Våga vägra vara bebis ...eller nå't!

Jahapp då har man varit iväg hela dagen så inget blivit gjort hemma. Ska ta tag i disk och matlagning nu. Håller på att tina upp en köttfärs :-) Frågan är om man ska orka sig på biffar/köttbullar eller om jag bara slänger ihop en köttfärssås.

Nu är modemet inlämnat och det kommer ta 2 veckor :-( urk, Mathias som redan är DÖLESS på att dela sin dator med mig (dvs jag har övertagit hans dator hahaha).

Ellebellen är en filur, han blir ju 3 månader om en dryg vecka. Nu sitter han snällt i babysittern och pillar på leksakerna som hänger ovanför men lägger man ner honom på golvet försöker han sticka iväg :-o Rullar över på mage och försöker dra sig fram med armarna på golvet. Nu kommer han visserligen bara ett par centimeter men det lär väl lossna snart :-/ han kämpar med varje millimeter av kroppen för att komma framåt och sträcker nacken upp i skyn. Konstigt det där. Man tänker sig ju att han skulle smälla ansiktet rakt ner i golvet men det gör han inte. Han verkar kunna skilja på hårt och mjukt underlag för när han ligger på mage på filten eller i sängen så trycker han ner ansiktet och gnuggar näsan för att gosa :-) men inte på golvet, där sträcker han upp huvudet allt han kan.

Nåja, jag hoppas han väntar lite till med att ta sig framåt även om jag inser att mina drömmar om att han ska ligga stilla i ett halvår till nog bara är att ge upp. Victor drog sig fram på golven och jagade leksaker en vecka före 4-månadersdagen. Alvin gjorde det en vecka före 5-månadersdagen, men en vecka före 3-månadersdagen tycker jag är lite överdrivet, haha! Skitunge.

Nej nu ska jag ge mig på maten men måste först skvallra att det kom en väldigt fin överraskning med posten idag! :-o berättar mer om det sen :-)

Kommentarer
Postat av: thile

Herlig du beretter, vennen ;) Håper maten smakte.

De er fremmelige alle dine tre kids, tycker jeg=) Kram

2009-11-25 @ 18:28:58
Postat av: maria

väntar på svaren till frågorna... :-) men förstår att det kan ta sin lilla tid, det var ju inte bara en eller två frågor du fick... :P

2009-11-25 @ 23:22:19


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback