Att göra innan Hoppsan kommer

Jag har lixom inte ens börjat "boa" på något sätt :-) eller vad man ska kalla det.

Finns en del att fixa innan det är dags att få trean ju.


* Tvätta bebiskläder och lägga i garderob
* Fixa i ordning sovrummet
* Tvätta sjalar
* Städa skötbordet
* Köpa blöjor
* Hämta Babyskydd
* Skriva förlossningsbrev
* Packa BB-väskan

Vad gör man mer? Hm....

Ja det vore ju VÄLDIGT trevligt också om jag hann fixa till kameran innan Hoppsan kommer :-( annars kommer jag sörja resten av livet om jag ska behöva fota med min gamla bajskamera. Men det borde ju hinnas med.

Jag vill även hinna noppa och färga ögonbrynen och KLIPPA MIG! Tänkte önska mig en klippning i födelsedagspresent meeen frågan är ju om jag hinner? Fyller den 6 sept och är beräknad 8 sept... hm...

Min nyväckta vilja att boa har kommit smygande typ senaste 2 veckorna. Snart dags att ta tag i allt :-) först ut blir tvätten. har så grymt mycket tvätt nu så jag måste boka tid i tvättstugan och då kan jag ju lika gärna ta bebiskläderna också så har jag det gjort.

LOL med Alvin så bäddade jag spjälsängen i typ... vecka 30 eller något? Minns inte men tiiidigt bara för at jag fick något akut behov av att boa. Sen använde jag aldrig spjälsängen ändå :-) knasigt. Den här gången släpar jag inte ens fram den för det blir bara en samlingsplats för rentvätt och det vill jag INTE ha någon.

Kommentarer
Postat av: Trollis

Hoppas du hinner med allt. Började tidigt med Elliot jag.

2009-07-31 @ 10:00:40
URL: http://www.thinki.se
Postat av: Christer Romson Lande

Två förlossningsbrev?

2009-07-31 @ 10:12:24
Postat av: Beckah

fniss nej ett räcker förhoppningsvis :-D så jag tar bort det ena från listan ;-9 men jag har sparat två personers brev från nätet som jag ska sammanfoga till ett eget som passar mig. Stod mycket bra i deras :-)

2009-07-31 @ 10:59:56
URL: http://beckahbitch.blogg.se/
Postat av: Jelika

Jag har nästan packat färdigt bb väskan. Måste bara inhandla amningskupor, tvål, shampoo. deo, tandborste och tandkräm så är den biten klar. Är bara kameran som skall packas ner och de fixar vi när det är dax att åka.

Blöjor va bra att du skrev upp för det hade jag inte en tanke på. Sängen fixar mina föräldrar då vi skall ha min pappas gamla vagga även denna gång :-)

2009-07-31 @ 13:03:39
URL: http://jelikas.blogg.se/
Postat av: Sara

Klippningen rekommenderar jag verkligen!!! Jag hade planerat att klippa mig för fem veckor sen, just den dagen som Edvin bestämde att det var dags att komma. Jag ser helt knäpp ut nu (och är så klart med på massor av kort...), och det är svårt att komma iväg till frissan. Har hunnit fixa till luggen lite, men det räcker liksom inte.



Vi hade glömt köpa tvättlappar. Blöjor hade vi däremot köpt, och nu är det tur att vi åker bort lite så att de går åt eftersom vi bara använder tygisar hemma (och det visar sig att det är engångsblöjorna som läcker bajs).



Hoppas att du får en bra helg!

2009-07-31 @ 17:22:49
URL: http://www.lillasara.se
Postat av: Beckah

Tvättlappar är lugnt för jag använder bara tygtvättlappar och vatten och matolja (raps) och allt sånt finns. Finns även parfymfri bebistvål om det behövs. Har till Alvin.



Om blöjor inte hinns med har jag ett gäng tygblöjor också (vikisar)om det krisar, annars är det ju lätt att springa och köpa :-)



Meeen ska verkligen se till att hinna med klippningen! :-)

2009-07-31 @ 17:32:13
URL: http://beckahbitch.blogg.se/
Postat av: bakeapple

Jag klippte mig på em dagen före bf jag och gjorde slingor och fixade. Sonen föddes 12 timmar efter jag kom hem från frissan :)

2009-07-31 @ 21:00:52
Postat av: Lina

Jag har också just precis fått den där känslan av att vilja börja "boa". Har inte heller gjort nånting hittills. Har hela tiden tänkt att man hinner ju. Men jag känner en svag stress nu med 5 veckor kvar bara...

2009-07-31 @ 21:18:55
Postat av: kian

Tycker du ska högpriotera klippningen! Tänk att det är sista gången på länge du kan sitta hos frissan och läsa skvalletidningar medans du blir ompysslad. Så gör något snyggt... klipp av en rejäl bit och piffa till dig lite! Slitet hår är fult.

2009-07-31 @ 22:04:32
Postat av: Lina

Hoppas du delar med dig av ditt förlossningsbrev... Snääälla! Skulle gärna vilja se hur man kan skriva/inte skriva. Jag tycker sånt är jobbigt men väldigt viktigt. kom gärna med tips!

2009-08-02 @ 00:10:53


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback