Elmer 3 månader

Ja, det har redan gått TRE månader sedan Elmer kom till oss. Helt fantastiskt så mycket som hunnit hända på den här tiden, samtidigt som det känns som igår.

Eftersom det är fredag så är det också exakt 13 veckor sedan. Precis just idag, för ganska precis en timme sedan fyllde Elmer 13 veckor. Nu är klockan ganska precis så mycvket som den var när han togs ifrån mig och bars upp till Neo. Jag lämnades ensam och hade inte hunnit fatta alls. -Vad var det som hände? Den märkligaste och märkvärdigaste och tuffaste fredagen i mitt liv.

Några timmar innan var jag värkfri, väntade på att få ta hål på hinnorna så förlossningen skulle sätta igång och så vips stod jag där ensam utan barn i famnen eller i magen. "Något är fel, men ingen vet vad felet är". Den situationen är helt sjuk och helt omöjlig att beskriva. De tankarna som far genom huvudet. Att försöka få fram ord när man ska ringa runt och berätta att man fått barn är väldigt svårt. Jag bara grät i telefon. Varje samtal blev lika jobbigt "något är fel och han är uppe på Neo med Mathias" snyftade jag fram. Panik, sorg och tomhet.

Blä nu kom tårarna bara av att tänka tillbaka...

Lille fine Elmer. Vår UNDERBARA bebis! Nu har han hållt sig frisk väldigt länge. Men för några dagar sedan dök det upp prickar i hårbotten igen. Vet inte vad jag ska tänka eller känna över det. Man orkar inte oroa sig till slut för man går sönder i psyket. Jag försöker ignorera, se det som är friskt och positivt och hoppas fortfarande på det bästa.

Grattis på tremånadersdagen mammas hjärta <3






Kommentarer
Postat av: Sara - Mamma till ängeln Dennis och lill Seb

Grattis sötnosen Elmer:)

2009-12-04 @ 13:54:08
URL: http://ourson.blogg.se/
Postat av: thile

Grattis, lille søtnosen vår <3

Du er en charmig, god, liten solstråle.

Du har tatt mitt hjerte med storm!!! <3



Kramiser til mamma og Elmer.

2009-12-04 @ 13:59:20
Postat av: Jema

Hej!

Grattis på tremånadersdagen, han är supersöt!

Jag förstår vad du menar med att oroa sig. Hoppas att det inte behöver bli värre. Jag har oroat mig varje dag i snart 4 år och det blir inte lättare... Bara lite feber kan räcka.

Kram!

2009-12-04 @ 14:02:11
URL: http://jemaochlivet.blogg.se/
Postat av: thile

Fine mamma <3

Forstår du var lessen og redd, der etter fødselen, så mange tanker du tenker, i en sådan situasjon.

Men dette blir så bra altsammen, gode, fine mamma. Du har så mye kjærlighet og omsorg for dine barn. De er heldige som har deg! <3

2009-12-04 @ 14:03:22
Postat av: Jenny Viklund

Du är en stark och fin person och en super bra mamma. Är det nån som klarar det så är det du. Elmer ser ut att vara i trygga händer och förhoppningsvis kommer allt att ordna sig i slutändan till det bästa. Tänk på det roliga och positiva och försök att lägg det tråkiga i en låda i huvudet som du lägger locket på. Jag tror på dig! Och jag tror att världens sötaste pojkbebis klarar allt=). Grattis till lillfisen på hans 3 månaders dag. Sköt om er! kramar i tusen

2009-12-04 @ 14:19:47


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback