Vecka 31+6

Idag är det 31+6, vilket alltså betyder att även 39+6 kommer att vara på en tisdag (39+6 och inte 40+0 är BF-datumet, för den som inte visste det).

Insikten om att det är väldigt kort tid kvar börjar smyga sig på nu. Det är ju faktiskt bara 8 veckor till BF! 10 veckor om man lägger till de två veckorna som jag räknar med att gå över ;-)

Fast man vet ju aldrig förstås ;-) Hoppsan har ju faktiskt vänt sig sedan några veckor tillbaka och är tidigast av mina barn på att vända sig rätt. Victor var senast tror jag. I journalen står det att Victor vänt sig i vecka 33, Alvin i vecka 32 och Hoppsan hade vänt sig i vecka 30. Fast det är ju när det "upptäcktes" alltså, man vet ju inte när det skedde. Jo jag vet att Alvin låg på tvären på köns-ul i vecka 29 och Victor låg på tvären i vecka 30 enligt journalen.

Men det lustiga var att Hoppsan nu sist hos BM inte bara vänt sig med huvudet neråt utan dessutom låg rätt långt ner?  "Trycker det inte på någonting?" frågade BM till och med och det gör det ju. När hen ibland sparkar ifrån och skruvar huvudet neråt så gör det rätt ont. En tryckande känsla med tillhörande svidande ilningar i livmodertappen. Extra effekt när man får en sammandragning samtidigt, eller som senaste dagarna; förvärkar. Egentligen är det väl olika namn på samma sak men för mig är det olika saker. sammandragning för mig är när livmodern drar ihop sig helt smärtfritt och förvärk är när sammandragningen tar med sig lite molvärk också.

Alvin skapade sådana här ilningar också minns jag men det var lite senare, runt vecka 35. Trodde nästan han försökte gräva sig ut och det står i journalen att jag ringde BM och frågade om man kunde göra något åt saken.

Hade varit roligt om Hoppsan kom på min födelsedag den 6 september förstås ;-) men den 7 september ska jag på ett viktigt möte med skola, BUP och soc angående Victor så det funkar inte. De tyckte det var lite vanskligt att sätta tiden den 7/9 när jag har BF den 8/9 men jag lovade att jag absolut kommer gå över så det är lugnt :-)

Jag är ju en sån som går över och dessutom brukar just treorna vara rätt luriga och ligga länge har jag märkt. Knasigt. Stämmer såklart inte för alla men jag har hört många exempel på det.

Nåja det lär ju visa sig om man säger så :-p

Imorgon ska jag på min andra glukosbelstning. Usch det är sååå jobbigt att man inte får dricka vatten! Det är det enda jobbiga. jag har inte ont av att låta bli att äta och absolut inte ont av att dricka sockerlösningen, men VATTNET! :-)

Jag känner mig inte så orolig över resultatet, är rätt säker på att jag inte har graviditetsdiabetes men det är ju bra att kolla upp iallafall. Ska bli skönt med några timmar egentid och bara vila iallafall :-D hahaha (märks det att jag varit med Alvin varje sekund dygnet runt i 1,5 vecka?) :-)

Snart blir magen stor med *längtar* så mysigt. Här kommer en 2 år gammal bild från Alvin:


...och en "ny" bild från onsdag förra veckan:




Fortsätt svara på frågor i förra bloggningen! (scrolla ner) :-)

Kommentarer
Postat av: Snakan

Jag var mammas tredje och sista, och jag höll mej kvar längst :P typ en vecka över tid tror jag det var, och dom andra kom bara någon dag runt BF, så kanske stämmer att den tredje dröjer då :P

2009-07-14 @ 11:19:17
Postat av: Lindisen

nu är det inte lång tid kvar!!!! spännande!

2009-07-14 @ 17:02:47
URL: http://www.lindisen81.blogspot.com


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback