Va? Jonas Gardell? vem är det?

Amy Diamond sitter med sin mamma i postkodmiljonären:

Fråga: Vem är Jonas Gardell tillsammans med? *rabblar 4 förslag*

Amy + moder: Oj, det vet jag inte, vi får fråga publiken.

:-o Say WHAT?! Är inte det typ något som varje svensk över 5 år kan utantill? Hur lyckas man missa att Jonas Gardell och Mark Levengood är ett par? Jag är mållös.

Förresten; hade varit spännande att höra namndiskussionen hemma hos Amys mormor och morfar när de väntade Amys mamma. Hur lyckas man komma fram till namnet CHRISBETH?! var namnförslagen Christer och Elisabeth (eller heter mormor och morfar så)? Eller lyckade de inte bestämma sig för om tösen skulle heta Christina eller Elisabeth? Eller betyder det helt enkelt "krispet" det där frasiga lilla flickebarnet de fått.

Bara undrar.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Dryga beckah igång igen då är det som vanligt, Vet du vad? Alla har inte koll på kändisar, vem de är tillsammans med, man har ju ett liv liksom. Du har ju själv inte så snygga namn på dina barn tycker jag, Alvin och Elmer passar äldre herrar tycker jag men inget jag skrivit här då jag inte tycker att det angår mig precis lika lite som du har med hennes mammas namn att göra, tycker det är ganska taskigt....

2009-11-20 @ 20:19:36
Postat av: BeckaHBitcH.se

Suttit länge och väntat på något att hugga på eller? :-)

2009-11-20 @ 20:28:40
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Jossan

Hahaha, vilket roligt inlägg! Tål inte den där Amy så jag slog över så fort jag såg att hon var med......

2009-11-20 @ 20:49:52
Postat av: Clara

Haha...underbart!

//Clara

2009-11-20 @ 21:12:43
URL: http://dalife.blogg.se/
Postat av: Maria

Jag satt också och klurade på mammans namn. Min tankte gick åt att föräldrarna jättegärna hade velat ha en pojke, så de jämkade lite på namnet =)

2009-11-20 @ 21:47:14
URL: http://mariasundman.blogspot.com
Postat av: thile

Styrke!!!! til deg, Beckah:o)

Ha en underbar helg <3

2009-11-20 @ 22:06:14
Postat av: Jenny

Blev också ganska mållös över att de inte visste att Jonas Gardell och Mark Levengood är ett par. De är ju Sveriges mest kända gay-par! Utan att läsa "Se och hör" varje vecka vet ju var och varannan svensk detta. Håller också med dig om namnet Chrisbet. Minst sagt udda och inte heller speciellt fagert.

2009-11-20 @ 22:10:29
URL: http://jennyfunderar.blogg.se/
Postat av: Linda

Har googlat på Jonas Gardell nu men innan hade jag ingen aning om vem det är.

2009-11-20 @ 22:21:57
URL: http://miss-misschief.blogspot.com/
Postat av: marai

Hoppas att dian tankar klarnar lite. Vill lämna ett spår från oss som känner Amy och hennes familj. Att förklara mamma "Cris´s" namn är den enda föklaring jag kan ge att hennes föräldrar (Amys mormor o morfar) är födda i USA. Även Amys pappa har sina rötter där...Vidgar man/du dina vyer lite så ser du att Chrisbeth inte är ett helt ovanligt namn i USA.

Att dom inte kunde vem M.L är tillsammans med har också sin förklaring, men det orkar jag inte gå in på....klocka är ju ändå snat 23 =)

Hej DÅ!

2009-11-20 @ 22:23:10
Postat av: Karin

Chrisbeth ha ha.. jag trodde hon hette christel. Jag blev också helt förvånad över att de inte verkade kunna något. T.ex. Barista tycker jag var en jättelätt fråga. Kändes som det var typ barnfrågor men Amy är ju liksom inte 12 år längre som hon var för 5 år sen.

2009-11-20 @ 22:31:43
Postat av: Labolina

Haha, precis min reaktion när jag tittade på programmet! Tramsigare människor får man ju leta efter! Hur oallmänbildad får man bli?!? Kändes som om de gjort frågorna superlätta för att Amy och hennes tillsynes "light-headed" mamma skulle klara 100 000:- nivån så att det inte skulle bli pimsamt för den organisation de valt att skänka slantarna till. Extra pinsamt blev det ju när Sjöberg frågade vad de skulle svarat om det hade stått sommelier istället för barista (lät ju som han tog för givet att alla vet vad en sådan pysslar med, vilket alla borde göra om man inte suttit istängd i en trälåda i hela sitt liv) men det hade de inte heller koll på! Haha, skönt att den lilla sångfågeln är bra på så mycket annat...!

2009-11-20 @ 22:49:48
Postat av: Hanna

hahaha fan att jag missade det..fast tur egentligen hade blivit frusterad av att hon inte visste hahah... ja å det med namnet = INGEN KOMMENTAR:P ha en trevlig fredags kväll...

2009-11-20 @ 23:34:47
URL: http://knasgravid.blogspot.com
Postat av: Amanda & Oscar

Haha ja det trodde jag också att ALLA visste! Älskar såna här inlägg ;)

2009-11-21 @ 10:12:30
URL: http://glanta.blogg.se/
Postat av: Linda

Reagerade också på att de inte visste vem Jg´s partner va, även att de inte visste vad en barista pysslar med. Sånt snappar man väl upp även om man inte är intresserad av det...

2009-11-22 @ 13:25:20


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback