Lite deppigt

Tack för alla trevliga kommentarer :-) verkar som att jag lyckats träffa rätt vad gäller utseendet på bloggen :-) inget direkt negativt ÄN ;-)

Idag har jag varit iväg med ellebellen på babyrytmik och sen direkt till min samtalskontakt och så lite handling på Willys efter det och så hem!

Nu sitter jag och slappar med en kopp kaffe och väntar på att klockan ska gå några minuter till så jag kan hämta Alvin. Elmer sover som en stock i vagnen ännu och har så gjort sen strax efter 12! Fantastiskt! Men det är väl tröttsamt att vara liten och gå på Öppnis och träffa såå många bebisar och mammor - ja och ett par pappor var där också.

Började dagen med att dammsuga och skura men vad hjälper det när det är sååå rörigt och stökigt i övrigt så det är helt deprimerande ändå. Min samtalskontakt tyckte att jag skulle be mina syrror om hjälp för att lyckas "ta tag i det" och även att en av syrrorna passade barnen under tiden. Låter som en bra idé ...förrutom att de skulle svara "HAHAHAHA nääe du, jag har mitt eget att städa snälla du" typ ;-) men tanken och idén var ju god :-)

Jag bara VET att någon nu kommer att komma och skriva den smarta lösningen: Men hallå! RES dig från datorn så kanske du får något gjort!!! så nu slipper du skriva det, helt meningslöst för en person som säger/skriver så vet inte alls vad det handlar om, hur det funkar, hur det känns osv. Men jag skiter i det, folk får skriva vad de vill. Jag vet själv hur det funkar och vad det beror på.

De flesta otrevliga, negativa puckona som skriver skit skulle ta livet av sig om de så bara fick testa att leva mitt liv och bära min ryggsäck en vecka, men det är de för insnöade för att se. Jag skriver ju inte ens i bloggen om allt jobbigt som är, det jag berättar här är ju bara en liten glimt. Men det får man ju hoppas att folk fattar...

Anyway...blev lite negativt och deppigt nu känner jag så jag sätter punkt för den biten för stunden.

Småbarnsledigt ikväll :-D barnledigt blir fel att skriva eftersom jag ju alltid har Victor men ja, det är ju oftast inget som låser mig iallafall. Hur som haver så ska jag ju hem till syrran och dansträna. GÖTT!

Måste faktiskt berätta att jag blev så glad igår kväll när jag ställde mig på vågen! Fick se en SEXA först! 69,9 kg :-D ja helt plötsligt har jag börjat tappa i vikt saaakta sakta utan att ens göra något. Märkligt. 3 kilo har trillat av bara så där nu senaste månaden. INTE mig emot! Fast det hänger väl antagligen ihop med hur jag mår och all stress runt omkring.

Nu är det dags att hämta på dagis :-)

Kommentarer
Postat av: thile

Bloggen din er så fin, vennen =)

Opp med hodet, ingen vet hur ditt liv og ryggsekk er en uke, men jeg kan absolutt sette meg inn i din situasjon <3 Du har lov og kjenne deg deppig. Jeg har vært hos frisøren idag, klippt håret i ny frisyr=) Så nå er jeg så nøyd =)=)Det hjalp min dag.. :D

Alle trenger vi litt påfyll av energi og gode ord. Puss på deg <3 Klemmer om deg.

2010-04-20 @ 15:29:24
Postat av: Anonym

Det verkar som om du har negativa förväntningar; räknar med påhopp bara för att du skriver att det är deppigt just nu.



Måste det vara undanplockat och toppenstädat varje dag?

Vem tar skada om det är lite rörigt? För rörigt, det förstår jag att det är.



Och jag förstår att det inte bara är att resa sig från datorn och göra allt. Det sitter djupare än så: 3 barn. Elmers födelse och sjukdom. Separation.



Kan du inte ge dig själv tillåtelse att bara göra det som är absolut viktigt just nu? T.ex att gå ut med barnen som du gör? Lagar mat gör du ju också.



Barnen har rena kläder varje dag.



Resten är trötthet efter omtumlande händelser i familjen. Tid beckah! tid!



2010-04-20 @ 15:42:56
Postat av: Wilma

Det verkar som du menar att pika dina systrar, som säkert har sitt eget, man får se om sig eget först.

2010-04-20 @ 15:50:23
Postat av: Elin

Enligt den bsk jag har pratat med så påstår hon att det är först efter 6 månaders amning som den har positiv effekt på vikten. :-)

Sen är det nog mycket runtomkring dig nu som får kroppen att reagera!

Själv nådde jag mitt första delmål igår, men är ändå inte glad, fortfarande fet som en späckad gris ju.. ja ja, bara jag som kan göra nåt för att förändra det



Ha en bra dag

2010-04-20 @ 15:58:55
Postat av: Petra

Alla har vi olika ryggsäckar med oss... en del bär de bara lite bättre... en del dumpar dem på andra... en del bär dem med stolthet... men bära dem måste vi ju! Var sak har sin tid... och lite skit i hörnen när det är körigt runt en skadar väl inte!

2010-04-20 @ 16:05:55
Postat av: Johanna

Haha! Precis vad jag tänkte. Värsta intorkade busen. Jag hade lust att pilla bort den själv :P



Du, jag tror jag hoppar träningen sen i alla fall. Jag tror jag kommer må illa och typ svimma om jag tränar nu, så jävla trött :(. Jag har skivan som ni ska få. Kram

2010-04-20 @ 16:09:57
Postat av: Emmelie

Nu har jag inga barn så det kanske är en puckad idé men ändå, jag vet känslan av att bli deppad av röra.



Du kan erbjuda dig att ta barnen en dag så en syster hinner göra det hon skulle vilja en dag och sen tvärt om.

2010-04-20 @ 16:45:48
Postat av: Anonym

Förresten: om din nya bloggdesig. Den är mycket lättare att öppna än den gamla.

2010-04-20 @ 18:15:59
Postat av: Sabina Jonsson

Din blogg blir säkert jättefin när den är klar! Roligt med nya bilder på DIG (och inte bara barnen). Mer bilder på Beckah, vill vi ha!!! Varför inte dagens outfit på dig oxå ibland... Bra att visa att inte behöva vara sminkad och uppsnofsad utan är man småbarnsmamma så är man. Alla som har barn vet ju att man kommer i sista hand. Skulle ändå vara kul att se FÖRE och EFTER bilder på dig, hemmet och allt möjligt. Kram på dig!

2010-04-20 @ 18:20:58
Postat av: Diana - Nybliven mamma ♥

Superfin din blogg är! =)

2010-04-20 @ 18:30:49
Postat av: Emma

Asså, jag har EN unge och orkar inte städa efter honom ens! Hänga vid datorn är ju "egentid" medan ungen sover typ.

2010-04-20 @ 19:23:37
Postat av: Angelica

Visst är det kul när man är ärlig och utlämnande, när man använder sin blogg som sin egen lilla terapi och bara får skit från läsare.

Tydligen ska man berätta allt eller inget.



Jag tycker iaf du är en bra och stark person.

Och jag som du väljer en stund vid datorn när tid finns istället för att städa. Vilket ger en själv mest motivation, tillfredställelse och bra energi? Städa eller lite surf? Inget svårt val där inte. hihi

2010-04-21 @ 09:21:33
Postat av: sofie

hej beckah. jag kan försöka sätta mig in i din sits, det är jävligt tufft. Jag är ensamstående till 2 småbarn. pojken var 3 mån o flickan 18 mån när jag lämna deras pappa. nu 7 mån senare har jag äntligen börjat få någorlunda rätt på saker. I början ville jag bara ta sats o springa rakt in i väggen och jag tvivlade på mitt beslut. jag grät o skrek på barnen jag var katastrof. bebisen sov aldrig på natten o lillan hade inget dagis utan henne fick man aktivera på dagarna. jag fick migrän anfall o spydde ner mitt kök. dagarna gick, veckorna och månaderna jag HATADE mitt liv nått så in i helvete! MEN det vänder jag lovar! när jag väl la ner min bitterhet mot deras pappa blev det bättre. Jag har nu lärt mig prioitera. det får vara stökigt. jag städar på kvällen när barnen lagt sig. under deras vila på dagen är det MIN egentid, sen om jag så pillar mig i röven eller sitter vid datan mer folk ska skita i! När barnen är hos sin pappa röjer jag i lägenheten ordentligt. sen får de va så. huvudsaken är att barnen är glada, och sålänge jag var ledsen o bitter mådde barnen inte bra. Jag vet att det är tufft men jag LOVAR det blir bättre. TRO MIG! många kramar

2010-04-22 @ 06:27:51
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Tack Sofie

2010-04-22 @ 10:08:10


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback