Nakenhet inför barnen

Jösses!

Efter att jag la ut bilderna på mig och Elmer så har det ramlat in en hel hög mer eller mindre negativa kommentarer. Varför? Jo för att fotografen är Victor och jag är utan tuttkasse. Ve och fasa! Hans egen mamma! :-o oh my god! Han kommer antagligen få men för livet för att han ser mina tuttar när han är 11 år ;-)

Alltså ärligt talat. För mig låter det mer sjukt att man ska smussla och gömma sig i sitt eget hem.

Nakenhet är ingen konstighet hemma hos oss!

När Victor föddes ammades han första tiden. Han sov sedan i min säng i 2,5 år och jag hade bara trosor på mig på nätterna. Vi badade tillsammans gå gott som varje dag tills han var 7-8 år gammal och nej - jag hade inte baddräkt.

Det naturliga steget som sedan togs var att vi slutade bada tillsammans och att han personligen slutade visa sig naken. Han började bli stor och kände att han ville skyla sig. Absolut är det helt i sin ordning, normalt och respekteras men va fan? Det betyder väl inte att jag ska gå och gömma mig också eller att han har problem med att se sin mamma naken?

Jag låser inte dörren när jag duschar, eller badar med Alvin och Elmer. Victor kommer ofta in i badrummet, jag går ofta med bar överkropp här hemma - det gör Mathias också för den delen, är det lika illa? ;-) jag har ammat i 2,5 år i sträck och nej jag sitter INTE och skyler brösten. Såväl Victor som Alvin och Elmer ser mina tuttar många gånger varje dag. Vem bryr sig? Inte de iallafall. Men tydligen gör folk på nätet det :-)

Gömmer ni er för era barn? Redan från födseln, eller finns det någon magisk ålder då barn inte längre tål att se mammas nakna kropp för då kommer de få psykiska men? I vilken ålder inträffar detta?

Om Victor uttryckligen skulle säga att han mår dåligt över att se mig så skulle jag evetuellt kanske fundera på saken men före dess hade jag funderat över vad ANNAT som är fel för i mina ögon är det väldigt märkligt om ett parn plötsligt får problem med detta.

Okej om man gått och gömt sig hela barnets liv, då blir väl ungen känslig för nakenhet men om man gör som jag så kommer ungen inte plötsligt bli rädd för mammas tuttar :-D

Jag tycker det här är helskumt! Jag ser inte alls problemet med att man kan visa sig naken inom familjen? hur ska man annars göra och varför ska man göra så? Förklara, tack.


Ojojoj TITTA så rädd och äcklad och blyg den stackars lille gossen är! ;-)

Kommentarer
Postat av: Lina

Håller med dig, ser inget fel i att gå omkring naken. När vi är ute på sjön och badar är vi nakna. Och nu när jag ammar så syns ju minan tuttar hela dagarna och det tar inte barnen nån skada av. Min mamma gick(går)allrid naken från duschen in i rummet och jag anser inte att jag är skadad av det.

Annat är det nu att min son på 7 inte vill visa sig naken för andra är mig och sin pappa, han började skyla sig för andra för ca 2 år sen. Innan dess var det svårt att få honom att behålla kläderna på.

Jag tycker bilderna på dig och barnen är jättefina, så fortsätt du.

2009-12-07 @ 14:04:38
Postat av: Melanie

Jag tycker inte heller att det är nåt konstigt, tyckte att bilderna var jätte fina! Här hemma så låser vi inte när vi duschar (har bara den toaletten) och jag tycker inte alls att det är konstigt att barnen (8 och 5 år) ser mig naken. Dottern (5 år) hade stora funderingar kring det här med brösten för ett tag sen, särskilt nu innan bebisen kommer och som sen ska få sin mat därifrån. Hon undrade bl.a. om det inte gjorde ont och hur det kändes på bröstvårtan så hon frågade om hon fick känna där. Visserligen blev jag tveksamt till om det kändes okej, men hur skulle hon annars få veta? Så hon petade med ett finger och var sedan nöjd. :-)

2009-12-07 @ 14:43:04
Postat av: Emma

Då måste Eddie bli skadad i har inga problem med nakenhet Thony sover naken och efter man duschat springer vi runt nakna och Eddie brukar bada då jag duschar nej de ska vara avslappnat i familjen tycker jag ... Visst skillnad sen när dom är 15 eller nått då får man nog börja tänka sig för.... Tycker inte ni gör fel och bilderna du la ut var fina !!!



// Emma

2009-12-07 @ 14:52:57
Postat av: Emilia

Inom hemmets väggar måste man väl ändå få vara naken? Det är ju omöjligt att skyla sig, ska alla i familjen blunda om man måste springa oskyld från badrummet till garderoben!? Vem bryr sig och vad gör det?



Min mamma vattnar blommor utan bh för att "det är ju på vägen till garderoben", och det går snabbare att ta med sig vattenkannan från badrummet än att klä på sig och gå tillbaka. Praktiskt tycker jag! Jag, mina syskon eller barnbarnen har aldrig lidit av det, snarare skrattat.



Nä, det luktar moralpanik.

2009-12-07 @ 15:04:00
Postat av: thile

Bildene på deg og dine barn, er stolte, flott bilder!

Jeg leser her, Victor bryr seg ikke, men så fint, han er jo vant til det. Fatter ikke hva som er galt jeg ?!! Du er en fin, herlig mamma, med sting i det du skriver, stå på :-)

Ha det best!

2009-12-07 @ 15:30:00
Postat av: carin

ja du beckah, folk är knasiga.

Nej, nakenhet är INGET konstigt bara naturligt. Här hemma hos oss iaf. Men vill mina barn ta på sig utan att mamma ser så gör dem det, men sonen som är 7år fyllda tar av sig o tar på sig framför mig utan att skämmas. Toa besöken gör han numera med stängd dörr. Förr va det inte så för hans del.

2009-12-07 @ 16:04:24
Postat av: Carina

Här hemma är nakenhet inget konstigt. Jag sover helt utan kläder (ve och fasa!) och det händer att barnen ser mig innan jag får på mig kläder om mornarna. Vi duschar tillsammans ibland och eftersom jag ammar nu så ser storasyskonen mina bröst flera ggr. om dan osv.



Tror att man som förälder märker rätt snart om barnet/barnen inte är bekväma med att föräldrarna springer runt näck.



Jag är däremot inte riktigt lika avslappnad till nakenhet som du och vi har väldigt olika syn på vad smakfulla bilder är oxå. Helnaken (man behöver ju för den delen inte visa allt) är absolut att föredra framför spets-stringisar, som för mig är lite halvporrigt i en inte så positiv bemärkelse. =/ Jag förstår om man vill "hotta" upp sig lite med en massa make-up och fräcka underkläder om man t.ex. fotar sig för en "Secret box" till ens partner, men inte i sammanhanget då barnen är med eller ska titta på och beundra bilderna.

Men smaken är ju som baken.



2009-12-07 @ 16:22:52
Postat av: Finska pinnen

Käkar popcorn för fullt till detta fjortisbloggdrama :)

2009-12-07 @ 16:32:05
Postat av: Finska pinnen

Käkar popcorn för fullt till detta fjortisbloggdrama :)

2009-12-07 @ 16:33:02
Postat av: Hanna

helt sjukt vilka skumma människor som läser din blogg å verkar ha emot allt.... så länge NI i eran familj känner att det känns bra ska la fan du kunna vissa tuttar osv om du vill det har INGEN annan med att göra,,,,,

ps kika gärna in å tävla hos mig....

2009-12-07 @ 17:11:24
URL: http://knasgravid.blogspot.com
Postat av: Britta

I julens kommande känslor känner jag mig generös till dig och är nu beredd att öppna min portmonä för att du åtminstone skall kunna ha råd att ge dig själv lite kläder att ta på dig inför nästa fotografering. Pinup är inte din sak Beckah.

2009-12-07 @ 17:16:56
Postat av: Britta

I julens kommande känslor känner jag mig generös till dig och är nu beredd att öppna min portmonä för att du åtminstone skall kunna ha råd att ge dig själv lite kläder att ta på dig inför nästa fotografering. Pinup är inte din sak Beckah.

2009-12-07 @ 17:17:41
Postat av: Anna Brolin

HAHAHA.. att folk orkar, finns det verkligen inget annat att störa sig på :-O

Va tusan här springs det naket titt som tätt från stort till smått OCH jag badar NAKEN med mina barn jag med HAHA!!



Och Du Britta... jag tycker Beckah är snygg utan kläder och vad ska hon dölja sig för, äää mer naket tack ;-P



kramar

2009-12-07 @ 19:31:46
URL: http://www.familjenbrolin.se
Postat av: Carro

Jag har heller inget emot nakenhet och tror heller inte att din son mår något dåligt av att fota dig och din bebis nakna. Men håller faktiskt med Carina lite att det ser lite porr ut eftersom du har ganska kraftig sminkning och även spetsstring. Jag menar det finns ju "gravidporr" och denna bilden kanske är lite påväg.. om inte din son stått där jämte.

2009-12-07 @ 19:38:33
Postat av: Lina

Ja det är hemskt med dom där spets.. nääe, skoja till det lite bara! Det jag tänkte säga var att jag tror mig minnas att du sagt att du saknade ditt långa hår. Varför det? Du är ju tokfin i den där frisyren ju!! =)

2009-12-07 @ 19:58:36
URL: http://fuckinfabulous.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ser sjukt ut.

Snälla sök hjälp.

2009-12-07 @ 20:23:26
Postat av: BeckaHBitcH.se

Hjälp med vad?

2009-12-07 @ 20:40:51
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Melanie

Undrar varför ingen klagar på att Mathias badar naken med Elmer och Alvin och att du dessutom fotar det... Herregud Beckah, vad tänkte du på?!

2009-12-07 @ 20:49:29
Postat av: Isabelle

Men shit, vad e detta? Är barnet pappan till ungen i magen eller? Lite den känslan får man, usch nu mår jag illa, spara såna bilder till albumet! Blääääääääääää!!!!

och sen spets-string, försöker du verka sexig så har du fet misslyckats! Sackars barn....

2009-12-07 @ 21:15:29
Postat av: BeckaHBitcH.se

Ja GUD så äckligt :-)



Så här var det ang trosan, min vanliga bomullstrosa modell "mormor" var tydligen för ugly tyckte min syster som var fotograf vid tillfället och lånade därför ut dessa trosor istället för jag "fick" inte ha mina egna :-)



Men det kanske var ytterligare liite äckligare - ha syrrans trosor på sig!!! :-o

2009-12-07 @ 21:25:05
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Isabelle

Men gud, fattar inte folk skillnaden mellan att vara naken hemma, och att FOTOGRAFERA DET OCH PUBLICERA DET PÅ NÄTET??? Folk är inte smarta. Suck.

2009-12-07 @ 21:28:24
Postat av: BeckaHBitcH.se

Skillnaden är att jag inte visar tuttarna rakt ut på bilderna självklart medan jag gör det hemma ;-)

2009-12-07 @ 21:31:35
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Hanna

jag blir så full i skratt av att folk orkar hålla på å klanka ner...stör dem sig så så kan dem väl fan läsa nån annans blogg.... jag har oxå bilder när jag va gravid i bara trosor på min blogg å kunde inte heller bry mig mindre om va andra tycker...

2009-12-07 @ 23:03:47
URL: http://knasgravid.blogspot.com
Postat av: Rebecca

folk asså! lönt att göra nakenhet till en stor grej, det är ju såna barn som ev får problem med sin egen nakenhet i det framtida livet (likt barn som lär sig att sexualitet är förbjudet) nä stå på dig beckah. Här hemma är nakenhet inget konstigt, dck kan jag inte visa mig naken för mannen men det är en annan sak haha.

2009-12-07 @ 23:26:56
URL: http://rebeccapettersson81.blogg.se/
Postat av: LENA

vad 17 hur kan man TRO att ett barn är pappan? vad äcklig Isabelle är som TÄNKER SÅ, varför ska detta vara tabu? Är man storebror ska man inte få vara delaktig? ni gör detta äckligt med era sjuka tankar!!! Spetstrosorna passar mkt bättre precis som hennes syster tyckte, jag tycker det, det blev väldigt fint och var INTE porrigt!!! hon ser ju hur glad och trevlig ut som helst inte direkt kåt ;) Eller tycker ni det?

2009-12-07 @ 23:58:08
Postat av: Lina

Isabelle-Eller så ser man en liten grabb som längtar efter sitt syskon :o)



Beckah, du har jätte fina bilder.

2009-12-08 @ 00:10:27
URL: http://pupplina.blogg.se/
Postat av: Karin

Jag mår ILLA av Isabelles fantasi. Jag tycker det är bra om syskonen får vara delaktiga i att dom ska få ett syskon.

2009-12-08 @ 05:20:36
URL: http://thelmasmamma.blogg.se/
Postat av: klara

en stor del av dina bloggläsare verkar ju sjuka i huvudet.... att få denna vackra bild till något perverst... herregud vilken fantasi folk har!

2009-12-08 @ 12:17:17
Postat av: Emilia

Att finna spetstrosor porrigt i kombination med en GRAVIDmage säger ju mer om Isabelle än om bilden!:)



Victor pappa till barnet??! USCH, Isabelle!! Sök hjälp för dina mentala bilder, de är inte friska!

2009-12-08 @ 12:19:04
Postat av: Elinor

Men herregud, det är väl inte konstigt att visa sig naken i sitt egna hem! Om min son nu har kompisar hema så självklart har jag på mig kläder. Men annars går man väl runt klädd som man vill. Min son ser mina tuttar både på morgonen och på kvällen, inte stänger jag in mig när jag ska ta av mig kläderna och springer under täcket snabbt... Badar nakna i badkaret gör vi också, det är väl det mest naturliga, skulle va konstigt att ta på sig badkläder när man badar badkar hemma... Konstiga människor, är det fult att visa sig naken?

2009-12-08 @ 14:40:25
Postat av: Yoanna

Klockrent skrivet!! Och bilden är jättefin på er! En tvättäkta kärleksfull familjebild! Att folk kan få det till något sjukt eller perverst är för mig en gåta!

2009-12-08 @ 14:54:11
URL: http://tigilove.blogg.se/
Postat av: KisseGirl

Jätte fin bild på fin bebismage och förväntansfull storebror :)



Titta gärna in i bloggen och tävla om ett bokprojekt värt 500:- hos Solentro, kanske göra ett fint fotoalbum?

http://kissegirl.bloggagratis.se/2009/11/30/2242060-tavla-om-ett-bokprojekt-hos-solentro/

2009-12-08 @ 22:31:05
URL: http://kissegirl.bloggagratis.se
Postat av: Petra

Inga problem med nakenhet här heller inför barnen, än så länge. Äldsta är 8.

Men jisses vilken mage du hade. ;-) Hur fint som helst.

2009-12-10 @ 11:05:39
URL: http://pepa77.wordpress.com
Postat av: Richard

Kan inte säga annat än att jag håller med dig. Jag ser inget fel i att du gör så. Jag är uppväxt så hemma och jag tänkte aldrig ens på det. vissa av mina kompisar kunde reagera när dom kom över om mamma hade missat de skulle komma och hon låg i trädgården och solade t.ex, men jag för min del har aldrig lidit av det. Så fortsätt göra som du redan gör. Skit i vad alla andra säger. ;) Och btw, trevlig blogg. :)

2010-03-29 @ 11:42:39
Postat av: kent

jag tycker man kan visa kort på sina barn nakna jag har inget i mot det min son är 11 år han är naken hemma och badar naken när vi är på nakenbad och badar inga problem där inte han är inte blyg han klär gärna av sig naken när han badar och vi är nakna när vi badar bastu

2011-02-14 @ 19:12:33
Postat av: Mats Larsson

Det är en fin bild, inget fel i nakenhet det är väl klart att ens barn ser en naken inget konstigt i det, snarare konstigt om man inte kan vara sig själv när man är hemma. Lite sjukt att säga till sina barn att det är fel att vara naken jvl moralidioter. En gravid kvinna är det finaste som finns. Och ang trosan snygg, vad skulle moralidioterna säga om du var utan. stå på dig du äger,,,

Mats

2012-06-29 @ 23:31:32
Postat av: johan

nakenhet är ju så naturligt så det finns inte. jag brukar ofta gå med kallingar och t-tröja hemma och även ute i trägården om vädret tillåter. skiter fullständigt i om nån kommer på besök då. om de ska stanna en stund då tar jag på mig ett par byxor... under min uppväxt så hade jag det lite som du beskriver. fast familjen har alltid vart lantisar och kommer alltid vara det då jag jobbar med det som du kan förstå av min blogg men vi lantisar brukar inte vara så stela som många andra i stan... :P

2012-09-17 @ 23:31:09
URL: http://www.livetsomdrang.bloggplatsen.se


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback