STOR suck

Han får sova till srax före 13. Halva dan har gått. Jag är snäll och säger inget. Han fick min sovmorgon för att han skulle ut och fiska. Grattis.

Vaknar och börjar gapa och domdera om ALLT. Gnäller över att det inte finns frukost som passar. Rotar fram ost och smör och frågar argt var osthyveln är? -i disken. Han blir arg och säger att då kan han kasta osten lika väl. Kastar in den i kylen istället.

Jag säger att nån sån här sovmorgon är jag inte intresserad av att få en repris av imorgon så nu får det vara färdigfiskat. Han börjar gasta om att jag bara stack iväg igår och det är det som förstört allt...

Jag påminde om hur jag fick veta att han skulle fiska. Nämligen att han dagen innan meddelade att "bara så du vet så SKA jag fiska torsdag och fredag natt". Han gapar tillbaka att så var det inte alls. Han berättade citat: "flera veckor i förväg". Seriöst. Det VAR dagen innan! :-D

Han fräser att det var skillnad dessutom för jag sa till efter att jag redan åkt. Javisst, sant, men det var ju för att han inte svarade i telefon och dessutom ordnade jag till och med barnvakt åt honom innan jag stack.

Inget duger han bara fräser och morrar och tar knäckebröd och smör och sätter sig i soffan och höjer blodsockret lite... Bra det. Det brukar hjälpa när han förvandlas till en gnällig treåring...

STOR suck! Kan det bli mååååndag nån jävla gång?!

Kommentarer
Postat av: Kicki (storasyster)

Skulle tro att en del av det dåliga humöret ligger i att fisket gick dåligt inatt... pratade nyss med exet... =)

2009-07-31 @ 13:21:15
URL: http://ettermyreblaj.bloggagratis.se
Postat av: Beckah

haha okej :-D ja han har inte nämnt ett ljud om fisket i natt så ;-) det kan jag tänka mig ja.

2009-07-31 @ 13:23:52
URL: http://beckahbitch.blogg.se/
Postat av: sofie

usch känner igen det där.. har haft sambon hemma i 6 veckor SUCK han ska vara hemma tills den 25e aug LÄÄÄÄNGTAR tills han ska tillbaka på jobba. här hemma är det likadant med sovmorronar ALLTID är det jag som lyckats bli lurad på min sovmorron. men som sagt snart är det den 25 aug snaaaart haha

2009-07-31 @ 17:14:42
URL: http://www.mittsvenssonliv.blogspot.com
Postat av: Skor, och en del av livet

skrattar Vi kärringar har mens men då har dom fan kvinns fniss

2009-07-31 @ 20:44:34
URL: http://www.skotornet.se/blogg
Postat av: Trollis

Det verkar som du har en gubbe i huset som är väldigt gravid eller så har han mensen! Det var det värsta! Ändra attityd genast! Ta hand om din vackra hög gravida skatt! Annars kommer tant Trollis med fingret!

Och hon är INTE att leka med serru!

2009-07-31 @ 22:18:45
URL: http://www.thinki.se
Postat av: Stina

Men, vad ego! :-o Du är ju trots allt höggravid. Ibland klarar man sig lika bra utan karlar. Det här är kanske känsligt, men varför blev ni ihop igen egentligen? Du behöver absolut inte svara om du inte vill!

2009-07-31 @ 23:14:00
Postat av: Lisa

Usch, skulle aldrig orka ha det sa, att man inte vill unna varandra allt. Min man vill alltid att jag ska ha det basta och tvartom. Men Beckah, borja krav lite. Sag att nasta vecka SKA jag gora "detta" och "detta". Varfor gor du inte sa?

Varfor tycker din kille at det ligger pa ditt ansvar att ha frukost hemma och ren osthyvel?

2009-07-31 @ 23:42:27
Postat av: Beckah

Han tycker nog egentligen inte att det är mitt ansvar att fixa frukost och/eller diska osthyvlar men han har väääldigt stora besvär med svängigt blodsocker. jag med ;-) jag kan bli mycket värre, allra helst när jag är gravid. Jisses jag är inte att leka med om jag blir hungrig och jag blir hungrig akut och när som helst. Så han är inte ensam :-)



Det hjälpte förresten att äta knäckebröd och hälla i sig saft haha :-D för sen blev han bra igen en stund. Idag när han stack till nattfisket tog han med sig baguetter för att inte lägga sig hungrig när han kommer hem och vakna med ett sådant humör.



Bara helgen kvar ...sen så är det karlfritt om dagarna längta



Han kommer få fullt upp 2 veckor i september. När han ska ta hand om städ, matlagning, disk, tvätt, Alvin och Victor. Själv ska jag AMMA - bara amma och äta och vila en massa! Det har jag gjort jävligt klart redan nu, ja :-)

2009-08-01 @ 03:46:14
URL: http://beckahbitch.blogg.se/
Postat av: Anonym

Usch...vilken karl du har. Min skulle åkt ut på en gång om han betett sig så.

2009-08-01 @ 09:18:20
Postat av: Milla

Skickar en virtuell styrkekram.

Hur fan det skulle gå till med våra jättebadbollar?!! - men ändå.

2009-08-01 @ 10:04:18
URL: http://www.ganskahomemade.se/blogg
Postat av: Beckah

Camilla; den bilden i hjärnan jag fick upp var rolig :-D två magar mot varann och viftande armar som inte når fram typ haha :-D Nu fick jag skrattat lite :-D

2009-08-01 @ 10:48:50
URL: http://beckahbitch.blogg.se/
Postat av: SoffiZ- Oliwers mamma

Mysig sida du har! Hittade dig genom Fl, är inne på samma tråd;)

2009-08-01 @ 10:58:13
URL: http://soffiz.blogg.se/
Postat av: Jessica

och jag längtar till min karl kommer hem om en vecka:) han har vart borta 6 veckor på jobb,hellre en sur karl hemma än en sur karl borta...

2009-08-01 @ 11:24:39
Postat av: Amanda & Oscar

Ja de är väl härliga när de är på det humöret :) Jag får aldrig nån sovmorgon, han lyckas alltid ha ont i huvudet på helgmornar och han är inte ens bakis :)

2009-08-02 @ 09:11:40
URL: http://glantan.blogg.se/
Postat av: sliten mamma

Själv har jag en sambo som under de senaste fem åren låtit mig ha på sin höjd tio sovmorgonar. Ungefär en i halvåret alltså. Märkligt nog är det alltid han som har störst behov av att sova länge, han som mår dåligt, han som har huvudvärk, han som... ja du förstår nog =)

2009-08-02 @ 20:44:53


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback