Längtar...

Ny vecka :-) jösses! Tiden springer iväg. Måndag igen.

Imorgon är det tisdag och ultraljud, är sååå nyfiken på att se bebisen!!!!! Hoppas han mäter den också så man får ett datum som INTE är 11 september, det datumet byter jag mer än gärna bort :-)

Ska bli kul att veta var bebisen ligger också för om den ligger på någon av de två ställena som jag känner rörelser så vet jag ju att rörelsena stämmer. Iallafall på ena stället.  fast jag vet inte hur pass rörliga de är där inne kanske bebisen kan nå båda ställena också, men då borde jag känt rörelser lite varstans i så fall.

Nåja, ett dygn kvar lite drygt. Imorgon eftermiddag. Trist att det är på eftermiddagen så jag får en lååång seg dag av väntan först :-)

När vi satte tiden till rutinultraljudet så bad jag speciellt om att få en morgontid just för att slippa gå och vänta en hel dag. det var ju menat att bli första gången vi fick se bebisen hehe men nu blir det andra gången istället :-)

*längtar som en tok*

Kommentarer
Postat av: Lina

hoppas det går bra imorgon :)

Vad nervöst det borde vara hehe..



2009-03-02 @ 12:47:52
URL: http://flasarn.blogg.se/
Postat av: Isa

En liten nyfiken fråga bara,har du stöd familj till din äldste son??

2009-03-02 @ 16:04:34
Postat av: Beckah

När Victor var 2,5 och vi flyttade själva första gången så ville soc att Victor skulle ha en stödfamilj. Så det gick jag med på. Det var toppenbra med tanke på att jag var ensamstående. I januari var det 8 år sedan Victor fick sin stödfamilj.



Soc slutade höra av sig ungefär 2 år senare, alltså för 6 år sedan. Soc i en helt annan kommun alltså, där vi bodde när Victor föddes, soc här där jag bor har jag ingen kontakt med eftersom det är soc i den förra kommunen som står för stödfamiljen, betalar deras arvode och sådant.



För 4 år sedan började jag fundera varför jag inget hörde. Victor har hela tiden fortsatt att åka varannan helg. Ibland mer ibland mindre. Vi är inte så noga, det är en kanonfamilj som jag kan ringa när som helst och som hjälper mig med vad som helst.



jag ringde upp soc för ungefär 3 år sedan och frågade om vår kontaktfamilj verkligen är kontaktfamilj längre? Jo visst, sålänge jag vill får jag ha dem svarade soc så jag fortsatte såklart. De är en viktig del i Victors liv. han fyller 11 i höst och har åkt till dem varannan helg sen han var 2,5 år. De betyder alltså mycket för honom.



Nu är det 3 år sedan jag hörde något från soc men Victor har fortsatt att åka. han VILL det. För mig är det helt okej eftersom han mår bra av det. Victor har ingen pappa, farmor, mormor osv som han är hos. Han har sin stödfamilj och mig. I den familjen bor barn som är väldigt nära vänner till Victor. Därför är det extra kul att åka dit.



Nu i helgen skulle han dit men hade inte tid för han ville vara med kompisar istället. Det är detta jag väntar på - att han själv ska välja att dra ner på att åka dit. Det kommer ske automatiskt med hans ålder, han kommer ha annat för sig än att åka dit och därför har jag redan bestämt att han får fortsätta sålänge han vill. En dag kommer de inte att vara hans stödfamilj längre men åka och träffa dem kommer han förmodligen förhoppningsvis fortsätta att göra i hela sitt liv <3

2009-03-02 @ 16:51:57
URL: http://beckahbitch.blogg.se/
Postat av: Isa

Tack för att du svarade! :)



Vad tryggt det låter,att ha en sådan toppen familj som finns där som en extra resurs!



Anledningen till att jag undrade var att jag läste det på den inte så populära mamman på en annan blogg,(du vet nog vem jag menar..)

Undrade då om det mest var frågan om skitsnack eller om det stämde!

Hoppas du inte tog illa upp!



Du verkar vara en toppen mamma!

2009-03-02 @ 18:30:56
Postat av: Beckah

Nej jag tog inte illa upp alls :-) jag tycker stödfamilj är något positivt och jag tycker det är positivt med föräldrar som tar emot den hjälp som erbjuds. Att han har en stödfamilj är ingen hemlighet på något vis och jag har skrivit om dem många gånger :-)

2009-03-02 @ 18:33:49
URL: http://beckahbitch.blogg.se/
Postat av: Evelina

Hej!

Jag brukar läsa din blogg lite till och från därför kanske jag har missat varför du ska göra UL redan i morgon? för det är väl inte rutin UL du ska göra då? Grattis till lilla bebis i magen förresten =)

När kommer du komma tillbaka till fl?



Ha det så bra!

2009-03-02 @ 19:42:29
Postat av: Beckah



Här finns svaret på varför jag ska göra UL:

http://beckahbitch.blogg.se/2009/february/bm-besok-vecka-114.html



:-)

2009-03-02 @ 19:48:26
URL: http://beckahbitch.blogg.se/


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback