High Chaparral

Idag blev jag väckt på min sovmorgon av M som frågade om vi inte skulle ta och åka till High Chaparral :-) Ingen av oss har varit där innan och vi har pratat lite löst om att åka dit nu så det var inte mycket att fundera över :-) bara att hiva oss iväg.

Vi har ju inte så himla långt dit heller så då kan man lika gärna kolla upp stället. Vi hade riktig TUR med vädret! Jag fick se solen igen som jag saknat i flera veckor *lycka* snåla smålänningar att sno solen och inte dela med sig till oss här... nåja, jag fick ju låna den några timmar iaf.

Vi hade en supertrevlig dag. Stället är helt okej även om varken jag eller M är så där väldigt insnöade på pangpang och sånt men Alvin tyckte det mesta var spännande och det är ju snyggt gjort och alltså trevligt för ögat att gå omkring där. Bra skådespeleri och lagomt mycket aktiviteter fast jag tror att barn mellan kanske 4-10 år har störst glädje av det. Om man räknar bort VISSA cowboy-tokiga vuxna män då som förmodligen är de som uppskattar det allra mest. Nämner inga namn *****n hahaha :-D

Anyway. Alvin  är nu förälskad i sin nya revolver och sin hatt och sover nog rätt lycklig i natt. Priserna är helt okej  (är medlem i hyresgästföreningen och fick inträdesrabatt mot uppvisande av medlemskortet också) och lika så maten men INTE kön till maten. Fy fasen vilken tid det tog och sen insåg vi att vi valt fel ställe men men så kan det gå.

Ett gäng foton blev det också från dagen och dessa finns nu upplagda i bilddagboken :-)

Smakprov:








Kommentarer
Postat av: Mia

o vad tuff lilla Alvin blev!

2009-07-30 @ 09:54:04
Postat av: Trollis

Vad dom glodde när du tog kort. Haha, människor!

2009-07-30 @ 22:41:51
URL: http://www.thinki.se


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback