Otacksam traderare!

Läste mina omdömen på Tradera igår och såg att jag fått en syrlig kommentar om att jag packat slarvigt :-o

Jag skickar i mailingbag! Alltså speciella skickpåsar som jag KÖPT och som jag BJUDER köparen på GRATIS! Jävla otacksamt att gnälla på det!

Vad tror folk? Att man ska skicka i äkta guldpapper? mailingbags är suveräna kan jag meddela!

Skrev mail och förklarade detta och frågade vad hon menar och då kröp det fram var skon klämde! Det var portoavgiften hon var sur över!

"De jag har köpt kläder av hittills har packat in i bubbelplast, lite hårdare papper eller vadderad postpåse. Därför blev jag så snopen när skorna kom i din påse, den såg så tunn ut. Har aldrig sett nåt sånt förut, ber så mycket om ursäkt ifall jag gjorde dig upprörd. 48 kr i frakt tycker jag var rätt dyrt, såg andra skosäljare som tog mellan 25-36 kr. Inte så mycket att gör något åt nu, men så tycker jag ialla fall."  skrev hon.

Vad hon köpte? Jo de röda kavatkängorna med högt skaft!!! Är det mitt fel att rejäla och riktiga skor väger mycket? Är det mitt fel att posten tar 36 kronor för saker som väger så mycket? är det mitt fel att man inte kan klämma ihop kängor så de blir plattare än 3 cm utan man blir tvungen att betala 12 kr extra i skrymmande = allt som allt 48 kronor!

POSTEN tog 48 kronor! Inte jag! Jag fick inte ett skit för frakten, inte ens för mailingbagen som jag KÖPT för mina pengar.

Otacksamma människa!

Positivt omdöme med negativt innehåll är nästan värre än negativa omdömen. De negativa kan man åtminstone kommentera men det går inte med de positiva.

Personen i fråga hade 6 i omdöme sedan innan så hon är ju verkligen helt grön på tradera på alla sätt och vis men jag tvivlar jävligt starkt på att alla hon köpt av skickat i bubbelplast!

Själv blir jag jätteglad när säljare packat i mailingbag, allra helst om jag inte ens behöver betala för påsen! Men det är sällsynt. vanligast är att man får paket av en vanlig plastpåse från affären! Ibland får man till och med betala från den där påsen från affären!

Kommentarer
Postat av: ☆ Camilla Nordin ☆

Jag skickar oxå i mailinbags utan att ta betalt för dom. Det är smidigare för mig & bra för kunden. 48 kr är väl inte dyr frakt för ett par skor :-O

Tråkigt med såna kommentarer. Jag skickade iväg 3 paket idag. Hoppas dom blir nöjda.

Ha en bra kväll!

2009-04-27 @ 17:13:47
URL: http://camomillan.blogspot.com/
Postat av: Maria

Jag håller med dig. Otacksamma människor på Tradera finns det gott om! Har fått låga omdömen i poängsystemen för frakten trots rätt porto och mailingbags. Vad begär människor? Näää såna människor blir "portade" hos mig. Behöver inte såna. Så du är inte ensam... Surt.

2009-04-27 @ 20:39:59
Postat av: Johanna M

Herregud, jag som skickar mina grejer i konsumpåsar! Visst skulle jag kunna köpa bättre packmaterial, men då får jag ju börja ta betalt för det och det känns lite trist.



Det är verkligen löjeväckande när folk tar betalt för att skicka sina varor i icakassar. Då borde man nästan skämmas. Du är riktigt generös när du bjuder på en mailingbag, jag har nästan aldrig fått en vara i en sådan utan att få betala för det.. och jag har handlat en hel del på tradera... ;-)

Postat av: Snakan

Vissa har väl ett behov av att klaga ;)

Är ju inte så stor skillnad på 36 eller 48 kr lixom :P

2009-04-28 @ 08:58:20
Postat av: faster a

Jävla idiot! Jag har precis köpt en liten väska som jag överraskande fick betala 78:- i porto för. Jag klagade inte.

Hade dte varit hon hade hon fan fått en hjärtattack då.



Klart det inte är ditt fel. Bry dig inte om puckot.

2009-04-28 @ 12:32:16
URL: http://ienannandelavlivet.bloggagratis.se
Postat av: Bodil

Gah, vad irriterande!! Jag hade blivit svinsur. grr

2009-05-01 @ 20:19:38
URL: http://badhusgatan.blogg.se/
Postat av: Monika

Hon kunde väl själv vägt skorna då så hade hon sett att det faktiskt var korrekt. När du skickar i mailingbags minskar du ju frakten så mycket det går. Lämna meddelande i min blogg, publicerar ej den, så skickar jag några bags till dig.

2010-02-05 @ 14:52:57
URL: http://www.metrobloggen.se/hottentotten
Postat av: Monika

Hej!

Ett litet tips är att man kan vända sig till Traderas kundtjänst och få ett grönt omdöme borttaget.

Fick själv göra det häromdagen då en köpare gett mig grönt men klagade högljutt på portokostnaden som för övrigt var helt enligt Postens taxa. (Auktionen vann hon för 1:- också till råga på allt)

Man blir sååååå trött på en del köpare!!!!!

2010-06-16 @ 14:38:54


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback