Min EGNA eftermiddag :-)

GÖTTANS!

När 2 timmar passerat och de "viktiga" sakerna som bara måste göras hittills bara visat sig vara att spela Farmville och liknande aktiviteter så sa jag bara det att "nu sticker jag" och så tog jag bussen till Kinna :-) tänkte gå och noppa och färga ögonbrynen men hon var inte där. Får fixa det nästa vecka.

Gick en sväng till barnmorskemottagningen (har skrivit ett eget blogginlägg om detta) för att mäta magen och kolla sf-kurvan och sen gick jag till Lindex för att shoppa. Då ringer syster Kicki! :-D "Vill du hänga med till GeKås?" -Jaaaaaaaaa såklart :-)

Ringde hem för att säga till Mathias så det inte skulle krocka med fisket men fick inget svar hemma och inte på mobilen... jaja tänkte jag, det kan ju inte jag hjälpa så jag åkte till Ullared och GeKås :-) men först skaffade jag barnvakt åt Alvin om Mathias skulle behöva sticka före jag kom hem.

Väl på varuhuset fick jag tag i Mathias och berättade var jag var och att han kunde lämna Alvin till sin mamma om han behövde sticka iväg.

Sen hade jag och Kicki en jättetrevlig eftermiddag med spontanshopping. Ingen av oss hade något vi skulle ha så vi gick till alla de där ställena man aldrig hinner med annars och så hoppade vi över barnkläderna och sånt som man brukar fastna i ;-) jag UNNADE mig :-) massa bara till MIG! :-D bara stack in på barnavdelningen en liiiten sväng ;-) Alvin fick Kalsonger för 15 kr och Victor fick två suuuperbilliga tröjor för 10 kr styck :-) Hoppsan fick inget för det fanns inget fint. Men jag köpte amningskupor så det får väl räknas till Hoppsan då ;-)

Annars var det mysbyxor och en tunika till mig. Jag var TVUNGEN för inget passar längre nästan. Går ju i samma klänningstunikor jämt. Sen blev det en del godis, lite nyttokrafs och så. Ingen storhandling men kul att få komma iväg och bara vara med syrran och handla utan att handla till barnen bara.

Köpte en vetevärmare till Mathias också som han tänkt göra länge eftersom hans kiropraktor sagt åt honom att göra det. Meeen den är nog inte helt fel för mig att låna heller ;-)

Vi kom hem strax före 21 och då stod Mathias färdig för att åka och fiska och Alvin var redo för välling och nattningsprocedur och då kändes det helt okej att ta över faktiskt :-)

De hade varit ute vid huset i två omgångar idag och jobbat så han fick lite VIKTIGt gjort till slut ändå och det MED Alvin till och med :-) bra det.

Nu känner jag mig påfylld och glad :-) ...och fattig! Men får väl slänga upp lite mer på tradera får att få in några kronor.


Kommentarer
Postat av: ♥Camilla Nordin♥

Härligt Gumman! Det var du värd!

Det blir Ge-Kås för mig med nästa vecka när vi ska ner & semestra i Varberg! Utan karlar & utan barn ;-)

2009-07-30 @ 22:30:54
URL: http://camomillan.se
Postat av: Trollis

Kuuuul gumman. Ullared är toppen, både socialt och för humöret. Hihi.

Vet du, jag köpte en fleece där för 69 spänn som jag sålde för 260 på Tradera. Så'nt är skoj.

2009-07-30 @ 22:34:56
URL: http://www.thinki.se
Postat av: Beckah

trollis; va det en On the Peak? de är ju poppis på tradera och billiga på GeKås :-) man borde handla lite sånt hehe :-) deras underställ tex och softshell.

2009-07-30 @ 23:02:26
URL: http://beckahbitch.blogg.se/
Postat av: Femman :)

men shit va skönt att bara gå runt SJÄLV (ja, barnfri alltså ;)), och shoppa lite!



Och du.. man SKA unna sig saker lite då å då! Det behöver man! :)

2009-07-31 @ 08:26:09
URL: http://femmanfem.blogg.se/
Postat av: rebecca

skönt meed lite egntid. :) Jag funderar bara på hur du kunde lyckas med att inte shoppa massa onödigt när du väl är på GeKås. ;)

2009-07-31 @ 09:19:03
URL: http://geshiia.blogg.se/
Postat av: Beckah



Jag hade 0 kr att handla för egentligen men handlade för nästan 900 hehe. Om jag inte hade blivit uppringd av syrran hade jag ju inte åkt och handlat något alls så egentligen var ju allt onödig handling om man ser det så s



Har liiite ångest idag men jag tror det ska gå bra att sälja på Tradera så det löser sig. Problemet är ju att det inte är en vanlig månad utan Vicors födelsedagsmånad som ska finansieras men i värsta fall får jag ha kalas efter den 20 augusti. har fått göra det vissa år :-/

2009-07-31 @ 09:25:05
URL: http://beckahbitch.blogg.se/
Postat av: Kicki (storasyster)

Mmmmm, klart man ska unna sig... Jag fick panik framme i kassan och hivade ur en del ur vagnen... hamnade ändå på drygt 1100 kr... Trodde jag skulle bli lynchad när jag kom hem, men han trodde att jag handlat för typ 2-3000 när jag sa att jag handlat för mer pengar än jag tänkt ;-) =D

Tack, kära syster för en trevlig em/kväll =)=)

2009-07-31 @ 13:18:29
URL: http://ettermyreblaj.bloggagratis.se
Postat av: Beckah

Sa ju det att han skulle tro att du menade att du typ handlat upp ALLA pengar :-)



Tack själv för att du ringde :-)

2009-07-31 @ 13:25:20
URL: http://beckahbitch.blogg.se/
Postat av: Johanna M

Haha, kul med Ullared. Det var länge sedan jag var där. Jag är barnsligt förtjust i shopping. :-)



Egentid behöver man, du behöver ju ladda batterierna inför hösten!

2009-07-31 @ 13:26:14
Postat av: Helena med Eskil

Gud vad bra att du kom/ tog dig iväg!! Det förtjänade du (och Mathias ;-). Kram

2009-07-31 @ 18:49:21


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback