Lördags-svammel

Upptäckte att jag inte tvättat några byxor till M så han är inte så glad nu hahaha :-D vi skulle ju på kalas idag. Nåja vi får väl se hur det blir. har en maskin igång nu iaf. M's mamma vill att vi ska dit idag också, ta kort på hundarna så jag kan göra ett julkort åt henne.

Har knåpat ihop ett eget julkort också för ett tag sen men tänkte att jag skulle göra några olika innan jag bestämmer mig men det har inte blivit av, det blir alltid så. Inget blir av när det gäller mina kreativa projekt. Tecknandet tex. Har inte ritat ett enda porträtt på ett år nu och har lovat en kompis för evigheter sen :-/

Men hur ska man kunna hinna med sånna grejer när man inte ens orkar ta tag i viktiga saker som städ och tvätt...

FAN vad jag är sugen på pizza! :-) alternativet är annars blodpudding för det finns i kylen och är enkelt ;-) rätt mycket nyttigare än pizza faktiskt.

Happ, jag fick rätt igår om Idol :-) gött det! Äntligen!

Nu sitter jag här med en kopp kaffe och två slovande småglin. Lugnt och skönt en stund. Victor är på sitt rum och är sur, vilket händer rätt ofta nu för tiden. Mathias tittar på film. Jag funderar på om jag skulle äta någon frukost? Eller om jag ska skita i det och istället äta blodpudding/pizza senare eller tårta på kalaset, vilket som nu kommer först.

Snacka om att ha fina rutiner och välplanerat :-D

Men vem bryr sig egentligen...

Kommentarer
Postat av: Melanie

Haha, känner igen mig så väl! Klockan är 15.30 snart, vi har precis varit och storhandlat, jag har tittat igenom två kokböcker och det enda jag kommit fram till är att det blir kladdkaka till efterrätt...

2009-11-14 @ 15:24:50
Postat av: thile

Men du har vel ikke tid til så mye fine rutiner og velplanert, akkurat nå i ditt liv. Håper du har en fin lørdag videre :)

2009-11-14 @ 16:37:06
Postat av: Christer Romson Lande

Men att teckna är också vikigt! Man får kanske inte strunta i all städnng och tvättnin för att teckna, men man i bland måste man strunta i en del för att göra andra saker som man behöver.

2009-11-15 @ 08:36:19


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback