott i solen. Vi var rätt många där, brukar vara så hemma hos syster S hehe :-P Sen skulle jag på möte på BUP så jag lämnade Ellebellen och gick ner dit. Det blev rätt givande på slutet av mötet tack och lov. Direkt efteråt fick jag skynda till dagis och var 10 minuter sen :-/

Jag och Alvin gick bort till syster S för att hämta Ellen. Vi blev kvar en stund och umgicks med ännu mer folk och Elmer lekte med sin "bästis" Alex :-) Alex garvade åt Ellen som vanligt ;-)

Just ja, syster S har fått kattbebisar igår så jag var in och tittade på dem. Tre helvita och en helsvart, sååååå söta, fast de vita såg ut som råttor hehe exakt rätt storlek och allt för att vara råttor. Tur jag älskar råttor ;-)

Vilket fantaaastiskt väder det varit idag, allt känns väldigt ljus och bra nu i mitt liv. Visst är det tugnt och jobbigt att göra slut men när det verkligen är positivt för alla, mig, M och barnen så känns det ändå bra. Det kommer bli bra, bara allt praktiskt är överstökat.

Japp, imorgon är det alltså dags för Elmers läkarbesök. Värt att notera att de alltså FORTFARANDE inte hört av sig! Men jag hoppas på att få lite svar imorgon. Ska ta och kräva att de kollar hans knasfläck också för att se om det verkligen är ett mastocytom eller om det är en LCH-fläck som beter sig som ett mastocytom pga överskott på mastceller.

Känns bra att ta ett läkarbesök nu för om ni minns att han var pricig häromdagen? mmm ingenting motför nu :-/ nu har han typ dubbelt så mycket prickar och lite överallt. men men det är nog virusprickar men bra att få det bekräftat.

Efter läkarbesöket ska jag hem och iväg på ännu ett möte! Imorgon är det skolan som jag ska träffa. Det börjar ju dra ihop sig, tiden är knapp och sen är det tänkt att Victor ska börja högstadiet och det finns mååånga problem att lösa först.

Jahapps :-) Nu sover småbarnen och Victor kommer snart från träningen och jag sitter och slösurfar lite.



KOLLA söta kissebebisarna:


Kommentarer
Postat av: thile

Nydelige pusekatter ;)

En herlig vårdag du har hatt idag.

Godt du skal til legen med Elmer imorgen, håper de tar tak i alt nu. Jobbigt dette. Lykke til.

2010-04-12 @ 20:10:52
Postat av: Anonym

oj vad sööööta!! ska du ha en av kattungarna?

Tråkigt att hans familj inte kan hjälpa dig när det är slut, tycker att dem borde ställa upp!

2010-04-12 @ 20:17:52
Postat av: Geshiia - mamma till två pojkar

Trist detta med M´s familj, väldigt omoget. :( Jag hade skämts ögonen ur mig om min familj gjort så och att ta tillbaka saker bara för att jävlas är ju så otroligt lågt!

2010-04-12 @ 20:20:07
URL: http://geshiia.blogg.se/
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Fast Mathias köpte Alvions hylla för typ 3 tusen fär 4 månader sen så jag kan ju inte säga så mycket om han vill ha den i Alvins rum hemma hos sig. Småprylar hoppas jag att han inte tänkt flytta på för det blir ju jättekonstigt. Vi får väl se hur det blir :-/



Ja det var lite tråkigt ang hans familj. Tydligen sitter hans syrra och läser min blogg och sen sitter de och snackar skit om mig, att jag skulle skriva elaka saker om M fasty jag verkligen inte skrivit ett ont ord och M's mamma som skulle kört imorgon ska plötsligt inte alls göra det.



Men men, man kan ju inte få allt som man vill, jag hade ju hoppas på att alla kunde vara sams och vänner utan snack och sånt. OTROLIGT tröttsamt.



Jag vill inte ha bråk och tjafs, jag vill ha ALLT EXAKT som det varit med enda skillnaden att M inte hälsar på hela tiden utan bor fullt ut hemma hos sig ja och att vi inte är ihop då men klärleken har varit död länge så det är inget nytt.

2010-04-12 @ 20:29:27
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar



En del kommentarer här har inte blivit publicerade. Det är inte för att jag egentligen tycker att det är något fel på dem utan bara för att jag vill vara den "större personen" och inte elda på detta ytterligare med att publicera en del inlägg.



Bara så ni vet varför ni inte hittar era kommentarer.

2010-04-12 @ 21:25:13
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar



OJ har glömt svara Anonym:



USCH och nej, jag ska INTe ha en av katterna :-) katter är jättesöta och gulliga - att hälsa på hos någon annan och klappa lite men jag vill INTE ha någon äcklig katt hemma. De hårar, bajsar, river sönder, ska ha passning och mat osv så nej det blir ingen katt hos mig :-) räcker att grannarna har 1000 stycken så att sandlådan på gården är en enda stor kattlåda och det smiter in katter genom altandörren och katter pissar ner saker man har på tomten och gräver upp rabatten osv osv.

2010-04-12 @ 21:31:15
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Melanie

Jag tror att folk har väldigt svårt för att förstå att man kan göra slut och faktiskt vara nöjd över det beslutet och att man verkligen inte vill annat än att se till barnens bästa i det hela.

Jag är i samma situation som dig, fast två år senare, och blir kritiserad många gånger då jag väljer att inte kräva mina rättigheter om det äventyrar mina barns umgänge med sin pappa. T.ex. så betalar han mycket mindre underhåll än vad FK skulle ha betala, men jag ser hellre att han träffar sina barn oftare än att han betalar mig en massa pengar. Jag kan ta att han skäller ut mig på fyllan och kallar mig för än det ena, än det andra så länge han är nykter när han träffar barnen osv.

Men det är nog den svenska avundsjukan som gör att folk tror att man behöver bete sig som småbarn bara för att man gjort slut.

2010-04-12 @ 21:32:47
Postat av: Johanna

Det var roligt att träffas lite idag :)



Lågt att inte kunna tänka för sitt barnbarns skull. Det är ju egentligen han som behöver skjutsen. Men men, en del...



Säg till om du behöver bli körd någon gång. Jag ställer upp :) Vi kan ju t.ex åka och handla tillsammans om du behöver det. Kram

2010-04-12 @ 21:43:23
URL: http://johannasalex.blogg.se/
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Tack Johanna <3 :-)

2010-04-12 @ 21:45:55
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Helena

Vad himla synd att jag inte bodde närmare, för jag är på jakt efter just en vit katt.



O vad gäller M, så visst känns det lite märkligt och kanske lite så att han försöker straffa dig genom sitt agerande, men vill inte spekulera i detta då jag inte känner er och känner till hur ert arrangemang runt detta ser ut mer än det du skrivit i bloggen.



Kanske vore det bäst om du undvek att skriva om honom och hans familj helt i bloggen, med undantag för om han gjort något kul med sina söner.



Har ju själv mitt ex hängande på besök stup i kvarten då han vill träffa sitt barn, men att ha umgänge som vanligt folk är honom främmande, nä han kan ju inte ha henne för han jobbar, och det passar inte med de ena eller det andra. Tror mer det handlar om att han vill ha kontroll så jag inte kan träffa någon ny, och att han vill straffa mig genom att inte ge mig avlastning en helg då och då. Nä då skickar han ett sms 20 min innan han tänker komma förbi, och då väntar han sig att vi inte har annat för oss och bara sitter hemma och väntar på att han "kanske" ska komma förbi. Och är vi inte hemma så surar han i 14 dagar och anklagar mig för att hindra honom från att träffa sitt barn.

2010-04-12 @ 22:29:15
Postat av: marlene

men måste säga att det ser ut att vara ett väldigt obehagligt grepp ni har runt katten :(

Helena det där känner jag igen!!!

2010-04-12 @ 22:41:43
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Förklara gärna på vilket sätt detta grepp är obehagligt för katten?!

2010-04-12 @ 22:46:59
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Emma

Katter äckliga ??

Viss om man hade som jag 9 katter ett tag det var äckligt nu har jag bara 1 och hon är inte äcklig !!

Hon har aldrig klöst söner nått och är jätte snäll mot Eddie ...

2010-04-13 @ 08:15:51
URL: http://eddiesmammaemma.blogg.se/index.html
Postat av: Tessen

Perfekt grepp för att hålla upp en kattunge för fotografering. Jag är själv uppfödare och fotograferar många små missar för uppvisning. Stadigt grepp med handen behövs, och självklart inte bara för uppvisning. Även för att man inte ska tappa kissen, vilket är väldigt lätt. Dom är precis så sprattliga som små barn :)

2010-04-13 @ 09:39:40
Postat av: Madeleine

Hej.

Hur är man funtad om man gör slut med sitt barnbarn. Jättesvårt att föstå. Om min sons förhållande splittras så kommer jag ändå att fortsätta ställa upp för mitt barnbarn till 100%.

Madeleine ( farmor till Zackarias 20 mån)

2010-04-13 @ 10:26:00
URL: http://oapip.se
Postat av: marlene

Ja kattungar har en väldigt ömtålig nacke som inte klarar för mkt tryck det ser ut som om du ska vrida nacken av den stackaren! Fattar att det inte är det du gör MEN det ser otäckt ut, tänk själv så liten och späd hals/nacke dem har och din hand är väldigt stor i jämförelse! Man kan för fan inte trycka upp kattungen med näven sådär man måste ju vara rädd om dem bara för att få ett kort kan man inte hålla dem hur som helst eller vad?

2010-04-13 @ 12:44:30


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback