Alleballen borta och annat babbel

Tror ni jag röjde igår kväll? Svar: nej!

Men det var inte mitt fel ;-) det var faktiskt Elmer som vaknade och var en gnällröv så jag fick lägga mig hos honom och kolla TV istället. Lite Law & order och reprisen på Roast som jag missade i måndags tex. Sen la jag mig och sov, vilket är mycket tidigare än vanligt. Bra det iallafall.

Imorse var det till att kliva upp 07:15 och sen har det varit morgonbestyr och disk och städ på schemat. Jag har gjort en hel del i köket nu. Rengjort skåpsluckor, röjt av och städat köksbordet, diskat osv men det finns mycket kvar att göra.

Barnens farmor ringde förrut och ville låna Alvin så hon var precis här och hämtade honom för några minuter sen. Superkul för Alvin. Hon skulle ha jämngamle kusinen Jonathan också så killarna får leka med varandra. Hans föräldrar skulle greja med ved, jag gissar att hans mamma kommer jobba på allt vad hon kan så den där efterlängtade förlossningen sätter igång :-) imorgon har hon gått lika långt som förra gången hon födde: v 39+2 vilket är samma dag som Elmer kom också. Det vore ju rätt skoj om båda hennes ungar kom i v 39+2 och dessutom deras kusin då.

Jag själv ska väl försöka fortsätta här hemma lite smått och mysa med Elmer. Egentligen skulle jag väl gått på en lördagsgodispromenad med Alvin men nu behövs inte det längre, kanske att jag sticker iväg på en promenad med Elmer iallafall men det är så dumt om jag köper godis ;-) i morse stod vågen på 69,0 jag trodde jag skulle svimma nästan! Var tar alla kilon vägen? :-D :-D göttans.

Nej nu ska jag fixa med några foton och sen ska Ellebellen få lunch.


Kommentarer
Postat av: thile

Duktig du har vært!! Håper du kommer ut på en promenad med Elmer =)



Ha en fin lørdag!

2010-04-24 @ 13:43:20


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback