Sjukaste kommentaren hittills...

Jag VISSTE det. Av alla sjuka kommentarer jag fått så hade jag inte ännu fått den allra sjukaste, den var fortfarande att vänta. Tills nu. Nu har den kommit. För det finns en stor skillnad den här gången motför alla tidigare gånger. Den här gången är det ingen anonym mupp som sitter och skriver elakheter för att provocera, nej den här gången är det en vanlig person, med egen blogg, som skrivit med sitt eget namn, länk till sin egen blogg osv. En person som jag följt i 8 månader både i blogg och i bilddagboken före dess och hon har följt min blogg lika länge.

Vi har jämngamla barn, hennes är ett par veckor äldre, men hon har alltid tävlat och stört sig på att Elmer är så väldigt mycket längre fram i utveckling än hennes unge, som om Elmer eller jag kunde rå för det. Hela tiden har hon mått piss över att hennes son både är mindre och långt efter i utveckling jämfört med Elmer.

Nu skrev jag om Bobux-skorna att Nelly.com skrivit 18, 20 och 22 ist för S, M och L. Alla som kan läsa kunde se att jag beställde strl 20 som egentligen ska vara M men fick L och därför provade med 18. Inte för att Elmer har 18 utanför att Nelly gjort fel. Elmer har 20/21 i skor, beroende på märke. 18 hade han på sina första Kavatskor i höstas, då han var runt 3 månader gammal.

Elmer har jättestora fötter. Mycket större än hennes son och det blev droppen tydligen. Hon kunde inte ta att hennes son har mindre fötter OCKSÅ så det brast för denna lilla psykiskt sjuka människa. Hon blev galen och spottar därför ur sig sådana vidrigheter som bara en psykopat skulle skriva. Jag kommer att polisanmäla detta, någon behöver dessutom ta sig en titt på den familjen för om hon kan skriva så här så behöver hon hjälp, akut.

Så, Emma: SÖK hjälp!

Elmer kan inte rå för att han är längre och väger mer än Eddie. Han kan inte rå för att han fått fler tänder än Eddie. Han kan inte rå för att han har större fötter. Han kan inte rå för att han satt tidigare, ålade tidigare, kröp tidigare och allt annat tidigare. Han kan inte rå för att Eddie varit mycket senare än honom på allting, det är inget fel på Eddie, det är inte Eddie som är sen, det är Elmer som är tidig så SLUTA jämföra med min son. Det är faktiskt inte Elmers fel. Inte Eddies heller. Försök vara lite glad över den unge du har istället för att vara så himla avundsjuk på min hela tiden. Eddie är perfekt så som han ska vara, han behöver inte vara som Elmer, bara Elmer är Elmer.





En lika sjuk person hade naturligtvis svarat på detta med att önska att hennes son fick cancer och dog så hon fick äta upp sina ord, men som sagt, så säger ju bara en sjuk person. Jag säger istället tvärt om; Eddie är en ljuvlig och söt unge (för det tycker jag verkligen): försök uppskatta honom med hans små fötter och medelmåttiga utvecklingstakt och låt honom vara Emma!

...och framförallt; besök aldrig min blogg igen, är du snäll. Ägna din tid åt att gå i terapi istället.


***


Edit: Läs gärna kommentarerna till det här inlägget, där hon fortsätter attackera Elmer.

Kommentarer
Postat av: Emma

sök hjälp själv din elaka människa !!!!

2010-04-30 @ 22:40:20
URL: http://eddiesmammaemma.blogg.se/index.html
Postat av: Emma

Fy fan avundsjuk på din son aldrig hatar första bilderna på Elmer dom är groteskt fula !!!!!!

Och dessutom har jag aldrig tävlat med dig detta inlägg är bara sjukt !!!!!!

2010-04-30 @ 22:42:17
URL: http://eddiesmammaemma.blogg.se/index.html
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Tack det var snällt sagt om mitt barn som föddes sjukt. Men jag tycker att Eddie är söt iallafall.

2010-04-30 @ 22:47:08
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Emma

Jag orkar fan inte bry mig som alla säger du är bara en elak människa !!!!!

2010-04-30 @ 22:58:12
URL: http://eddiesmammaemma.blogg.se/index.html
Postat av: Maria - Mamma till två

Jisses, vilken sjuk människa och fruktansvärt vidrig kommentar, och hon har själv barn.. skrämmande!



Förstår att det är svårt men håll huvudet högt och sänk dej inte till hennes låga nivå, vilket du klarat bra hitills tycker jag.

Elmer är bland de sötaste jag sett =)

2010-04-30 @ 23:01:05
URL: http://o0misa0o.blogg.se/
Postat av: Emma

psykopat nej bara jävligt trött på dej !!!!!

2010-04-30 @ 23:01:30
URL: http://eddiesmammaemma.blogg.se/index.html
Postat av: Mitha

Jisses ja hon har uppenbarligen problem! Polisanmäl henne, lova det! För usch sådär gör man bara inte!



Starkt gjort av dig att bemöta henne med att inte vara otrevlig tillbaka tycker jag!



kram

2010-04-30 @ 23:04:25
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Emma om du hatar mig eller är trött på mig, varför attackerar du inte MIG, varför attackerar du ett oskyldigt BARN? Vad har Elmer gjort dig? Eller NÅGON i hela världen? Varför förtjänar han att du skriver att han är groteskt ful och ska dö?



Hur kan du rättfärdiga att du skriver sådana sjuka saker?

2010-04-30 @ 23:05:30
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Sandra Eliasson

<3

Elmer e en supersöt kille!

Följer inte din blogg så mycket - är ingen bloggmänniska kanske. Men att stå ut med sånthär?! Jag trodde faktiskt inte att man skulle behöva det.

Bra att du anmäler - givetvis ska du göra det!

<3

2010-04-30 @ 23:05:44
URL: http://syttochgjort.blogger.com
Postat av: Camilla

Vidriga påhopp av denna människa, Och hon ska vara mamma... ojoj

2010-04-30 @ 23:10:55
URL: http://cacemillas.blogg.se/
Postat av: maria

Ja du man slutar aldrig förvånas!

2010-04-30 @ 23:12:50
URL: http://mariamaroskas.blogg.se/
Postat av: Anne

Hos Emma går inte hissen hela vägen upp. Jösses!

Postat av: Donna

hahaha vilket ordförråd denna emma har! Verkligen imponerande! på något sätt känns denna "grej" bekant... XD

2010-04-30 @ 23:17:55
Postat av: Linda S

Jag blir ledsen när jag läser vad du skriver Emma... Jag var inne på din blogg och tittade, du har ju en helt ljuvlig pojke, varför gör du såna här påhopp på en pojke som är helt oskyldig som Elmer är? Du är dessutom inte ett dugg anonym... Vill företag och liknande som du "gör reklam" för verkligen bli sammankopplade med nån som gör såna här, för mig, helt sjuka påhopp på en helt oskyldig bebis? Skäms inte din familj för dina omotiverade och hemska påhopp?

Som mamma som förstår jag verkligen inte hur du har mage att skriva såna fruktansvärda saker om ett barn... Jag får ont i magen bara jag hör ett barn gråta, hör eller läser om sjuka barn osv...

Du skriver psykiskt sjuk hela tiden om Beckah... men jag undrar vem som är sjuk? Min röst lägger jag på dig i det fallet.

2010-04-30 @ 23:24:05
URL: http://littledevils.se
Postat av: sussie

Men usch vilka hemska kommentarar vissa ger dig.. Att skriva nå sånt om ett litet barn, usch o tvi på dig Emma. Polisanmäl, gör de...

2010-04-30 @ 23:25:52
URL: http://www.sussiestjerneby.blogspot.com
Postat av: Linda

Jag kokar av ilska. HUR kan man skriva så om ett oskyldigt barn? HUR KAN DU EMMA?

2010-04-30 @ 23:33:48
URL: http://www.deaduntildark.blogspot.com
Postat av: Susanna

undra vad Emma tycker att Beckah ska göra. Ska hon kanske sluta ge Elmer mat så han växer mer sakta. Ska hon kanske tejpa fast honom i golvet så han inte kan röra sig och därmed skaffa sig nya färdigheter? All barn är olika och det ska vi ju vara glada för.

2010-04-30 @ 23:40:31
Postat av: Sofie

men gud så där skriver man inte, så är det bara, dessutom var det väll inget provecerande i inlägget om skorna, man kan ju undra var allt hat kommer ifrån, emma har nog lite att ta tag i i sitt liv kan man misstänka

2010-04-30 @ 23:41:11
URL: http://sofiesundqvist.blogg.se/
Postat av: MANDRAGORA | kattägd narcissistisk vegetarian

Jag blir helt stum.

2010-05-01 @ 00:00:19
URL: http://shakti.blogg.se/
Postat av: Maria

Men jisses vad sjuk hon är. Har tyckt det länge då hon har skrivit elaka saker om fler och deras barn. Hon måste vara otroligt osäker som hoppar på barn, barn som är i egen ålder som hennes eget är. Nä inte många hästar hemma hos henne.

2010-05-01 @ 00:07:17
URL: http://malabuz.blogg.se/
Postat av: Egomamma-en vanlig mamma med en ovanlig bakgrund

Jösses, det finns då folk till allt.. Det jag kan ifrågasätta lite är varför du länkar till henne och ger henne gratistrafik när hon beter sig så illa.. Men du har säkert dina skäl. Jag tvivlar på att JAG hade velat lägga en länk om jag var i din situation med att ha en relativt stor blogg och när hon så uppenbart är avundsjuk..

Stalkers ska inte ha supporters.

2010-05-01 @ 00:58:45
URL: http://egomamma.se
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Nej det känns surt att ge henne en massa gratisbesök men å andra sidan går ju folk in med en negativ inställning så det är ju inte direkt några trevliga besök, dessutom kommer ingen stanna där. Det blir ett besök bara och sen går man inte dit igen.

2010-05-01 @ 01:03:09
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Annika

Ärligt talat... förstår inte alls!!

Elmer är hur fin och söt som helst!

Och vadå cancer... det hade ju läkarna sett ganska snart!?



Jag tycker jag har läst tillräckligt många sjuka kommentarer som du fått angående Elmer. Det ena sjukare än det andra, men det här tog priset!

Elmer kan INTE rå för att han är större än jämnåriga, har större fötter än jämnåriga, är längre fram i utveckling än jämnåriga...

Vad less jag blir...



En annan sak jag funderar på... Min pojk - vad är "felet" med honom isf? Han är också väldigt stor för sin ålder. Född i vecka 37 för övrigt, nu 4 månader gammal är han 69,9cm och väger knappt 8,3kg. Han drar stl 74 i kläder och stl 19-20 i skor!?

Alla barn är olika. Vissa stora, vissa små, vissa långa, vissa korta, vissa tidigare, vissa sena... Man måste för bövelens skull INTE vara SJUK för det... !

2010-05-01 @ 01:41:03
URL: http://nilssonpettersson.blogg.se/
Postat av: Annika

Jag menar... även om det nu visar sig att det ÄR ett mastocytom (för det är väl inte klart än av vad jag förstått?), så har ni väl knappast levt med tanken om att är eller skulle vara cancer han har?



Och även om det SKULLE vara det... så behöver det INTE innebära det värsta.

Och Elmer ser ut som världens goaste unge, å det är jag säker på att han är också. Precis som någon ovanför skrev, dom goda lever länge - Elmer har hela livet på sig. Jag är så säker!!!

Elmer är grym - på många sätt! :-)



Å i vilket fall som helst, så uttrycker man sig INTE så som Emma precis har gjort. Jag har ont i magen, mår illa, blir rent ut sagt ledsen... och nä... USCH... finner inte ord. Och det är ju inte ens hälften av vad Du Beckah förmodligen känner... Avsky, avsmak för denna människa - jo jag tackar jag - förstår det!



Du... polisanmäl. Gör det. Det BÖR du göra!

2010-05-01 @ 01:57:28
URL: http://nilssonpettersson.blogg.se/
Postat av: Therese ISAKS mamma

Varför inte bara glädjas åt att Elmer kan det tidigt och han är stor? Elmer är nästan lika stor som min snart 14 månaders..

Isak står inte själv utan stöd,, ellerinte många minuter.. han gjorde allt annat tidigt och fick tänder tidigt.. går gör han några steg själv,, han vågarinte helt enkelt..

Njut av era barn istället för att sitta och störa sig att Elmer är tidig..

2010-05-01 @ 05:28:12
URL: http://ww.kanintelevautan.blogspot.com
Postat av: Anna

Den tjejen mår inte riktigt okej, nåt är fel och det märks. Såhär beter man sig inte!



Och vad gäller Elmer så skriker det avundsjuka. Han är jättesöt ;)

2010-05-01 @ 07:23:27
URL: http://metalsmurf.bloggspace.se
Postat av: Jenny

Men herremingud! Hur är man funtad när man skriver såna elaka saker om ett oskyldigt barn??

Det måste ju vara nåt som fattas. Skrämmande att veta att en sån människa har barn, för det är inte ett lämpligt beteende hos en mamma.

Alla barn är olika och växer i sin egen takt. Varför inte glädjas åt att man har ett friskt barn?

Det är ingen tävling!

Ja jag blir mörkrädd...

Elmer är en jättefin liten kille!

Tycker absolut att du ska polisanmäla detta!

2010-05-01 @ 08:09:24
URL: http://skruttensmamma.blogspot.com
Postat av: Angelica

Jag tycker du gör rätt som tänker anmäla henne.

Kanske även berätta för hennes "sponsorer" om hur hon beteer sig. Kanske vill inte de bli ihopkopplade med en tjej som har så mycket elakheter i sig.



Fast sen dök det upp i min skalle.

Kanske kommenterar hon och gör idiotiska inlägg här för att få mer läsare.

Kan ju lova att det kikat in några fler sen hon började skriva här.



Det kanske är det hon söker, mer uppmärksamhet.



Jag tycker iaf som vanligt att Elmer är söt. (även Victor & Alvin så klart, saknar dem i bloggen)



Stor kram till er!

2010-05-01 @ 08:21:32
URL: http://angelicaheltenkelt.blogspot.com
Postat av: Geshiia - mamma till två pojkar

Nee usch vad elakt sagt. :( och helt sjukt att börja böla om ett par fötter, storleken på ett barns fötter!



Finns det inget vettigare att böla om? Kanske om alla dessa sjuka människor som våltar, missandlar och dödar sina barn?

2010-05-01 @ 08:31:11
URL: http://geshiia.blogg.se/
Postat av: leni*

Idioter finns det gott om. Och om hon nu hatar dej, vad driver henne in att läsa här hela tiden då? :P



You go Becka! ta aldrig åt dig av sånna dumma kommentarer.

2010-05-01 @ 08:36:10
URL: http://vildalillablomma.blogg.se/
Postat av: Johanna

Men herregud! Har du någonsin trott innan att hon tyckte såhär om dig och Elmer? Du har väl hjälpt henne med photoshop osv, trodde ni var vänner?? knäpp!

2010-05-01 @ 08:41:23
URL: http://johannasalex.blogg.se/
Postat av: Bella

Men shit! Hon har problem, helt klart! Det värsta jag sett/läst :O

Och att hon fortsätter.. ja, inte går man inte på hennes blogg för att man är intresserad av hennes blogg. Det blev ett klick men aldrig mer.

Jag har en son som är några veckor yngre än Elmer, men varför skulle jag bry mig i att min son inte står själv, inte kryper osv? Det kommer väl när det kommer :)



Kram!

2010-05-01 @ 08:49:43
URL: http://grymmabella.blogg.se/
Postat av: froidan

Öh, jag vet inte vad jag ska skriva.. Så sjukt att en vuxen(?) människa kan kläcka ur sig sånna saker.. Usch & fy!

2010-05-01 @ 09:28:06
URL: http://froidans.blogg.se/
Postat av: bloggare

Nej men fyyy..De va de värsta jag läst.HUR kan man bara skriva så om ett litet barn?

Uppenbara problem har den människan.Stackare kan man väl tillägga...

2010-05-01 @ 09:48:00
Postat av: Sophie

Aldrig slutar man förvånas. Vad ska man säga? Hur fan kan man säga något sånt om ett litet barn? Bra Beckah att du gjort en anmälan.

2010-05-01 @ 09:57:03
URL: http://flerbarnsmamma.se
Postat av: jessica

hej hej kikade in på din blogg och jag tycker elmer är sååå bedårande söt helt underbar ju, jag fattar inte hur hon kan skriva som hon gjorde, de är inte normalt...men stå på dej du är en underbar mamma mvh jessica

2010-05-01 @ 10:08:55
URL: http://jezzicaandersson.blogg.se/
Postat av: Lindet

oj... vet inte vad jag ska skriva mer än att jag mår illa av att läsa vad hon skriver.

fruktansvärt!

absolut inte ok, anmäl!

2010-05-01 @ 10:09:04
URL: http://lindet.blogg.se/
Postat av: Emma

Polisanmäla ha ha !!! Hur många skulle inte polisanmäla dig med dina kommentarer då !!! Vad ska du få ut av de pengar ??? Ha ha kan du glömma !!!

2010-05-01 @ 10:10:48
URL: http://eddiesmammaemma.blogg.se/index.html
Postat av: Thessan

Fy fan vad jag blev illamående av den kommentaren! Att man ens kan få för sig att tänka det! Än mindre skriva och säga det till någon och då speciellt till ett barn!

2010-05-01 @ 10:14:45
URL: http://morriislajf.blogg.se/
Postat av: Palle

Hon skulle lagt in sig på psyket istället för att skaffa barn.

2010-05-01 @ 10:25:04
Postat av: thile

Elmer en en kramgo og jättesøt kille <3, mamma'n en herlig, intelligent og fin mamma, som har en flott blogg <3<3<3. Kan du ikke stoppe Emma fra din blogg????

2010-05-01 @ 10:43:58
Postat av: Anonym

Det är väl inte någon skönhets- eller utvecklingstävling mellan mammor det här?

Barn är fina på olika sätt.



Du beckah - du är inte särskilt snäll du heller....Alltid taggarna ute....

2010-05-01 @ 11:35:25
Postat av: Sandra

När man som förälder ger sig på andra barn med det uttryck som den här tjejen gör, så börjar man fundera hur hon egentligen är som förälder...



2010-05-01 @ 11:53:03
URL: http://mousy.blogg.se/
Postat av: Emma

Jag har fått ta mycket skit från dig med !!!!!

Ska ja polisanmäla dig och Barbro då med kanske ??

Nej det handlar om MIN BLOGG SOM ÄR TILL FÖR MINA SLÄKTINGAR INGA PERSONER SOM TROR SIG KÄNNA MIG !!!!!!

2010-05-01 @ 12:05:27
URL: http://eddiesmammaemma.blogg.se/index.html
Postat av: Anonym

Visst Beckha går hon över gränsen när hon drar in Elmer. Men ändå har du skapat detta själv. What goes around comes around. Du är själv väldigt otrevlig i de flesta sammanhang och provocerar gärna. Därför tror jag det blir så här. Du verkar ha en äldre son som behöver dig just nu.

2010-05-01 @ 12:10:58
Postat av: Emma

så som du beteer dig hela tiden hade ja inte tröttnat på dej så hade ja aldrig skrivit det men är så trött på din spydighet..

har du dyslexi?? E va ???



DU HAR ALDRIG NÄMT 22 I SKORNA SÅ HUR FAN SKA MAN VETA VAD DU MENAR ?????

2010-05-01 @ 12:24:36
URL: http://eddiesmammaemma.blogg.se/index.html
Postat av: Helle

Oavsett vad folk har för åsikter om dig, så tycker jag inte att man ska önska livet ur någon annan och verkligen inte ur ett oskyldigt litet barn!



Jag vet inte jag, men jag tycker människan verkar vara utvecklingsstörd. Speciellt när man läser hennes blogg...



Verkar som att hon bara publicerar kommentarerna som stödjer hennes påhopp på dig och ditt barn. Självklart är dessa kommentarer anonyma - fegisar!



Som sagt, man gick in där en gång och aldrig igen...



Stå på dig och försök tänka KARMA. What goes around, comes around...

2010-05-01 @ 12:57:49
URL: http://fjaaant.blogg.se/
Postat av: BeckaHBitch hatare!

Du har alltid något att störa dig på om inte 2 barn så är det något annat din lilla jävla fitta.

Nu ska du ju oxå hoppa på en ensam mamma med hennes dotter oxå nä du e inte helt normal i huvet din jävla Bitch du borde skaffa dig ett liv istället för att sitta framför dum burken och bara skriva skit om alla andra mammor som om du hade ett bättre liv själv

Alla skattar år dig för du är bara så patetik av dig.

Lägger in din sjuka förlossning på Youtob oxå herregud vilken skit video.

2010-05-01 @ 13:24:01
URL: http://sug dig
Postat av: Marie, trebarnsmamma

Fy vilka fruktansvärda människor de finns, tycker du har en jättebra blogg och superfina killar.. Kan för mitt liv inte förstå hur man kan ge sig på en bebis på de där viset. Så vidrigt gjort!!

2010-05-01 @ 13:50:54
Postat av: Jill

hejhej

jag fokuserar kanske på helt fel sak i det här inlägget, jag ber om ursäkt isåfall men fastnade vid att du skrev att man inte ska byta ut ersättning mot välling vid 5 månaders ålder.. Min son e nämligen 5 månader gammal och vi kunde nu börja med välling istället för ersättning sa våran BVC sköterska.. Nu väger han dock nästan 10 kilo så det kanske har med det att göra, men varför har bvc sköterskan fel i detta? det är mitt första barn så e inte så hajj på allt sånt här..

Tack på förhand:)

2010-05-01 @ 19:38:13
URL: http://livetmetexx.blogg.se/
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Här kan du läsa om ersättning och välling:



http://beckahbitch.blogg.se/2010/february/ersattning-ar-alltid-ersattning.html

2010-05-01 @ 19:50:31
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Bitch

Nu har jag anmält dig och du din man hälsa honom att han inte behöver komma över till mig längre för nu har jag fått nog av hans lilla kuk kan har att erbjuda mig och min vännina.

Anmälningen ägde rum kl 15.00 per som jag sa anmälan till och detta kommer att komma till dig snart på måndag tisdag.

Du har blivit anhållen för hot och olaga bilder och adresser.

2010-05-01 @ 20:13:45
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Hahahha va? :-D skrivit till fel person eller? :-)



Har ingen man och den jag hade var tämligen välutrustad ;-)

2010-05-01 @ 20:23:04
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Madeleine

Allvarligt??? - Helt sjuk människa!!

2010-05-03 @ 10:42:09
URL: http://muppsan.com
Postat av: Nina

Hejsan! Hamnade på din blogg efter att ha googlat lite....Skrämmande hur vuxna (?) människor uttrycker sig mot varandra. Det är inte konstigt om barn mobbar varandra när de växer upp i en miljö där mobbing är okej. Jag mår dåligt av detta språk och önskar att alla barn skulle slippa växa upp med sjuka människor. Vad som än har hänt och gjorts så är det ALDRIG okej att attackera och göra ett barn illa - ALDRIG!!

2010-10-20 @ 20:44:35
Postat av: malin strandh

Oj, herregud.. Jag blir alldeles alldeles brydd på alla dessa människor med så mkt hat i sig.

Eventuellt har dom inget vettigare för sig, t.ex. att ta hand om sina egna barn & uppfostra dem, än att spy galla över dig & din familj.

Man ska verkligen inte bli brydd längre!



Stå på dig & som sagt, håll huvudet högt & sänk dig inte till deras nivå ..



Keep going!!



/ M

2011-05-05 @ 20:39:59
URL: http://amstrandh.blogg.se/
Postat av: jennie edinge

oj, egentligen vill jag bara skratta, åt muppen.. Men det är inte roligt, att man kan skjunka lågt, har man ju sett, men va fan.. Hennes föräldrar ångrar nog att de missade deras abort tid,, sorry, men att blanda in barn eller andra ö h t är jävligt lågt..



Jag som hoppades att du skulle få läka i fred och i frid:(

2011-06-22 @ 20:19:26


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback