När ska det sluta? Jo NU :-D

Skrev denna kommentar i Kickis blogg:

"Kicki, hur vet du hur många sidvisningar jag har? Det som står på min sida är unika besökare, inte sidvisningar. Antalet sidvisningar ligger runt 800-1200 per dag. Inte för att det har någon betydelse, du har säkert fler än så, men jag förstår inte varför du ska skriva om något du inte vet om, du vet inte mitt antal sidvisningar! Jo NU, för jag berättade det.

Skriv inte fler kommentarer hos mig från och med nu så ska jag inte skriva fler kommentarer här heller och skriv inte fler inlägg som handlar om mig heller så ska jag inte skriva om dig. Godkänn inga kommentarer om dig så ska jag sluta godkänna kommentarer om dig. Väldigt enkel och bra deal tycker jag. BÅDA låter den andra vara till 100 %.

Om du inte publicerar detta tar jag det som att du VILL fortsätta bråka. Då visar jag det i min blogg istället så folk får se att jag försökta sätta stopp för allt men du vägrade så jag hoppas du publicerar och att du går med på dealen"


Fick detta svar:

"Det är redan försent du har redan gott för långt, detta skulle du slutat upp med för LÄNGE sedan för nu är det redan så många spånhuvuden i din blogg som tror en jävla massa saker som inte ens stämmer, som att jag gräver en grop, bara undrar vafan är det för GROP jag gräver? vad är det DU och dina "kompisar" tror? Att min son ska bli dubbel lvu:ad Dom skiter i vad som står i bloggar de utgår efter det dom ser SJÄLVA!!!!!! Skiter blankt i om du skriver ut det över halva din blogg, De gör du bara för att folk ska skriva dessto mer för du tycker det är så KUL, Men faaan så trött jag är på dig och Lina ek just nu, Har aldrig stött på större idioter i hela mitt liv och hoppas aldrig jag gör det senare i livet igen, för de är fan de värsta ja någonsin skådat. twi"


Så jag skrev då tillbaka i hennes blogg:

"jag tolkar det som att du INTE vill lägga ner detta? Att du inte tänker sluta skriva om och till mig? Att du inte går med på min deal om att båda gör sin del i att bryta allt prat?

Okej, då vet jag, och alla andra.

Men jag tänker iallafall inte skriva mer i din blogg och jag tänker inte skriva OM dig och jag tänker inte godkänna kommentarer till dig eller om dig. Så har jag gjort min del så får du fortsätta vara en barnrumpa helt själv och fortsätta skriva till mig och om mig här om det gör dig lyckligare och gör att du lättare får hem Theo, som egentligen var vad denna blogg skulle handla om väl?

Tack för svaret iallafall"


***

Därför vill jag nu skriva detta så alla som besöker min blogg vet det fortsättningsvis:

I mitten av januari hittade jag Kickis ena tråd på familjeliv.se (mitt allra första inlägg skrivet till kicki var den 11 januari på sidan 63 i denna tråd: http://www.familjeliv.se/Forum-5-175/m40093927-63.html och detta är en direktlänk till den sidan). Hon blev förbannad och hotade att socanmäla mig (finns längre fram i den länkade tråden). Veckan efter gjorde hon även det, ringde min soc. Därefter har hon skrivit om mig åtskilliga gånger och även hunnit med ännu en socanmälan på mig. Flera gånger har jag försökt bryta det hela och ignorera men det är hemskt svårt när hon skriver långa inlägg om mig i sin blogg.


Nu skiter jag i det. Hon får skriva bäst hon vill. De flesta inser vem som gjort vad i detta och vem som beter sig si eller så, jag har inget behov av att bemöta hennes påhopp längre. De enda som köper hennes lögner och påhopp om mig är hon själv och folk av samma skrot och korn och sådana är det ingen mening att förklara för ändå.


Allt vettigt folk fattar och ser utan att jag förklarar, de ser själva hur dåraktigt vissa saker är.


Som tex senaste påhoppet om att jag mobbat henne i 4 månader. Jag har varken mobbat henne eller över huvudtaget känt till henne i 4 månader eftersom jag hittade henne för knappt 1,5 månad sedan på FL. Det säger ju allt.


Jag är trött på alla anklageler om att jag missköter barnen, pedofiligrejer och annan skit. Hot och socanmälningar. Det är så jäkla trist. Som det vidriga hotet som skrevs i den "hemliga" bloggen om att hon skulle knäcka näsbenet på mig och andra sjuka saker. Detta har jag inte ens tagit upp för att det är så sjukt. Jag har fått en skärmdump av inlägget dock för ett tag sedan så jag har vetat detta länge. Här finns en bild på inläggets skärmdump. (som synes skriven innan andra rättegången, inte första rättegången, då jag inte ens kände till Kicki).

Nu lämnar jag Kicki-historien, den får inte plats i min blogg. Jag vill ha min blogg om mitt liv och mina tankar. Mina barn och min graviditet.


Att kicki-historien lockar besökare är TOTALT ointressant för mig även om k själv tror att det skulle vara viktigt. Inte ett skit bryr jag mig om antalet besökare. de besök som jag uppskattar är de som besöker MIG, läser mina vanliga inlägg, kommenterar om barnen, mig och graviditeten osv. Ska bli skönt att ägna mig åt bara sådant.

Vad Kicki skriver om mig i fortsättningen får var och en tänka själva om det är rimligt eller ej. Som jag skrev så slipper jag förklara för de med hjärnor inser ändå.


OBS KICKI, eftersom du totalt missuppfattat: jag ber INTE om förlåtelse, absolut INTE. Att du ens tolkade det så säger allt om hur galen du är. Jag vill bara få ett slut på det, det är allt. Efter 1,5 månad, inte 4 månader.


THE END


Kommentarer
Postat av: M

Vad är det för hemlig blogg hon har? Blir mörkrädd på det hon skriver... Hoppas hoppas du får det lugnt nu! :)

2009-02-26 @ 23:26:35
Postat av: Emma

Världen är full av galningar, och så lågt som Christina och toksystern sjunkit trodde jag inte var möjligt. Hur kan man bara göra incestuösa antydningar? Var glappar det egentligen? Strongt av dig i alla fall att försöka bryta snyggt. Alla vettiga människor kan ju i alla fall läsa kommentarerna och bilda sig en uppfattning om vem som är tokig på riktigt. Fortsätt du samsova (det ger världens tryggaste barn), fortsätt låta din son bekanta sig med ofarliga saker, nyfikenhet skall man inte försöka stävja, då hämmar man sina barn. Glasögon är spännande, men dyra leksaker. ; Lycka till på tisdag, det kanske är... tre? ; ) Härligt i vilket fall!

2009-02-26 @ 23:32:20
Postat av: Rebecca

Säger det igen: Tummen upp för att du försöker iallafall! =)

2009-02-26 @ 23:34:55
URL: http://alskadeliam.blogg.se/
Postat av: carro

Hon är en störd fjortis som är helt jäkla ofattbar och som en blodigel gällande dig. Läser kickis blogg och där är verkligen inga hästar hemma. MEN varför har du inte ignorerat henne för längesen? Jag hoppas att jag aldrig nånsin behöver läsa hennes namn/handlingar/skriverier på din blogg för det visar att du kan stå emot barnrumpan ^^

2009-02-26 @ 23:35:04
Postat av: Elisabeth

privat till dig: Man blir ju helt mörkrädd av den där Kicki. Omognare och otrevligare mamma får man leta efter och jag tror pojken har det bra där han är, i fosterfamilj. Läser MKT hellre om ditt liv, barn och bebis(arna) :) i magen. Glöm den där skatan nu, hon vaknar förhoppningsvis upp en dag o fattar vilken loser hon är. mvh

2009-02-27 @ 00:48:18
Postat av: Anna

Du kommer ju ändå inte publicera det här, men du läser ju ialla fall detta och det är det viktigaste. DU har själv dragit på dig detta problem, varför skulle Kicki låta dig vara ifred? Precis som du på FL så kan inte jag bara hålla käften och kan bara säga att du smakar på din egen medicin. Det allta första inlägget som startade det hela kom från just dig där du först skriver att "Visst finns det fall där soc gjort grova tjänstefel, absolut! Barn som inte skulle omhändertagits har omhändertagits och barn som borde omhändertas får ingen hjälp förrän det är för sent."....vem är du att döma om inte Kici är en av dessa som blivit illa behandlade? Sen maler du på om att soc absolut inte har gjort fel i hennes fall?? De ville ju ta ditt barn skriver du själv när du var 15, men det visade sig att du var en "toppenmamma" så de kunde inte göra det? Ok, så VEM ÄR DU då att bedöma hur andra ska behandlas av soc??

Du är en märklig varelse, skriva kan du, men du avslöjar mycket pinsamt också.

2009-02-27 @ 08:43:37
Postat av: Sandra

Strongt!

2009-02-27 @ 08:47:10
Postat av: mian

bra beckah! koncentrera dig på hoppsan och dina killar istället. saknar dig förövrigt på FL =)

hur går det med Alvins språkutveckling? har han lärt sig fler flerordsmeningar? han verkar va en sån härlig liten kille =)

2009-02-27 @ 11:42:06
Postat av: Beckah

Jo lite tvåords och treords kommer ibland men inga sådana klockrena i uttalet som de han råkat kläcka ur sig :-) många nya ord kommer det då och då.



-Kolla! d é bajs! (säger han och pekar på lite vad som helst och skrattar)



-Nej mamma, sluta!



-Vill ha böja!



-Aja vovven!



osv sådana enkla meningar :-)

2009-02-27 @ 11:49:17
Postat av: Anonym

Vem som helst kunde ha skrivigt de där. t.o.m du själv, så lägg ner din pajjas!!

2009-02-27 @ 15:35:42
Postat av: Sommaren 2006

Haha ja de e en snurrig historia,hon skriver om mig också i son blogg,det hjälper ju inte direkt henne att få hem Theo,kanske en anmälan är på sin plats?

2009-02-27 @ 18:09:03
Postat av: Lifa

Jag läste Kickis blogg för det var intressant hur det går till med soc. Men jag har slutat from nu pga hennes ovårdade språk + alla påhopp till höger och vänster!

Lycka till med ditt Kickifria liv och lycka till med magen (avis).

2009-02-27 @ 19:44:59
Postat av: Din Närhets tystnad

Hej beckah!Du är inte den ända som råkat ut för Kicki tyvärr!!En obehaglig människa som man ska ta avstånd ifrån bara.Vore du smart så ta ingen kontakt åt hennes håll bara!Du har dina barn och ditt kommande men hon har ej sitt nuvarande barn eller något kommande.Så....grattis till nya babyn och lycka till och ett sista råd bara sluta skriv till henne annars blir du ej av med henne :)vet att du är så bra mamma och fixar allt!!!/Din närhets tystnad

2009-02-27 @ 21:59:54
Postat av: Tristania

Kicki trakasserar mej oxå....Hur får man kontakt med dej nu när du inte finns på fl längre?

2009-02-28 @ 19:25:52
URL: http://tristaniatrtter.blogspot.com
Postat av: Viola

Usch vilken hemsk historia.

Brukar oftast läsa dina inlägg på fl eftersom jag finner dem intressanta. Håller inte alltid med men det spelar ingen roll.

Efter att ha läst inlägget du skrev i tråden så bygger dina ord på erfarenhet och att man svarar illa emot det är för mig ganska ofattbart.

Förstår att du vill släppa hela historien.

Kul att de i en annan tråd som handlade om att de saknade dig på fl länkade hit.

Jag läser gärna din blogg även om det skrivs om din familj och vardagens ting.

Ta hand om dig och familjen!

2009-03-02 @ 23:21:26
Postat av: Anonym

Duu en sak väx upp för fan! du är riktigt omogen för din ålder, och kicki är det för den delen med!är man så dum så att man vill provocera folk i sin blogg,och sedan klaga så får man stå sitt kasst.. så himmla lågt! Du är ju inte direkt en förebild till dina barn när du är så barnslig och ska provocera hela tiden..Koncentrera dig på ditt liv nu istället och njut av din graviditet istället för att gå omkring o va arg hela dagarna långa på en person som inte är helt klar i huvudet.. Hon förtjänar inte din uppmärksamhet,så låt det va!

2009-03-04 @ 14:24:19
Postat av: jennie

den där kicki är totalt dum i huvudet.Men Becka tänk så här.Hon är avundsjuk för att du har klarat av att ta hand om dina barn.Hon har inte ens klarat av ETT barn,hon kallade Theo idiot,gav han smäll bet honom(hur jag vet det,jag läste domen,eftersom hon hävdat att soc tog barnet utan anledning)nåväl,du var ju en väldigt ung mamma och ensamstående,så jag tycker du har varit superduktig,sträck på dig,skit i Kicki som inte är frisk

lycka till med allt

2011-06-06 @ 16:27:37
Postat av: jennie

den där kicki är totalt dum i huvudet.Men Becka tänk så här.Hon är avundsjuk för att du har klarat av att ta hand om dina barn.Hon har inte ens klarat av ETT barn,hon kallade Theo idiot,gav han smäll bet honom(hur jag vet det,jag läste domen,eftersom hon hävdat att soc tog barnet utan anledning)nåväl,du var ju en väldigt ung mamma och ensamstående,så jag tycker du har varit superduktig,sträck på dig,skit i Kicki som inte är frisk

lycka till med allt

2011-06-06 @ 16:28:02


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback