Idioter finns det tydligen gott om

Anonym om Svar på kommentar:
"Vad oväntat att du precis som alla andra tt-morsor som blir socutredda påstår dig blivit "felbehandlad".Grädden på moset är ju att dessutom kastar sten i glashus.Och du, brister har du uppenbarligen men du är för narcissistisk för att kunna se det."



Svar:
Nej, det är nog inte så ovanligt eller oväntat att tjejer som föder barn när de är 15 blir socutredda. Felbehandlad? Jo bevisligen, ditt nöt. Dels fick jag bo på ett utredningshem i 2 år och så ska det INTE vara och dels så köpte varken Länsrätten eller kammarrätten soc påhittade skit. Det säger en hel del! Soc hade INGET att komma med, UPPENBARLIGEN.

När har jag kastat sten i glashus? Förklara gärna det, det ska bli roligt att höra :-)

Berätta gärna också om de uppenbara bristerna :-) eftersom de brister som soc hittade på för 10 år sedan som sagt inte ens köptes av rätten och sen dess har det alltså dessutom gått 10 år så ja, berätta mer än gärna om dessa uppenbara brister.

Nämen så oväntat att någon som hade något så ogrundat och pinsamt idiotiskt att komma med skulle göra detta anonymt :-D Verkligen oväntat :-)

Kommentarer
Postat av: smygläsaren

Vad är en tt-morsa?

2009-03-18 @ 16:44:10
Postat av: Anonym

Oj, rasade hela din inskränkta lilla värld när någon skrev en anonym kommentar?Blir jag oerhört mycket mindre anonym för dig om jag talar om mitt förnamn?



Det är utan tvekan fullständigt korrekt att K absolut inte ska ha vårdnaden om T.Lika tveklöst är det att det fanns anledning till att soc lät dig stanna på utredningshem i två år.

2009-03-18 @ 16:53:56
Postat av: Johanna M

Vadå "uppenbara brister"? Som vanligt en anonym som inte kan påpeka något konkret. Tja, brister har vi ju alla! :-)



Det verkar ju som du möttes med förutfattade meningar. Ung mamma med svår uppväxt - då SKA man vara olämplig förälder som ska motarbetas istället för att få stöd vid behov.

Postat av: Beckah

Du menar alltså att soc aldrig gör fel? :-)



hahaha så roligt :-)



Förövrigt så har K fortfarande vårdnaden om sin son även om han råkar vara LVU-placerad just nu.



Ja, anledningen till att jag fick bo 2 år på utredningshem var för att de inte hade någon annanstans att sätta mig! De hade kallt räknat med att kunna ta mitt barn efter den 8 veckor långa utredningen och placera honom i ett familjehem och låta mig flytta tillbaka till ungdomshemmet där jag bodde då jag blev gravid men eftersom det till soc stora förvåning visade sig att jag var en kanonbra mamma så hade de ingen plan. Enda alternativet hade i princip varit att låta mig flytta till en egen lägenhet med Victor men de var alldeles för sura över att ha haft fel så de lät mig bo kvar iställt så de kunde plåga mig tills jag mådde så dåligt att jag till och med kraschade psykiskt.

2009-03-18 @ 17:18:09
URL: http://beckahbitch.blogg.se/
Postat av: Beckah

Förressten ...jag väntar fortfarande på att du ska berätta om dessa unnebara brister och på vilket sätt jag kastat sten i glashus.

2009-03-18 @ 17:19:38
URL: http://beckahbitch.blogg.se/
Postat av: Ariella

Visst e det konstigt att en mamma på 15 måste utredas?!



Är helt övertygad om att lämpligheten som förälder INTE har med åldern att göra. Finns säkert både de unga och älder som är olämliga som föräldrar.



Kram

ps. Bryr dig inte om anonyma kommentarer. De vågar bevisligen inte stå för det de skriver. Ds

2009-03-18 @ 17:54:00
URL: http://www.busfamiljen.com/wp
Postat av: Beckah

Smygläsaren:



WT är white trash så jag skulle gissa att TT ska vara typ Trailor trash? men jag vet egentligen inte vad den anonyme menade.

2009-03-18 @ 18:57:54
URL: http://beckahbitch.blogg.se/
Postat av: kicki

Haha. ja vad ska ja säga? vi har fans beckah!^^

2009-03-18 @ 18:59:34
Postat av: Hanna

Hahahahaha kan bara skratta ihäl mig. Är ni bästisar nu du och K. Ni är ju konstiga båda två jue. Btw, klart soc håller koll på en 15 åring som ska bli morsa, man är ju bara barnet själv då. Inte så svårt att fatta!

2009-03-18 @ 19:13:06
Postat av: Beckah

Vrför skulle vi vara bästisar? Men man måste ju inte vara ovänner.



Jag har inte sagt något om att det är konstigt att de håller koll på en 15-årig mamma till en början men sen när det visar sig att 15-åringen är precis som vilken annan mamma som helst så är det sjukt att fortsätta snoka utan anledning.

2009-03-18 @ 22:07:11
URL: http://beckahbitch.blogg.se/
Postat av: Jenny Viklund

Ja jag bli bara matt av att läsa vad denna anonyma människa skriver här. Och det går väll förstås inte att blocka den här människan heller. Bry dig inte. Det är ingen mening att ge den här parasiten en massa luft! Jag tycker iaf att du är stark och verkar vara en toppen mamma! Kramar i massor/ Jenny

2009-03-18 @ 23:22:26
URL: http://minbebis.com/blogg/jennfy/
Postat av: Monika

Vad jag förstår så var/ är det väl inte att soc gjorde en utredning som du Beckah tycker var fel. Jag kan tycka att det inte var så konstigt inte bara med tanke på ålder, utan att du ju uppenbarligen inte hade haft en problemfri uppväxt själv. Det som var fel var ju att man inte accepterade att utredningen gav ett resultat som de inte hade väntat sig. Soc borde ju naturligtvis ha ordnat med en annan form av boende för dig och Viktor när utredningen var klar, det borde väl alla tycka. Sen antar jag att ingen vill få sin förmåga som förälder utredd vare sig man är 15 eller 45, förmodligen inte speciellt kul, även om man accepterar det. Men att man blivit utredd av Soc gör en ju inte till en dålig förälder eller en dålig människa, vilket en del verkar tycka.

2009-03-19 @ 09:52:13
Postat av: Madde

Sen när vet en första gångs mamma hur exakt man ska sköta en liten bebis. Det kommer ju inte precis med en manual.

2009-03-21 @ 18:26:05
URL: http://whoismadelene.blogg.se/


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback