Kryddparty


Nej det var inget skämt :-)

Syster K sms:ade häromdagen att jag var välkommen till henne på kryddparty. Spännande, detta måste ju ses tänkte jag. Hur kan man få till ett homeparty med kryddor?

Jodå det går utmärkt visade det sig. Stora burkar suspekt pulver som luktade hm... obeskrivligt. Himla intressant faktiskt. Jag är ingen pulvermänniska så för mig kändes det föga upplyftande med löksås på burk, brunsås på burk, dietpulver och fan och hans moster -på burk. Massa skit i pulverform. Förrutom själva kryddorna då. De smakade alla typ likadant men helt okej. Om du tänker dig en god stek, ta bort köttet, stekfettet och allt det dära men behåll den goda smaken och stoppa som pulverform i en burk och sälj på homepartyn.

Ni vet när man tycker maten har "för lite smak", just DET i pulverform, SMAK kort och gott.

Jag lyckades beställa en burk smak, dum som jag är. Visserligen gott men dyrt som fan. Men det känns så sniket att sitta och titta på när en människa arbetar häcken av sig med att demonstrera och bjuda på smakprover och hålla på och sen köper man inget.

Blä jag ska ju inte gå på sånt här... meandipartyn och tupperware, alltid samma visa. Jag går hem fattig. Det är allt gratis fika som drar ner mig i fördärvet.


Kommentarer
Postat av: elin

alpnaering va det va? helt underbara produkter. dyra som as-ja,men värt varenda krona om man tänker påhur lite som går åt åt gången osv.



men last är deras vitlökspulver...gaaaaah

vad köpte du?

2008-11-16 @ 08:44:59


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback