WHO's kurvor

Många har frågat var jag hittat kurvorna jag visade igår över Elmers vikt och längd. Här finns de:

http://www.who.int/childgrowth/standards/en/

Ni får leta rätt på vikt/längd och sen ålder och kön osv så ni hittar rätt kurva. Sen gjorde jag så att jag tog en print screen och ritade dit Elmers uppgifter i photoshop.

:-)

Kommentarer
Postat av: Elinor- nossposs

hej! detta har inte med det du skrivit att göra. Men du verkar ju vara kunnig om väldigt mycket. Vad tror du om att som gravid bli vaccinerad mot "svininfluensan" Tror du det är bra eller dåligt? mvh Elinor

2009-10-09 @ 18:46:12
URL: http://www.nossposs.blogspot.com
Postat av: Beckah

Jag känner mig inte det minsta orolig över svininfluensan och har väl inte varit det någonsin. Så jag har inte ens satt mig in i varken sjukdomen eller vaccinet. Det jag förstått är att Vaccinet inte är speciellt utförligt testat? Jag hade nog inte velat/vågat om jag var gravid ännu och ingen i den här familjen kommer att vaccinera sig.



Observera att jag annars inte alls har något emot vaccin och mina barn har alla följt BVC's basprogram.

2009-10-09 @ 18:50:42
URL: http://beckahbitch.blogg.se/
Postat av: Elinor- nossposs

oki tack så mycket! Det känns faktiskt som att de vet för lite, och jag tror inte jag skulle vilja vaccinera min 5 åriga son ännu, allra mins bebis i magen som inte ens e färdigutvecklad.... jag e ju inte speciellt orolig för influensan heller, och har aldrig vaccinerat mig mot nån vanlig influensa innan.

2009-10-10 @ 09:18:03
URL: http://www.nossposs.blogspot.com
Postat av: ida

Då ska du få en till ot-fråga, om du orkar :o) Hur gör man en print screen? Har adlrig fattat detta.... finns ju en egen tangent just för ändamålet MEN det händer ju inte nåt direkt för att man trycker på den?



urbota dum fråga

2009-10-10 @ 10:59:24
URL: http://1vuxen2barn.wordpress.com
Postat av: Beckah

Om du trycker på tangenten så sparar datorn en bild av hur din skärm ser ut precis när du trycker. Men sedan måste du ju klistra in bilden någonstans och spara den. Tex i photoshop eller Paint.

2009-10-10 @ 11:01:33
URL: http://beckahbitch.blogg.se/
Postat av: Anonym

Men dem rekommendera ju alla att vaccinera sig även om ni inte är i riskzonen för annars kan ni smitta dem som blir jättesjuka men som ändå inte kan vaccinera sig. Man kan ju tänka på andra för det är en jätte allvarlig influensa för dem som exp har astma! Detta vaccinet har samma biverkningar som alla andra vaccin det vet dem, så oroliga för det behöver ni nog inte vara i sånna fall hade dem ju inte rekommenderat alla att göra det om det fanns minsta lilla misstanke att det var farligt.

2009-10-10 @ 18:21:11
Postat av: Beckah

Nej tack. Jag tänker inte tänka på andra genom att agera försökskanin på ett plitter nytt vaccin som knappt är testat och som läkemedelsföretaget själva avsäger sig allt ansvar för eventuella biverkningar.

2009-10-10 @ 19:33:42
URL: http://beckahbitch.blogg.se/
Postat av: Vilma

Neeeej här ska det inte vaccineras, känns allltför osäkert och mina barn är inga experiment! Har varit i kontakt med mina barns läkare, bägge har astma och hon tyckte INTE jag skulle vaccinera mina barn som det såg ut i nuläget.

Vad stor Elmer har blivit, en goding!! :-)

2009-10-10 @ 21:22:52
Postat av: Elinor- nossposs

ja jag har ju både astma och är gravid, så då är jag ju en i riskgruppen. MEN vill inte utsätta bebis i magen för en massa konstigheter. Det gäller ju inte bara mig, utan ett liv i magen med. Jag har fått alldeles för lite info känner jag, vill dom att folk ska vaccinera sig så bör de gå ut med mer info och fakta. Ganska svårt att övertyga annars. När jag börjar arbeta igen (vården) kanske jag gör det eftersom det mer eller mindre måstes när man jobbar i vården.... fast det kan ju ha ändrat sig när jag kommer tillbaks igen ;)

2009-10-11 @ 09:01:55
URL: http://www.nossposs.blogspot.com
Postat av: Anonym

Ni får ju gärna visa källa till varför det inte skulle vara bra! Alla jag känner, på skolor och på jobb ska vaccinera sig, konstigt att ni inte ska det. Försökskaniner? De inom vården som jag känner har redan fått vaccinera sig för att hindra att smittan sprids vidare...Tänk dem vacciner som finns nu,dem är ju hur självklara som helst vilket är värst att bli riktigt sjuk eller att få några biverkningar? Om det skulle vara någon fara ska de inte rekommendera andra att ta det. Från början var ju inte de vacciner som finns nu självklara. Konstigt att din läkare rekommendera dig att inte ta det måste varit ett tag sen va? för nu säger de att alla tom de som inte ligger i riskzonen ska göra det.....

2009-10-11 @ 16:06:04


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback