Elmer vänder sig!

Elmer vänder sig nu från rygg till mage (tvärt om har han gjort sen 3-veckorsdagen och han är 10 veckor nu). Fick med det på film också :-) han kämpar rätt mycket hehe. Först två gånger där han nääästan lyckas och sen tredje gången gillt :-) pratar och är glad hela tiden :-)


Kommentarer
Postat av: thile

Kramgoda Elmer <3 Akta deg mamma, han kommer krypa og gå, før du minst aner det!!! Herlig jo!Så hjertego' og god humør!

2009-11-16 @ 15:47:19
Postat av: Ariella

Hej!

Vilken duktig kille!!! Verkar vara lika företagsam som sin äldre bror, Ja V minns jag inte ens hur sk tidig han var :) Gillar inte när man pratar om att ett barn är tidig eller sen. Varje barn är unik och har sin egna takt.



Har inte sett några kort på honom på ett tag, skönt att han inte fått fler sår eller blåsor.



Kram

2009-11-16 @ 16:37:12
URL: http://www.busfamiljen.com/wp
Postat av: Anna

Gud vilka söta barn du har.

2009-11-16 @ 16:53:28
Postat av: Anna

Han är så söt!! Kan han vända sig själv också, utan att du drar i hans ben eller vad du gör?

2009-11-16 @ 18:59:40
Postat av: BeckaHBitcH.se

Drar i hans ben? Va?

2009-11-16 @ 19:03:37
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Amanda & Oscar

Vilken superbebis han är :)

2009-11-16 @ 19:05:00
URL: http://glantan.blogg.se/
Postat av: Josefin

Så duktig pojk! :)

2009-11-16 @ 19:38:39
URL: http://josefinz.blogg.se/
Postat av: Jenny

Han är så lik sin far!:)

2009-11-16 @ 19:41:33
Postat av: Linda.

Varför inte låta han göra det när han själv vill? Varje gång han låg på rygg filmade du nära och helt plötsligt låg han på sidan, tre gånger hände det. Låt det kommer när det kommer! Du verkar vilja att alla dina barn ska vara tidiga med priset allt, sjukt tänkande.

2009-11-16 @ 23:56:45
Postat av: BeckaHBitcH.se

Det är ju ätt kameran kommer nära som lockar honom att vända sig. Vad är detta för konstiga anklagelser? Om du använder ögonen och TITTAR så ser du att det som händer är att han böjer in huvudet, alltså böjer nacken och drar ihop sig till en ostkrok och då hamnar han på sidan och sedan kämpar han för att tippa över på mage.



Fattar knappt varför jag ens svarar på sånt här sjukt men efter 11 år av sådana här anklagelser börjar det bli tröttsamt! Mina barn är som de är! Jag kan inte rå för eller hjälpa att de är tidiga med en del saker! Jag förstååår verkligen inte varför det sticker i ögonen på en del personer?! Är du avundsjuk för att dina barn är tröga i utvecklingen? Vad är problemet?!



Varför i helvete skulle man inte kunna vända sig när man är 10 veckor? Det är inte direkt extremtidigt! Dessutom är han jättesen med annat! Först nu senaste veckan har han upptäckt sina händer och börjat kunna styra dem, öppna dem, stoppa i munnen. Han jollrar knappt något och han ler bara, skrattar inget utom vid 2-3 tillfällen då han skrattat till.



Varför får mina barn inte vara som de är?! Så här har det varit ända sen Victor föddes! FUCK så jävla TRÖTTSAMT det är!!! VARFÖR VARFÖR VARFÖR?!!! Alla andras barn får ju det!

2009-11-17 @ 01:07:31
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: klara

men beckah, sluta nu att dra i den stackars ungens ben! ;) nä skoja bara... jadu, anledningen till att människor kommer med sådana här "anklagelser" tror jag knappast är avundsjuka, det beror nog snarare på att du retat upp en hel del med dina "starka åsikter" sen att folk bryr sig så förbannat mkt om vad du tycker om saker är ju lite konstigt. men när man antyder att andra människor är dåliga föräldrar, så tar det hus i helvete eller vad det heter...

2009-11-17 @ 08:47:23
Postat av: Johanna M

Vilken stark kille! :-) Var stolt över honom! Alla mammor ska kunna få vara stolta över varje steg i utvecklingen, helt pavsett om det är tidigt, normalt eller sent i jämförelse med "normbebisen". Dessutom utvecklas barn ofta olika inom olika områden, precis som du själv nämner.

Postat av: Anonym

MEN vaddå har hon tröga barn???? Vad fan är det för uttryck? Hon skrev inget elakt om dina barn men ifrågasatte dig. Jag håller med Klara det handlar inte avundsjuka utan att det är störande sättet du framför dina åsikter på ibland, dock tror jag inte att du drog i Elmers ben haha, det var lite kul faktiskt ;)

Det är bland annat därför du har så många som följer bloggen just för att den driver fram irritation man följer inte bara bloggar med vettiga åsikter utan även tvärtom för det är också intressant att försöka förstå hur man kan tänka så annolunda från en själv! Din blogg blir lite enformig förutom när du får in kritik som du blir arg över, kan du inte skriva lite mer om sånt du tycker är kul? Följer du några serier? Disskutera lite mer alldagliga grejer som alla känner till och vill disskutera som politik, bara ett tips! :)

Hur går det med komvux förresten skulle du börja där igen sen? Ha en bra dag!!!

2009-11-17 @ 13:10:53
Postat av: Linda.

Haha nej jag är inte avundsjuk, min lille vände sig vid 10 veckor också :) Men är inget jag hållt på och tränat han till eller lagt han på sidan för att han ska göra. Sen tycker jag det är lite enformigt att det ska vara så synd om dig hela tiden och att ingen, verkligen ingen får komma med något negativt. Men du har jätte roligt åt andra, speciellt de som inte ammar. Du lägger tex upp dagens fl och så vidare. Kanske skulle man starta dagens beckah. Anledningen till att jag kommenterar är för att ja det sticker i mina ögon när folk har dubbelmoral och jag måste säga ifrån för jag är inte som dina vänner härinne och klappar dig på ryggen och skriver åh Beckah du är bäst, de som skriver sådär är ju dumma och så vidare. Men du, lycka till :)

2009-11-17 @ 22:21:31
Postat av: BeckaHBitcH.se

Jag har inte heller tränat Elmer. man kan förövrigt inte träna barn. Jag brukar inte ens ha honom på golvet för jag hinner aldrig och när Alvin är hemma går det inte men natten till igår försökte han vända sig till mage i sängen så jag testade på golvet dagen efter för att se om han kunde och det kunde han. OJ vilken hårdträning.



Enformigt att det är synd om mig? Jag begär inte att någon ska tycka synd om mig. men vet du vad jag tycker är enformigt? Att jag ska råka ut för skit hela tiden. Från den dagen jag föddes har jag bara fått skit! Jag har fått kämpa mig igenom varje dag medan andra glider fram på saftiga räkmackor och tycks få allt i livet serverat på silverfat. DET tycker jag är enformigt!

2009-11-17 @ 22:26:58
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Ella

Heja Elmer. Skit i vad alla säger. Var stolt över din son. Han är ett litet "(stort") ;) paket och stadig. Att han kan vända sig är inget konstigt om du kollar på hans fysik. Han är nyfiken, en kämpe och har kommit på ett sätt att röra sig, klart han utvecklar sig när han väl fattat poängen. Min lille på 5 månader är jätteduktig på golvet, ålar sig bakåt och jag hittar hon överallt annars än vart jag la honom. Han rullar, vänder sig och är jättenöjd. MEN han verkligen HATAR att sitta i gåstol och trivs inte så bra vid matstolen..

Alla barn är olika. Att inte folk förstår det?



Ha det fint och njut av din son precis som han är :)

2009-11-21 @ 07:39:56
Postat av: Tes

Har man en OFFENTLIG BLOGG får man ju räkna med BÅDE ris och ros.. eller hur.. du ju kan inte ta kritik för fem öre utan att explodera...



Och som sagt, hur du hänger ut folk här i bloggen men själv är du så 100% felfri, gör aaaallt rätt... "Dagens Beckah" låter SKIT KUL!!!!

2009-11-23 @ 14:56:59


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback