När ska det sluta?

NÄR ska man få vara ifred? När ska den här historien lämna mig ifred?

En person, "K", har blivit av med sitt barn, "T" som är snart 2 år gammal. Anledningen är att hon missskött honom och framförallt att hon vägrat ta emot hjälp från soc. Till slut såg soc ingen annan utväg än att tvångsomhänderta barnet enligt LVU. Länsrätten gick på soc linje och fastställde domen och barnet är nu LVU-placerat.

K skrev en miljard trådar om detta på familjeliv.se. I en av trådarna var jag med och skrev och försökte få henne att förstå att det är inte världen som är emot henne och soc gör inte detta för att jävlas. Hon har sig själv att skylla och måste se sina brister. K kunde absolut inte ta till sig detta utan hotade att soc-anmäla mig bara för att jävlas. Som ren hämd alltså. Många såg hoten om anmälning och de finns även väl sparade i många datorer vid detta laget.

I flera dagar höll hon sedan på och skrev i min blogg medan jag försökte ignorera. Tillslut orkade jag inte stå emot utan började svara tillbaka i kommentarer och inlägg och det blev VÄRLDENS liv.

Jag insåg att det bara blev värre och värre och bad om att tjafset och K skulle försvinna från min blogg.

Ytterligare några dagar senare ringer soc i min kommun mig per telefon och vill komma och hälsa på! K hade alltså gjort den där anmälan som hon hotade med - PÅ RIKTIGT! Så sjuka människor finns det alltså. Som soc-anmäler folk som de inte gillar på nätet! Så en timme senare hade jag två socialsekreterare i mitt kök som berättade om anmälan som ordagrannt handlade om exakt de saker som K hotat att anmäla mig för.

Åter igen blev det vääärldens liv i min blogg. Jag fick tyst på det genom att stänga av den öppna kommentarfunktionen och radera den sista slängen.

Trodde jag skulle slippa skiten.

Men nej då pratas det ÖPPET om MIG i hennes NYA tråd på familjeliv! Allt som hänt och mitt namn skrivs öppet på den enda sidan på nätet som jag inte ens kan KOMMA IN PÅ! jag kan alltså inte ens läsa skiten.

**

LÄMNA MIG UTANFÖR!

K Du är en mycket sjuk människa som behöver få vård och mediciner och jobba med dig själv så du kan få hem T i framtiden. Ta och lägg krutet på att förändra DIG istället för att använda det till att hata världen. Då kommer allt bli mycket bättre!

Sluta starta trådar om hur fel soc gjort och lägg energin på att se dina brister och jobba med dem, det är det ENDA som gör T gott. Det du gör nu skadar honom och skadar dina chanser att få hem honom.

JAG har inte plockat ut någon dom, jag har fått den skickad via mail av någon på familjeliv. Minns inte ens vem. Domen är offentlig handling så det är ju bara för dig att acceptera att den blir läst.

Du har överklagat och det går vidare till Kammarrätten, ja, men Kammarrätten måste inte ta det i form av en muntlig förhandling. De kan lika gärna bara läsa allt inkommet material och fatta ett beslut direkt och skicka per post, utan att det blir någon rättegång på det viset som du tänker dig.

Lika bra att du inser också att det är väldigt ovanligt att ett misskött barn som dömts till LVU av Länsrätten får det ändrat av Kammarrätten. Det är ett solklart fall, det kan alla se utom du själv, ALLA, inklusive T's pappa kan se detta. Kanske du skulle ta och tänka på det en smula.

INGEN vill dig illa, inte ens jag vill dig illa trots att du anmälde mig till soc bara för att jävlas, bara för att hämnas och bara för att vara elak. För att du  "Önskar vid Gud att jag ska bli av med mina barn så jag får känna hur det känns, eller ännu hellre att jag dör". Dina ord, till mig.

Jag har aldrig önskat livet ur dig eller att du ska vara utan ditt barn. TVÄRT OM har jag skrivit mängder med gånger att jag hoppas att du ska bli frisk och få hjälp och att du ska ändra dig JUST FÖR ATT du ska få tillbaka T. Just för att jag VILL ATT T SKA KUNNA BO HEMMA. I dagsläget går inte det, eftersom du vägrar inse, vägrar förstå utan bara skyller ifrån dig på alla andra i hela världen. Alla är det fel på - utom du själv, du har inga brister enligt dig själv.

Du skriver att du förstått att du gjorde fel när du bet din son. Jasså? har du verkligen förstått det? I en kommentar i din egen blogg skrev du att på grund av att du bet T så slutade han bitas eftersom han förstod att bitandet gjorde ont på mamma. Då har du ju INTE förstått! Då tycker du ju med andra ord att det var rätt och fungerar bra dessutom.

Nej K, jag vill dig inte illa och ingen annan heller, vi vill dig väl och framförallt vill vi T väl och jag som själv är familjehemsbarn VET att barn VILL bo hos sina riktiga föräldrar nästan till varje pris. Men ibland är det faktiskt inte lämpligt och just nu är det inte lämpligt i T's fall. DU kan ändra detta, DU kan göra något åt saken och förändra dig så att det BLIR lämpligt så att han kan komma hem igen.

Ta och gör det istället för att sitta och önska livet ur andra och soc-anmäla och allt vad du håller på med istället för att göra något vettigt för din son.

Svara inte K, jag är inte intresserad av att höra av dig igen.

Ja, jag ger min tillåtelse för den som vill att referera till och länka till det här inlägget sålänge inget plockas ur sitt sammanhang (då måste länk anges också).

Kommentarer
Postat av: Anonym

så nu börjar du hänga ut mig IGEN, skickar detta vidare till polisen direkt. Hoppas bötern blir fet för din del,sluta häng ut mig ditt jävla as du har ingen rätt till det.

2009-01-26 @ 18:30:20
Postat av: Beckah

Nej, K, jag hänger inte ut någon. "K" och "T" är inte att hänga ut. Polisanmäla? Tja, det skulle göra mig föga förvånad eftersom du gillar att anmäla. Ta och läs mitt inlägg igen och läs sedan din kommentar och inse hur tragisk den är när du jämför den med mitt inlägg här i bloggen. Förstår du inte att det är precis den här attityden och det här sättet du har som gör att du behöver hjälp?

2009-01-26 @ 18:34:28
URL: http://beckahbitch.blogg.se/
Postat av: Anonym

detta kommer stå dig dyrt så ja ber dig att genast ta bort de där inlägget för jag har daglig kontakt med polisen om detta ärende att du hänger ut mig i din blogg så snälla, ja ber dig SLUTA HÄNG UT MIG, för det är du som är sjuk som gör så.

2009-01-26 @ 18:38:16
Postat av: Beckah

Snälla K, förstå att det INTE är ett brott att skriva det jag gjort i min blogg! Däremot är det ett brott att skriva "det kommer stå dig dyrt". Olaga hot kallas det brottet. jag tycker synd om den polis du håller på och terririserar med sånt här. Lägg energin på att förändra dig och få hem din son istället för att sitta och anmäla till höger och vänster.

2009-01-26 @ 18:44:44
URL: http://beckahbitch.blogg.se/
Postat av: jennie

Jättebra skrivet!

Har du länken till FL tråden?

2009-01-26 @ 19:06:41
URL: http://!
Postat av: Severus

Den där K verkar ju helt skruvad i korken, det ser man ju lätt på inläggen som duggar tätt...



"nu börjar du hänga ut mig IGEN"



tillåt mig SKRATTA!!! Man måste vara jävligt synsk för att veta vem "K" är

Polisen kommer göra som jag, skratta

hahahahahahahaha

2009-01-26 @ 19:07:24
Postat av: Anonym

Var en idiot då. kan inte vara lätt att vara så korkad. suck.

2009-01-26 @ 19:07:45
Postat av: Helena

Beckah, jag fattar att Kicki avskyr dig!! -det kan inte vara lätt att stöta på en så fantastisk och stark mor som dig, när man själv är en jävla looser som inte kan ta hand om sitt eget barn; utan SOCIALEN får göra det istället..! :) Vilket jävla misslyckande..!

2009-01-26 @ 19:25:54
Postat av: mitha

vilken tråd på fl är detta?

2009-01-26 @ 19:33:24
URL: http://himmelohelvete.se
Postat av: Tintin

Men vaddå hänger ut! nu får du vell ge dig!

Jag börjar förstå att dom tog ditt barn ifrån dig!

Du beter dig ju som att du skulle vara 3år! väx upp lilla lilla vän.

Det är du som har hänt ut dig själv med bloggar till höger o vänster o skriver ut namn och allt i erat liv! hoppas för din son skull att han inte kommer få leva med detta hela livet eftersom alla vet vilka ni är PGA DET DU! jag upprepar DET DU!!!! har skrivit

2009-01-26 @ 19:34:18
Postat av: b.b

Man vill ju bara diagnosticera det lilla flickebarnet..

2009-01-26 @ 19:35:04
Postat av: Kikar in då och då...

Ja, det har verkar ju ha gatt nagra steg for langt... typ ett par mil...



Varfor ar du inne pa familjeliv och laser vad K skriver, Beckah?

Let it go... let it go... don't feed the fire...

2009-01-26 @ 19:40:48
Postat av: Pernilla

Hur gick det för dig? När soc kom? Du behöver inte svara.... om det känns för perosnligt

2009-01-26 @ 19:45:20
URL: http://bampi.blogg.se/
Postat av: TinTin

Och en annan grej jag undrar över är hur du K kan tro att soc någonsin kommer ge tillbaka dig ditt barn när du beter sig som du gör över hela nätet?

Hur mycket bevis har dom inte samlat genom att läsa allt omoget och kontiga grejer du skrivit??



sen att anmäla blogg ägaren till soc som hämd kan man ju börja undra vad du har för värderingar. Uppenbarligen inte dom rätta!

2009-01-26 @ 19:52:57
Postat av: Severus

Kicki kanske får en kick av att kicka andra i röven?

2009-01-26 @ 20:07:36
Postat av: rebecca

ta inte bort inlägget för de va hur bra skrivet som helst! och snällt av personen som berättade om denna tråd och tog prints.. jag började me ta prints i FLtråden innan jag såg att "någon" redan gjort de.



och så kan vi hoppas på att hon blir så provocerad att hon skriver massa inlägg i sin egen blogg (och mer här) som hennes soc ser =) JAPP känner mig sååååå väldigt omogen, töntig, barnslig osv just nu när jag skrev detta, men inte så konstigt då K hänger här.. man blir ju som sin omgivning har ja hört ;)

2009-01-26 @ 20:12:56
Postat av: Ida

Någon som kan länken till nya tråden på FL ?

2009-01-26 @ 20:13:28
Postat av: Sandra

OMG! Kan bara hålla med "Severus", polisen kommer bara skratta åt K! Ett så sanslöst omoget beteende. Hoppas T får ha bra vuxna förebilder omkring sig, istället för att bo med sin mamma. Sorgligt men sant.

2009-01-26 @ 20:18:51
Postat av: Lina

Men... Hänga ut henne? Innan hon började radera inläggen i sin egen blogg så stod de titt som tätt om en "B". Hmmmmm. Och det var ju inte direkt lika pedagogiska saker som hon formulerade där kan jag säga.

2009-01-26 @ 20:19:51
Postat av: Lotta

BECKA, DU ÄR BÄST!!!!! Har skrivit det förr men tar det igen, JAG och alla andra håller med dig.



K, ta emot hjälp!!

2009-01-26 @ 20:20:00
URL: http://rallyascona.blogg.se/
Postat av: Anonym

men det är väll inte att hänga ut nån om man bara skriver K o T? eller hon kanske menar karin o thomas. vad vet jag

2009-01-26 @ 20:26:08
Postat av: Vaniljtopp

Har kollat i Metrobloggen och såg lite bilder. Då K bor i samma stad som mig så blev jag lite paff när jag såg en bild på flera personer och jag kände igen en...tror det är K:s mamma för de är ganska så lika.

Och är det K:s mamma så är jag inte förvånad att K inte har sin son hemma hos sig.

Den familjen har INTE alla hästar hemma kan jag lova, hennes mamma är i min ålder ungefär och de har alltid varit konstiga, redan när vi var barn.

Och läser man längre bak i bloggen så märker man ju det...allt handlar bara om "trött och sova" hela tiden plus att på ett ställe hade hon skrivit att hon inte orkat städa...precis som du gjorde Beckah och det blev du anmäld för av K....snacka om att kasta sten i glashus!!!

2009-01-26 @ 20:45:23
Postat av: Emma

Ett utmärkt inlägg, kort och koncist och utan att sjunka till K:s dagisnivå. K behöver hjälp.

2009-01-26 @ 20:51:21
Postat av: Anonym

Bytt blogg. det hade jag gjort för läääänge sedan :D

2009-01-26 @ 20:52:01
Postat av: Anonym

Den här kommentaren är endast riktad till dig som skriver i denna blogg, så jag skulle helst inte vilja att du publicerar den. Jag vet inte hur stor kontakt du har haft tidigare med människor som är psykisk sjuka. Jag skulle vilja råda dig att ta det lugnt för en riktigt psykiskt sjuk person kan t.ex. leja en person som ska mörda dig eller någon av dina närstående. Visserligen har du inte skrivit ut efternamn eller ort (såvitt jag har sett) men du borde ändå tänka på din säkerhet. Särskilt nu när hon troligtvis kommer att få det bekräftat att sonen inte kommer hem så går det att anta att personen ifråga mer eller mindre kan släppa sina gränser, och du är en person som är drabbad av hennes hat. Ville bara säga detta. Hoppas hon lämnar dig ifred!

2009-01-26 @ 21:09:01
Postat av: Meya

Att skriva K och T innebär inte att hänga ut. Det kan vara vilka som helst.



Du, K, bör nog ta och läsa Beckahs inlägg en gång till. L Ä S ! Ord efter ord.



För övrigt är jag väldigt nyfiken på vad det är för tråd? Den kan väl knappast vara kvar?

2009-01-26 @ 21:19:51
URL: http://www.metrobloggen.se/xela
Postat av: Anonym

Jag bara måste få säga det här. Ta inte illa upp, men på din bild till vänster här så ser du ut som en snopp!

2009-01-26 @ 21:31:38
Postat av: anononyma mig

Amen lägg av du är ju minst lika omogen genom att liksom skicka vidare en dom ... Spelar väl ingen som helst roll om den är offentlig..Gräver man runt i andras dokument då har man ju ett jädrans tråkigt liv.. varför liksom läsa en helt okänd persons dom.. Intressant?? hmm, tänka sig att du är så pass ``populär`` på Fl. Jag är 20 år du är 30-40 vad vet jag men du beter dig ju inte som en, när du chafsar som in i norden med människor.. Du kunde skött allt på ett bättre vis dvs att inte bry sig ett skit vad kicki säger.. Kicki behöver hjälp tydligen är hon ju inte klar i huvudet och säger en massa konstiga saker som folk blir chockade över.. det är som om hon lever i en 5-årings kropp... Jag vill inte döma dig på ett dåligt sätt men du framstår själv som omogen när du är så dramatisk i allt du säger och är aggressiv, och att skriva ett fullt inlägg och sedan skriva att kicki inte får skriva i din blogg är ju enbart för att provocera ellerhur?? nej du borde nog mogna lite du också tycker man tack och hej!...

2009-01-26 @ 21:41:33
Postat av: Catharina/ Fidelis

Detta är ju helt sjukt Beckah.

K är en sjuk person.



Tycker synd om dig som har hamnat i skottlinjen för en psykopat!

2009-01-26 @ 21:56:13
Postat av: Anonym

Du har skrivit i tidigare inlägg att du kan maila över domen, du får gärna skicka den till mig. tack =)

2009-01-26 @ 22:08:26
Postat av: Lina

Nu vet jag inte om denna bloggs ägare vill att man ska gå in och läsa tråden på FL. Men om hon vill att folk ska göra det så, testa sök på "K's" namn och Beckah på forumet... Jag håller på avverka den nu, det står inget nytt faktiskt. Den är för övrigt, surprise surprise, stängd redan.

2009-01-26 @ 22:36:37
Postat av: Katinka

Jag hoppas att soc besök gick bra och att du har förmåga att inse att de måste göra det. De kan ju inte på förhand veta att det är en hämndanmälan.



Men som det nu har utvecklat sig är nog det enda raka att undvika henne, trådar på FL som hon skriver i (och de är ju en del och under olika nick) och ev kommentarer hon gör här.



Detta skriver jag även om jag själv säkert skulle haft lust att ge mig in och strida för min heder och ära. Men mot vissa strider till och med gudarna förgäves.



Ser att du är på Nutrilett så det går ju inte att säga ät en chokladkaka istället ;) Hoppas du kan hitta på något mindre kaloririkt substitut



Kram på dej

Katinka

2009-01-26 @ 22:45:08
Postat av: Maria

Gör som de flesta...Skrattar åt "K".Snacka om att göra bort sej ofentligt,och sen sj hota här inne ojojojoj kan inte va lätt!!

2009-01-26 @ 23:27:08
URL: http://aquamarine78.blogg.se/
Postat av: Linaek

Beckah

Du uppvisar gång på gång att du är en ung klok kvinna/mamma.



Jag tycker att det är obehagligt med k:s alla hot till dej.



Hur kan jag maila dej privat.



MVH LINAEK

2009-01-27 @ 00:06:48
Postat av: Greta

Styrkekram liksom.

Pussåkram från FL

2009-01-27 @ 04:57:53
Postat av: Johanna

Bra B, du vet vad jag skrivit. Och som du säger du har inte gjort något brottsligt, ta de bara lungt. Jag skulle också gärna få länk till FL om någon hade, för jag själv är inte reggad, tycke ritne om o ge ut namn adress och persnr så där.

2009-01-27 @ 07:30:57
Postat av: Johanna igen!

Skriver kommentaren jag skrev till ett annat inlägg i en annan blogg, då jag tvekar på om den personen tar in neg. kommentarer.



Hej! Vet du vad.Det finns ingen öppen utredning, då skulle Becka mfl blivit delgivna misstanke om brott eftersom det enl. RB är tvunget att göras. Ärekränking finns inget brott som heter. Grov fridskränkning kan du bara bli utsatt av av din egen sambo/partner. förolämpning är inget brott, finns inte stadgat i BrB. Och ang förtal, så missade du rekvesiten.

2009-01-27 @ 07:41:29
Postat av: Karolina

Jag anser att Beckah har sig själv att skylla, ni som ger henne såna eloger för att hon är den hon är. Om hon varit lite smartare hade hon själv inte spätt på i den där tråden som K startade angående soc. Kunde inte du Beckah, som är så mogen och klok, ha tänkt "nu har jag sagt mitt till K, nu går jag vidare" men nej, du skulle prompt påpeka alla hennes fel och brister för att du vill också känna dig duktig som de flesta, eller hur? Du ver mycket väl att det finns en o annan "basket case" på nätet och det kan man snabbt räkna ut när man läser hur folk skriver. Jag tror att du räknade ut detta också men som sagt var bara tvungen.....

Jag tycker inte synd om K, hon verkar behöva hjälp, det är väl det enda jag håller med dig om, Beckah. Men efter att ha lekt psykolog på nätet har du bara dig själv att skylla.

2009-01-27 @ 08:31:56
Postat av: Anonym

"Muntlig förhandling äger så gott som alltid rum i mål som handlar om tvångsvård av missbrukare och unga."



Visst kan det bli som du skriver att hon inte får muntlig förhandling, men risken är liten.

2009-01-27 @ 09:27:03
Postat av: Anonym

Läser nu på FL och även ett litet barn kan se vem som startat den tråden! Att inte människan ger sig nån gång! Hon måste snart få en utredning gjord på sig så rätt medicinering kan sättas in! Hon är ju farlig för sig själv!

2009-01-27 @ 10:03:12
Postat av: Lisa

Bra skrivet. Hoppas K låter dig vara nu och att hon tar tag i sitt liv istället så hon kan få tillbaks sin son.

Maila gärna domen till mig om du vill (om du får), har följt hela den här historien ett tag.

Mvh Lisa

2009-01-27 @ 10:29:21
Postat av: Beckah



Karolina;



ah du menar precis som tjejer som går i utmanande kläder och lockar killar och så får skylla sig själva sedan när de blir våldtagna?



Smart resonemang.

2009-01-27 @ 10:37:13
URL: http://beckahbitch.blogg.se/
Postat av: Monika

Nu kan jag egentligen inte svara för vad Karolina menar och inte och jag håller inte med om allt hon skrev. Skylla sig själv är ett uttryck som jag inte gillar egentligen. Det handlar väl mer om att ta ansvar för sin egna handlingar och se vilka konsekvenser de kan få. Om jag varit helt oanonym på FL och på det sättet även lämnat ut mina barn identitet, då skulle jag absolut ha slutat skriva i "K" tråd för länge sedan. Det tycker inte jag handlar om att man får skylla sig själv om personen i fråga verkställer sina hot, utan mer om att man får göra ett övervägande om det är värt det. Alltså eftersom "K" så tydligt visade att hon var på krigsstigen, så tycker jag kanske att det var lite konstigt att det var så viktigt att få sista ordet.



Naturligtvis är det aldrig ens eget fel om man blir våldtagen, hur full man än varit och hur lättklädd man än visat sig. Trots det kommer jag att uppmana min dotter att inte gå ensam hem på kvällen. Ringa hem om hon behöver hämtas och att aldrig lämna sina kompisar ensamma på fyllan. Precis som jag kommer att tydligt informera om risken att provocera människor på nätet och att lämna ut sin identitet på nätet så att man går att identifiera. Däremd inte sagt att jag kommer att tycka att hon får skylla sig själv vare sig hon blir våldtagen eller blir utsatt för någon galning som identiferat henne på nätet.

2009-01-27 @ 11:26:46
Postat av: Linaek

Även jag har gjort som Beckah



Försök att få K att lägga sin energi på annat än att starta upp trädar som bara slutar i låsta trådar.



Här kommer mitt inbox till henne.



Jag bor i stockholm och skulle aldrig i livet göra en soc anmälan utan att först försökt hjälpa dej genom att vara ärlig nog att säga sanningen till dej.

om jag tex sett vad du brustit i.

Jag är en person som inte räds för att göra mej obekväm med problem.



Hade du funnits i min bekantskapskrets eller i min ärvaro så hade jag aldrig detta gå denna väg. Även om jag hade fått skit av dej så hade jag stått brevid dej och rättat till dina brister innan det vart försent.

Sådan är jag

mvh linaek

--------------------------------------------------

Jo det jag vill säga skulle jag igentilgen vilja säga till dej med ord. Det är svårare att skriva ner det så här just för att man inte kan lägga olika tonlägen i skrift.

Men jag gör ett försök

För det första det jag skriver till dej och det du skriver till mej kommer iallafall från mej stanna här.





Så nu ska jag skriva lite om mej ,jag vet ju lite om dej

Så för att du ska få en liten bild av vem jag är.

Jag är drygt 40 år och har fött 3 barn när den yngsta var runt 4 år blev jag förfrågad om jag kunnde ta emot en liten bebis. självklart kunnde jag det



Jag och min man hade precis gått ut en kurs som heter praid

det är en kurs som man blir erjuden om man funderar på att bli familjehem den var 10x3 timmar



för mej var det inget att fundera över

jag är uppvuxen i en familj där det alltid var 2-3 extra ungar runt matbordet Det var kompisar till oss barn som hade det lite knaggligt i livet. Dom kom och vilade upp sig och sökte styrka hos mina föräldrar. detta var inget mina föräldrar tog betalt för. det bara var så i min familj man tog hand om dom som inte hade det så bra.(kommer från en familj som levi i överflöd med pengar)Så det handlar inte om att tjäna pengar på andras olycka.



Så att bli familjehem var inget jag tänkte bli. kännde det som om det var självklart för mej att fortsätta där mina föräldrar slutade.



Så den dagen dom ringde om den lilla bebisen så var det en själklarhet att ta emot henne med kärlek och värme.





Det jag vill förmedla till dej är bla

jag förstår din frustration över att du känner dej missförstådd och att du är inne i en förnekelse period.



Jag vet att du blivit erbjuden hjälp redan när theo föddes och det är bara så dummt att du förnekar detta. men jag förstår varför du gör det. Hur jag vet det kan jag inte gå in på.

Jag vet att du kommer att förlora theo och det är sorgligt



Men det betyder inte att du förlorat han för all framtid.

Han kommer inte att glömma dej eller vart hans ursprung är.

och det är din uppgifta att se till att det blir så.

det kan du göra genom att jobba för en bra relation med theo

Det gör du genom att göra theos liv så lätt som möjlig

I familjehemmet.Även om det är motigt att komma på besök så gör det varje gång du kan. ju mer du sammarbetar med soc ju fortare kan beslutet om lvu ses över och då kommer han ha möjlighet att bli sol placerad istället och då kommer det blisåååååå mycket enklare att jobba på en hemgång.



Även om du hatar soc och tycker att dom är så blåsta så skit i det. När theo väl fått flytta hem till dej så kan du strida för den saken. men som läget är nu kommer varesig du eller theo tjäna på att du visar ilska,hat osv



begär att du får gå på olika kurser och föreläsningar i föräldrarskap även om du anser att du är en bra mamma, du kommer att ses som en bättre mamma om du söker hjälp.





Min yngsta dotter har ingen relation med sin födelsemamma

hon skiter totalt i allt utom henne själv



min dotter har en super fin relation med sin födelsepappa och han har under åren blivit en av mina bästa vänner vår dörr står alltid öppen för han. han ahr blivit en del i vår familj och allt för att han är en så storsint människa som alltid satt dotter i första rum. han har aldrig krävt hennes kärlek eller tvingat henne att säga pappa till han.

Han är en enastående person som jag verkligen älskar av hela mitt hjärta. och jag hoppar att du ska få samma möjlighet i familjehemmet där theo kommer att hamna.





Men allt handlar om hur du agerar i detta.

Skit i att försvara dej hela tiden säg till soc jag jag har brustit i detta och detta.



jag vill att du ska läsa detta en gång till innan du eventuellt svarar mej för jag ser en liten del i din problematik. Du har svårt att se vad som menas i skriften du tror oftast att man vill dej illa just för att du är så snabb så du hinner ite alltid ta in det man menar på rätt sätt.

och det är inget du kan rå för.



Hoppas att du fått en lite bättre bild av mej.



MVH lina





Och nu bryter jag mina ord att detta skulle stamma mellan oss.



jag visar det här för att ni ska förstå att det inte bara är Beckah som försöker få henne att sluta upp med att lägga energin på fel ställe.







2009-01-27 @ 11:46:09
Postat av: Åsa

Jag har läst Ks blogg och följt den aktuella tråden på Fl och jag måste säga att k gräver en djupare och djupare grop till sig själv..

Att hon nu anmält dig förstärkter bara min åsikt att tjejen inte har "alla hästar i stallet"

2009-01-27 @ 12:12:11
Postat av: linaek

Vill även säga att mina ögon är inte så pigga.

Jag har jobbat i natt

Där av en massa felstavat7snavar fel på tangentbordet

2009-01-27 @ 12:19:25
Postat av: Anonym

Vill tipsa dig om den nya gratis supersidan FREESTREET helt ny jättelätt att värva.



Du får presentkort från NELLY eller et SUPERPRESENTKORT där du själv kan välja butik.



Ta chansen helt gratis och jättelätt



http://www.freestreet.se/?r=135

2009-01-27 @ 14:30:22
Postat av: Mian

Alltså detta börjar verkligen bli löjligt. Varför låter du/ni bara sluta bry er när nån av er skriver nåt om er. Det måste ju finnas mer en att bråka om detta. Och jag fattar inte varför du ska bry dig om vad K gör förnåting, har d inte tillräckligt att ta hand om i din vardag? Det borde du ha. Varför ska du lägga massa onördg energi. det är ju inte ditt liv som har blivit krachat eller? Du behöver inte sita och ge nån mer skuld. Eller lever du på andras sorger, mår du bäst då???

2009-01-27 @ 16:25:34
URL: http://www.metrobloggen.se/Mian1984
Postat av: cm

helt seriöst..... finns bara några kort radera för att förklara mina tankar just nu;



HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA



Beckah du fina; <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

2009-01-27 @ 18:02:38
Postat av: Anonym

ESKAPISM = VERKLIGHETSFLYKT



Det enda lilla ordet sammanfattar vad en "viss" person verkar vara drabbad av! Obs! Det är INTE Beckah jag avser, men det förstod ni väl direkt? ;)

2009-01-27 @ 18:31:54
Postat av: Kicki

Tänk vad en liten, ja LITEN människa kan sätta igång folk... =)

Ja, man måste vara väldigt liten om man måste trycka ner andra för att själv må bra (och jag menar INTE min syster Beckah...)

2009-01-27 @ 19:44:06
URL: http://ettermyreblaj.bloggagratis.se
Postat av: undrande

Vad är hennes nya anv. namn de gamla kommer ja inte in på?

2009-01-27 @ 21:38:37
Postat av: Karolina

Postat av: Beckah



Karolina;



ah du menar precis som tjejer som går i utmanande kläder och lockar killar och så får skylla sig själva sedan när de blir våldtagna?



Smart resonemang.



Jag kan inget annat än att skratta åt ditt svar. Du har verkligen talang för att skriva men dina jämförelser är under all kritik. Hur denna "smarta", som du säkert tror, jämförelse har kokats ihop i ditt huvud är ju en gåta. Kort kjol och våldtagen? Jaaa det var ju precis DET jag tänkte på när jag skrev till dig.

Det är ju sånt här som gjort att du hamnat i detta kaos, och det är helt otroligt att du själv inte inser det.



2009-01-27 @ 22:38:37
Postat av: anonym

undrande:



niinah.

2009-01-28 @ 00:14:49
Postat av: sixtensax

http://www.familjeliv.se/Forum-5-175/m40259781.html





Niinah 00:07



Flera som B har hotat kom och mejlade mig och kände att dom ville göra något, så de gjorde de väl då, tog mod till sig jag gjorde det iaf inte och det säger ja med rent samvete.

2009-01-28 @ 00:22:14
Postat av: Exmoderatorn

Hehe.



Det är den här typen av smaskiga forumbråk som man hoppas se fler av på Familjeliv. De är nämligen riktiga publikmagneter.



Och publik betyder pengar. Säga vad man vill om den före detta annonssäljaren till VD, men vad som driver upp priset på annonser vet hon.



Så mindre moderering och mjuka silkesvantar för "niinah" och liknande lär vi se även i framtiden.



Ka-ching! ;-)

2009-01-28 @ 00:52:07
Postat av: Ella

Ni människor måste verkligen ha lite att göra!! Ni klagar på "K" Skriver om "B" startar trådar på FL och faan och hans moster.. Men ni är faan inte bättre själva!! Jag har aldrig någonsin stöt på något mer IQ befriande folk.. Ni säger att "K" ska lägga energi på att få hem sin son .. Men när hon gör ett seriöst försök .. Ja då börjar ni spekulera i varför hon gör de.. Skaffa ett liv för faan .. eller oandra sidan kan de ju vara svårt när man inte har något ... Ni är så oseriösa och idiotiska så de är synd om er .. ha de så förbannat bra för de ska jag ha kalla mig omogen och patetisk och alla möjliga ord ni kan få fram jag bryr mig inte* Jag kan åtminstånde stå för mina ord......

2009-01-28 @ 01:46:41
Postat av: BitchigaBea

Detta är skrämmande... Vad sa socialen om det hela då? Dem kan ju inte ta detta på fullaste allvar? Kram

2009-01-28 @ 07:39:11
Postat av: Karolina

Det passade tydligen inte att publicera mitt svar angående jämförelsen om kort kjol och våldtäkt, det innebär att du också tyckte den va lika idiotisk. Om du håller dig till ämnet när man vill diskutera ngt med dig så slipper du en massa trassel.

2009-01-28 @ 08:50:15
Postat av: Beckah

Karolina; jag lät bli att publicera den kommentaren för din egen skull för att den var så sjukt pinsam. jag skämdes å dina vägnar att du inte ens förstår vad en liknelse är för något. Pinsamt. Men nu är den godkänd så du kan bli förnedrad öppet eftersom du ville det.

2009-01-28 @ 09:50:08
URL: http://beckahbitch.blogg.se/
Postat av: jennie

hej hej.. du jag stod o tänkte på detta precis, men har fl redaktionen något otalt med dig?? känns bara som om de straffar dig men inte henne? eller jag har kanske missat hennes straff? saknar dig på fl, och hoppas att hon lämnar dig i fred i framtiden.

2009-01-28 @ 12:40:55
Postat av: Anne

Jag finner inga ord för hur otroligt korkad jag tycker att "K" är. Hur kan man bli så dum?!

2009-01-28 @ 14:04:41
Postat av: Karolina

Men kan du då förklara hur du kom fram till den liknelsen? Jag skriver "du får skylla dig själv" angående saker som K skriver till dig. Du hänvisar till "kort kjol och våldtäkt". Förklara för mig som är så efterbliven haha.

2009-01-28 @ 20:15:10
Postat av: Christer Romson Lande

<b>Johanna igen</b>: du skrev att "förolämpning är inget brott, finns inte stadgat i BrB". BrB 5 kap. 3 §: "Den som smädar annan genom kränkande tillmäle eller beskyllning eller genom annat skymfligt beteende mot honom, dömes […] för <b>förolämpning</b> till böter".



Däremot är det riktigt som du säger att "Ärekränking finns inget brott som heter". Därmot så har hela BrB 5 kap rubriken "Om ärekränkning". Det är alltså ett samlingsnamn för förtal och förolämpning.

2009-01-28 @ 22:03:29
Postat av: Mammab

men jisses. vi har haft våra åsikter om varandra.



men att gå så långt som denna "K" gör är väll att ta i?



Sen vad det gäller "K" så sök hjälp, och ta emot hjälp om du blir erbjuden. Annars kommer det nog vara rätt svårt att få tillbaka din son.

2009-01-28 @ 23:53:31
Postat av: vampyria2 /charlotte

Nu är jag så nyfiken så jag håller på att spricka, vill gärna ha länkar till både k s blogg och till tråden på FL som jag verkar ha missat, helt otroligt jag trodde jag hade sett de flesta :D Och Becka saknar dig och dina kloka in lägg på FL, när får intelligenta du komma till baka då? Du behövs ju där :) Min mail är [email protected] om nån orkar skicka länkarna till mig så blir jag enormt tacksam :D

2009-01-29 @ 22:56:09
Postat av: Izze

HOLE IN ONE. varenda jävla ord är fan mitt i prick.

2009-01-30 @ 00:01:04
Postat av: wera

hej.. jag har följt trådarna på FL också och då jag själv varit utsatt för "falska" anmälningar till soc och utredd försökte jag ge K min åsikt om hur hon framstår, då jag även vet att MINA utredare läste min blogg. De förklarade till och med för mig att det är väldigt vanligt att det gör så, söker på FB OCH familjeliv då de vill få så många sidor av saken som möjligt för att kunna göra en rättvis och korrekt bedömning. Men då jag ser hur hon bara blir mer och mer agressiv så blir jag rädd.

Och att bita sitt eget barn i "avskräckande syfte"!?!?!?! Jag som läst barns spårkutveckling på högskolan vet (och de flesta av mina vänner som har småbarn men INTE har läst den kursen vet) att barn som saknar ett fullvärdigt språk bits...de bits för att markera, de bits för att de är arga, ledsna och frustrerade för att de inte kan tala om vad de vill. De bits för att de är hungriga, trötta eller bara på dåligt humör, de bits för att de har ont i magen eller för att de vill att mamma/pappa ska förstå att något inte känns så bra..... Biter man tillbaka sänder man signaler till barnet att det faktiskt är OKEJ att bita..... bita sitt eget barn skakar på huvudet

jag bet inte ens min hundval-när jag hade en- trots att instruktören på hundklubben sa att det var ett bra sätt att få den att nafsa.....

2009-01-30 @ 08:01:01
URL: http://ruthinger.wordpress.com
Postat av: Hellen

Men vad blev soc:s slutsats vid besöket hos dig Beckah?

(tror iaf jag läst igenom allt, ursäkta mig annars)

2009-01-30 @ 18:07:25
Postat av: Sansan

men jösses. Beckah. eftersom du är så duktig på att kritisera och fördöma precis alla andra som inte har exakt samma åsikter så kanske du ska tänka att du kanske inte är så jävla bra själv?

Om man kan se ner på alla som väler andra vägar här i livet utan en tanke på att dina elaka ord kan såra... då är det dags att börja tänka efter snart. nu verkar ju inte "K" ha alla getter hemma men det ger inte dig rätt att bete dig som du gör ändå.

2009-02-01 @ 17:50:44
URL: http://www.metrobloggen.se/sansan
Postat av: Joa

19 februari kl 13 är förhandlingen så dagen efter kansek det slutar? för o svara på din fråga.

2009-02-03 @ 15:21:19
Postat av: Anonym

Intressant att veta när jag ska vara i kammarrätten? sköt era egna jävla liv istället och en sak till. det är FEL tidpungt. hur orkar ni? va? HUR ORKAR NI???

2009-02-03 @ 18:24:48
Postat av: joa

Nej, jag mailade kammarrätten i jönköping och frågade när förhandlingen var, och den var 19 feb. kl 13. Har du fått annan info är det sjukt fel.

De är då vi kommer få svart på vitt vad som är lögn och inte...



så här löd svaret :



Förhandlingen kommer att äga rum den 19 februari 2009 kl. 1300.







Med vänlig hälsning



XXXX

Domstolssekreterare, , Kammarrätten i Jönköping



036-15 68 61 • [email protected] • Postadress: Box 2203, 550 02 Jönköping •

2009-02-03 @ 18:32:53
Postat av: Anonym

Ok. tänker du vara där eller? därför du är så intresserad eller? de är stängda dörrar och det är klockan 14.00 inte klockan 13.00 kanske gav dom dig FEL info för du inte ska snoka din störda lilla människa!!!

2009-02-03 @ 19:04:37
Postat av: Anonym

Skrev precis ut det du skrev, tänkte fråga dom under rättegången om infot får spridas runt på olika bloggar, om jag inte mins fel så sa polisen till mig att de fick den allså inte göra.

2009-02-03 @ 19:09:43
Postat av: Anonym

Humor på hög nivå. Vilken kvällsunderhållning :-D

2009-02-03 @ 19:17:10
Postat av: J

Kan inte skriva mitt långa inlägg. Den som säger att det inte är ok att skriva ut när en förhandling äger rum har inte heller läst offentlighetsprincipen. Så enkelt är det.

2009-02-03 @ 21:58:43
Postat av: J

Titta det funkar äntligen! Jo, FL och OffP. är det som stödjer min rätt o veta, ger dom mig fel info är det tjänstefel. jag tänker inte vara där har inte tid. Men det verkar ju finnas ett allmänt intresse. Rättegången handlar om din son, inte om dig. Tänk på det.

2009-02-03 @ 22:00:57
Postat av: Anonym

Vem av er är snabbast på att ta fram ett dombeslut?? kom då fort som sjutton till min tråd. http://www.familjeliv.se/Forum-4-121/m41076877.html

2009-02-04 @ 20:37:27
Postat av: joa

B: är de inte dax du stänger kommentarerna igen?

2009-02-04 @ 21:26:03
Postat av: Anonym

Du är en liten hora hoppas du fölorar dina barn för gott och aldrig ser dom åter.

2009-02-05 @ 09:53:33
Postat av: Beckah

Lilla anonym, "hora" är någon som säljer sex och inget annat. För det första har det inget med föräldraskapet att göra, för det andra har jag aldrig i mitt liv sålt sex. För det tredje är barn inga prylar man man kan bli av med, det är precis lika mycket barnen som blir av med sin mamma i så fall och därför undrar jag naturligtvis varför du vill mina barn så illa att de ska bli av med sin mamma för alltid? bara en riktigt sjuk psykopat skulle önska en sådan sak. Ta och häng dig eller något annat vettigt. Du har antagligen varken vänner eller familj. bara en sån där usel ursäkt till människa som skulle göra världen en tjänst genom att dö. Ingen skulle ens besöka din sketna grav.

2009-02-05 @ 11:42:50
Postat av: Linael

Även horor kan vara bra mammor.

Hellre en hormamma som tar hand om sina barn med kärlek, omtanke och god omvårdnad

Än en mamma som får sina barn omhändertagna pga brist i omvårdnad och oförmåga att tillgodo se sina barns behov

2009-02-05 @ 12:03:24
Postat av: ella

Bara för att informera så är en "hora" ingen som säljer sex.En person som säljer sex är "prostituerad". "Hora" är en äldre benämning på utomäktenskapligt sexuellt umgänge (och är i denna bemärkelse således inte relaterat till "prostitution").

2009-02-05 @ 14:09:44
Postat av: kicki

Hoppas verkligen inte ni lägger över skulden på mig bara för att folk tycker du är horaktig. Men du glömmer väl kolla ip nummer när andra också är elaka imot dig och att du faktiskt förtjänar det. Suck.

2009-02-05 @ 17:52:21
Postat av: Sarah

jag är beundrad av dig! du är jättebra! :-) kram

2009-02-05 @ 22:52:32
Postat av: J

Beckah: maila ip. Du vet vad jag kan göra med det, och de där kan ge upp till 6 månader i fängelse. Jag har samlat på mig ett par ipnr med kommentarer sedan innan så de ska vi nog kunna ta reda på vem det är.



Ella: Ne säger så här "Hora är en nedsättande benämning på en prostituerad eller en i allmänhet promiskuös kvinna. Ursprungligen betydde ordet "äktenskapsförbryterska" (se hor). "



En nedsättande benämning på en vad? prostituerad! och med din egen benämning så, ja. Då är en prostituerad en hora. Att hora kan däremot vara o vara lösaktig.

2009-02-06 @ 07:32:21
Postat av: Beckah



Detta är meddelandet:



Anonym om När ska det sluta?:

Du är en liten hora hoppas du fölorar dina barn för gott och aldrig ser dom åter.

IP: 194.68.142.52

2009-02-06 @ 09:04:19
Postat av: Mia

Ojdå

IP 194.68.142.52 är Norrköpings kommun, någon som har varit på biblioteket och försökt vara anonym?

2009-02-06 @ 11:38:04
Postat av: Beckah

Jepp. Mina besöksloggar berättar:



2009-02-05 09:38:33 194.68.142.52 pc52-142.norrkoping.se



2009-02-05 09:52:29 194.68.142.52 pc52-142.norrkoping.se



2009-02-06 @ 12:12:36
Postat av: linaek

När man lånar datorer på bibliotek så måste man väl skriva upp sig på en bokningslista med namn och person nr.







2009-02-06 @ 12:43:36
Postat av: Linaek

Kan inte vara så svårt att få fram vem som bokat upp sig på en dator på biblioteket.

2009-02-06 @ 12:50:15
Postat av: Beckah

Det lusiga är ju att en viss person sedan var väldigt noga med att komma in och påpeka att jag skulle kolla IP-numret ;-)

2009-02-06 @ 12:56:21
Postat av: Anonym

http://cqcounter.com/whois/



194.68.142.52



=



IP Address 194.68.142.52

Host pc52-142.norrkoping.se

Location SE SE, Sweden

City Norrköping, 16 -

Organization Norrkopings Kommun

ISP Kungliga Tekniska Hogskolan

AS Number AS3301 TeliaNet Sweden

2009-02-06 @ 13:09:13
Postat av: J

Nej, de är inte särsklit svårt. Jag kan ta de på måndag, detta är klart o bryta emot deras regler.

2009-02-06 @ 17:52:33
Postat av: Linaek

Hur går det med IP nr sökningen.

Kan man få fram vem som andvänt datorn på den tiden.

2009-02-09 @ 11:55:45
Postat av: mamma till tre

Tror ni inte att soc. är intresserad av att veta att denna mamma (som ska upp i kammarrätten) hotar och beter sig som en galning på nätet?

Jag har läst första beslutet och är glad att pojken slipper mamman..Hon är ett barn (psykiskt) själv.

2009-02-09 @ 18:54:27
Postat av: saga

Denna "mamma" använder sig av svordomar i varenda mening hon skriver! Undrar då hur hon låter när hon pratar? Antagligen så var det första ordet T sa: FAN!

2009-02-11 @ 10:47:36
Postat av: Marléne

Usch, det är ju hemskt att en människa kan bete sig såhär. Jag har läst din blogg Beckah och jag har läst K blogg. Jag blir mörkrädd över sättet hon skriver och hur hon skriver det. Det är så mycket hat och ilska mot allt att bara det tyder på att något inte står rätt till. Har även följt en del av trådarna på fl och börjar tycka som andra att T borde stanna precis där han är.

Skulle bli glad om du kunde maila domen till mig, vill gärna läsa och se vad dem mer har tagit fasta på. Usch!

2009-02-13 @ 21:43:13
Postat av: Anonym

http://www.domglomdabarnen.dinstudio.se/

2009-03-27 @ 22:48:42


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback