Humor

K har varit på sin rättegång idag och har lagt upp ett låååångt brev i sin blogg. Ett brev som var med på rättegången.

Jag skrev en kommentar till inlägget:

"Synd att det är så uppenbart att du inte skrivit brevet själv. MEN om du verkligen står för innehållet i det här brevet så har du ju kommit enormt långt. På förra rättegången sa du att du inte behövde hjälp i ditt föräldraskap till exempel.

Det här brevet visar en helt ny sida där du är mogen och ansvarsfull och beredd att jobba med dina brister.

OM det inte är tomt snack bara för att få tillbaka T - OM du verkligen känner så här och står för de här orden så är det kanonbra K! Då ser jag inget hinder för dig att få hem T så fort stödinsatser är ordnade."

Otroligt nog publicerande hon kommentaren men tyvärr visade det sig att den nya mogna och sansade K bara var en bluff för här är svaret hon gav mig på min kommentar:

"Please gå och nolla dig själv din loser! Du har inget att komma med i min blogg, du är inget annat en än simpel idiot som inte känner mig. Har alltid haft samma åsikter du visste bara inte om det helt enkelt. Kanske skulle göra om det där mensa testet IAF?"

Nåja, det var ju roligt att åtminstone för en sekund få tro att T's mamma äntligen fattat hela skiten, synd bara att det inte stämde. Skrev denna nya kommentar:

"och nu visar du din rätta sida, där det är DINA ord skrivna av DIG och inte någon annan. jag skrev en väldigt snäll, trevlig och välmenad kommentar här. Du ser inte ens detta utan svarar att jag är en idiot.

Där har du ditt rätta jag. Brevet är med andra ord inte vatten värt för det är inte dina ord och det är inte vad du egentligen känner och tycker. Det är bara fina ord skrivna av någon annan.

Som du skrev till karma så nä, du har rätt, jag vill inte ha elaka kommentarer i min blogg men skrev ändå till dig, ja? Men läs min kommentar jag skrev till dig igen då. den är genomsnäll, det är bara du som är för blind för att se det."

Antagligen blir den inte publicerad, eller så publicerar hon väl den med att återigen skriva otrevliga elakheter.


Kommentarer
Postat av: Sussie

men är det alltså inte hon som skrivit brevet?? Nu fattar jag nada! :-o Vem har skrivit det??

För brevet lät jättebra och hon verkade ha mognat.



Jag tänkte inte på att läsa dom andra komentarerna innan jag skrev komentar till henne.



kram Sussie

2009-02-19 @ 19:39:55
URL: http://entrebarnsmammasvarld.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ja, jag läste det. Har följt hennes blogg ett par dagar nu, men än har jag inte sett någonting som borde ändra den tidigare domen, snarare tvärtom. Skulle vara intressant att läsa protokollet för denna rättegången när det väl är över, tror det döljer sig mer där än vad K säger.

Är väl bara att hoppas på att K mognar längre fram i tiden - för T's skull.

2009-02-19 @ 19:49:11
Postat av: carro!

Hon är en omogen liten brud och jag hoppas du slutar bry dig om henne.

2009-02-19 @ 19:53:59
Postat av: Klara

Fan vad du provocerar Kicki hela tiden, om hon nu e så jääävla jobbig så varför ge henne något att störa sig på då, för hon vill ju uppenbarligen att du ska ge fan i hennes liv, gör du det så kanske hon struntar i ditt, eller har jag fel!?? Skit bara i det å gå vidare i livet! Ibland tror man ju att du inte vill sluta att fightas med henne, börjar bli tjatigt nu! Borde kanske byta ditt namn på bloggen för Beckah´s fight med Kicki eller tvärtom istället! // Klara

2009-02-19 @ 20:00:16
Postat av: Anonym

Sluta skriv om MIG I DIN FÖRBANNADE JÄVLA BLOGG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2009-02-19 @ 20:00:17
Postat av: No

Kan det inte vara så att ni helt enkelt inte har personkemi och förstår varandra? Varför ska du kommentera i hennes blogg när du påstår att du vill vara ifred? Jag förstår inte men samtidigt är det synligt för alla att det här går båda vägarna och ingen av er är helt oskyldig.

2009-02-19 @ 20:05:47
Postat av: Anonym

"Då ser jag inget hinder för dig att få hem T så fort stödinsatser är ordnade."



Hmmm...

Och vem säger att just DU har rätt, kanske inte alls behövs några stödinsatser. Men det är Beckah den perfekta som kommernterar så klart. Du låtsas bara vara snäll oxo det vet redan alla, du säger till k att sticka härifrån men du själv ränner i hennes blogg. Dubbelmoral?

2009-02-20 @ 15:05:01


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback