Ang snacket på flashback

Fråga: De diskuterar dig på Flashbacks forum, stör det inte dig?

Svar: Nej, det stör inte mig. Det de skriver är överdrifter, feltolkningar och vridna sanningar som de läst i min blogg. Man kan vrida allt hur man vill, vilket de också gjort för att det ska se smaskigt ut. Tex att Victor valt att fira jul hos sin pappa. Naturligtvis är det roligare att skriva att han antagligen valt det pga att han mår så dåligt hemma och har psykiska men av att han fick bada med sin mamma när han var liten osv, men alla vet ju ändå att det inte är den verkliga orsaken så varför ska jag bry mig? :-) Jag låter dem hållas.

Även de som sitter där och skriver skit vet ju det egentligen, det bara skriver sånt där ändå. Jag ser den där tråden mer som en hobby, en sport, de tävlar om att lyckas hitta mest smaskiga grejer bland unga mammabloggare. Finns inget smaskigt får man ju vrida till något man läst så att det BLIR smaskigt för annars dör ju tråden till slut (notera att jag inte är en ung mamma längre, men fick ändå vara med där, tyckte de, eftersom jag är fjortis).

Alla har ju olika intressen och nöjen, jag bjuder gärna på mig och min blogg för att de enstaka personerna ska få ha något att roa sig med. Eftersom de sitter och stör sig på osanningar och påhittade grejer kan jag ju knappast ta åt mig. Ta åt mig kan jag ju bara göra om det är sant, eller hur?

Så nej, det stör mig inte. Nu skrev jag det här inlägget också som en julklapp till de stackarna som sitter där och snackar, eftersom jag vet att de älskar att få respons, de älskar när mammorna de skriver om uppmärksammar det de skrivit :-)

Så varsågoda, det här inlägget är för er skull. Hoppas ni alla får en God Jul <3

Kommentarer
Postat av: Carina

Hej! Jag blev nyfiken på Kickis dom och undrar hur man gör för att beställa den. Om du har numret på domen skulle jag gärna vilja ha den för att beställa.

2009-12-14 @ 14:17:53
Postat av: BeckaHBitcH.se

Hur? man kontaktar domstolen som utfärdat domen antar jag. Med vilka uppgifter vet jag inte och jag har inga uppgifter, nej. Fråga Kicki själv om du är nyfiken, det kanske är det lättaste sättet? :-)

2009-12-14 @ 14:20:08
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: LENA

Men Carina hur kan man vara så nyfiken på ngn annans tragedi? tycker dem borde skämmas!!! Håller med Beckah angående flashback tycker att folk är bra knäppa som hitta på sånna jäkla grejer, varför liksom? Varför inte skriva direkt till dig om ngt är konstigt? Konstigt folk som gillar att snacka skit! Pinsamt och omoget!!!

2009-12-14 @ 14:34:04
Postat av: Sandra

Fan va fränt! Om man diskuteras på Flashback är man ju kändis ju ;-) Jag "känner" en kändis! ;-) :-)

2009-12-14 @ 15:21:11
URL: http://zandrisens.blogg.se/
Postat av: Henriks fruga

Fast om du inte bryr dig vad är då behovet att skriva ett inlägg då. Att skrika ännu mera hur jävla tragiskt det är med allt. Döp om din blogg till BittraBeckah ist

2009-12-14 @ 15:45:52
Postat av: LENA

Haha Sandra men det gör vi ju alla ;)

2009-12-14 @ 16:10:06
Postat av: donna

hahahahahahaha

2009-12-14 @ 16:20:41


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback